University of Padova

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Padovai Egyetem Európa egyik legrégebbi és legrangosabb helyet a tanulás; ez egy multidiszciplináris egyetem, amely célja, hogy a hallgatók a szakmai képzés és a szilárd kulturális háttér. Egy képesítés a Padovai Egyetem szimbóluma sikerült elérnünk ambiciózus célkitűzés, az egyik, hogy elismerik, és a hőn áhított mind a hallgatók és a munkaadók számára egyaránt.

Tanfolyamokat a Padovai Egyetem folyamatosan frissítik annak érdekében, hogy megfeleljen a folyamatosan változó igényeit a munkaerőpiacon. A Healthcare fok, például széles skáláját ölelik fel az új tanfolyamok, mint a Pediatric Nursing (ÁOK), vagy Neuroscience és neuropszichológiai rehabilitáció (Pszichológia). Mérnöki diplomát programok állnak rendelkezésre a következő területeken: polgári, építészeti, környezeti, ipari és információs technika.

Padovai Egyetem fok is tükrözik a mai kor igényeit védelme mind a környezet tanfolyamok Environmental Sciences and Technology (Mezőgazdasági Akadémia), és a fogyasztóknak a biztonsági és higiéniai élelmiszer termékek (Állatorvos). Kutatás a gyógyszerek is borított Gyógyszerészeti Biotechnológia (Gyógyszertár), mint kutatás hi-tech termékek tanfolyam Anyagtudományi Kutatóintézet (Sciences). Nagy hangsúlyt kell fektetni Bölcsészettudományi, mint a történelem és védelméről művészeti és kulturális örökség (Művészet és filozófia), valamint a pedagógusképzés egy kurzust, Primary Education (Oktatás) .A egyetem hagyományos oktatási szakemberek jog, közgazdaságtan, és Business Management futnak párhuzamosan tanfolyamok, hogy elemezze komplex társadalmi rendszerek, mint a Szociológiai Intézet (Politikai Tudományok) és Statisztika, Népesség és társadalom (Statisztikai Intézet).

Továbbá erősen motivált Egyetem hallgatói is alkalmazni a felvételi a galileai School of Higher Education. Miután egy igényes kiválasztási folyamat, minden évben 30 diák választotta, hogy részt vegyen az iskola magas szintű házon tanfolyamok és használja fel speciális szolgáltatások.

történelem

A Padovai Egyetem jött létre 1222-ben, miután egy csoport diák és tanár úgy döntött, hogy jöjjön ide a Bologna. Ők létre egy ingyenes testület a tudósok, akik szerint csoportosítva származási helyükre való Nationes, amelyben a diákok jóváhagyott alapszabály, megválasztották a rettore (rektor, illetve kancellár), és úgy döntött, tanáraik, akik fizettek pénzt a diákok gyűjtött. Védekezés a szabad gondolat a tanulási és oktatási vált megkülönböztető jegye, amely ma él az egyetem mottója: Universa Universis Patavina Libertas.

A bevezetése tapasztalati és kísérleti módszerek együtt tanítása elmélet jelölt a hajnal egy aranykor. A 16. és a 17. században, Padova lett workshop az ötletek és az otthoni számok, aki megváltoztatta a kulturális és tudományos emberiség történetében. Közéjük tartozott Andrea Vesalio, aki megalapította a modern anatómia, valamint a csillagász Kopernikusz, és Galileo, aki észrevette az eget itt.

Padova is vaunts a világ első egyetemi botanikus kert és egy állandó anatómiai színházat, épült Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, aki híressé vált leírására vérkeringést, tanult Padovában, és 1678-ban Elena Lucrezia Cornaro Piscopia lett az első nő a világon, hogy elnyerte a diplomás.

Az esés a Serenissima Velencei Köztársaság 1797-ben vette kezdetét, egy sötét korban. Padova esett uralma alatt első francia majd az osztrákok, átmenő Olaszország viharos Risorgimento, ami szintén befolyásolja az egyetem.

Között a 19. század végén és a 20. század elején, a University kiterjesztették a karok Engineering, gyógyszertár, és Államtudományi Kar együtt a hagyományos karok jogi, orvosi, Művészeti és Filozófia és tudomány.

Az advent a fasizmus rövidíteni az egyetem értékei a szabad gondolkodás és a kulturális függetlenségét. A professzorok felesküdött a rezsim, amely után a jóváhagyást Olaszország faji törvények és a kiutasítás zsidó professzorok kinyitotta az egyik legsötétebb korszakában az egyetem történetében. Rektor Concetto Marchesi megrázta a University álmából, és a magassága a német megszállás tett egy bátor fellebbezést, hogy a diákok a harcot a szabadságért Olaszországban. A maga áldozatokat a felszabadulás nevében, a Padovai Egyetem elnyerte az aranyérmet a katonai bátorság, az egyetlen egyetem kapni ilyen megtiszteltetés.

A háború utáni időszakban, a University nyitotta karok Oktatási, Agrártudományi és Pszichológiai és az 1990-es években, karok Állatorvos, és Közgazdaságtudományi. A 20. században, a Padovai Egyetem termelt nagy irodalmi alakok, mint Diego Valeri és Concetto Marchesi; mérnökök a termet a Giuseppe Colombo, a "mester az égi mechanika"; matematikusok, mint Tullio Levi Civita; jogászok Alfredo Rocco és Livio Paladin; filozófusok Luigi Stefanini és Enrico Opocher; és az orvosok, mint Vincenzo Gallucci, aki az első szívátültetésre Olaszországban. Az új évezred meg, amelyben néhány fontos új felfedezések, különösen a gyógyszert, orvosi biológia, mérnöki és űrhajózási technológia.

Helyszínek

Padova

University of Padova

Address
Via 8 Febbraio, 2
35122 Padova

35122 Padova, Veneto, Olaszország
Telefonszám
+39 049 827 5111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok