University of L'Aquila

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1952-ben alapított és az Abruzzo régió adminisztratív központjában található L'Aquilában található Egyetem olyan közoktatási és kutatóintézet, amely teljes körű tudományos programokat kínál, beleértve a biotechnológiákat, a tudományokat, a közgazdaságtudományt, a mérnököket, az oktatást, a humán tudományokat, az orvostudományt, a pszichológiát , és a sport tudományok. A L'Aquila Egyetem hét tanszékén kínál több mint 18 000 beiratkozott hallgatónak 64 fokos kurzust (osztva az első és második fokozat között), nyolc kutatási doktori programot, specializációs iskolát, szakirányú mesterképzést és szakképzést. Sok tagja előkelő kar mintegy 600 professzorok és kutatók kaptak nemzetközi elismerést és tartják vezető a saját területén a kutatás.

Az L'Aquila Egyetem stratégiai célkitűzéseinek egyikeként a tanítás nemzetközivé tételét tűzte ki célul, elsősorban a tanár- és hallgatói mobilitáson, valamint a külföldi egyetemekkel együttműködésben létrehozott nemzetközi diplomák létrehozásáról. Ezek a kurzusok olyan integrált tanterveket és hallgatói mobilitási stratégiákat biztosítanak, amelyek lehetővé teszik a tanfolyamon szerzett kreditek kölcsönös elismerését. Az e kurzusokon beiratkozott hallgatóknak létre kell hozniuk alternatív tanulmányi időszakokat az L'Aquila Egyetem és külföldi egyetemi partnerei között.

A nemzetközi képzések lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy kettős, többszörös vagy közös diplomát szerezzenek. A kettős és több fokú fokozattal azt értjük, hogy a kurzus befejezése után a hallgató a L'Aquila Egyetemen szerez diplomát, és a külföldi egyetemen diplomát szerzett, ahol elvégezte a szükséges kreditek megszerzéséhez szükséges alapképzést. A közös diplomát ahelyett, hogy egyetemes diplomát adtak ki, akik hivatalosan megállapodtak és közös nemzetközi diplomát alapítottak.

Néhány kurzust tartanak teljes egészében angol nyelven, míg mások kínálnak egyes egységek természetesen angolul, ha a külföldi hallgató tanul.

Helyszínek

L'Aquila

University of L'Aquila

Address
Via Giovanni di Vincenzo, 16/B
67100 L'Aquila, Abruzzo, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket