Up Level School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Által alapított Fabrizio Serafini, ő tapasztalt szakember, sok eredményeket a hitel a vezetői szektorban. up szintje 1995 óta ő a hitelét a legérdekesebb házakat emberi történelem szempontjából a képzés és a hiper-specializáció. 2004-ben megszerezte az ISO 9001: 200Settore / EA aktivitás: 37 tervezése és kifizetését Mester Posztgraduális, és nem, valamint képzési és továbbképzési Professional. 2009 Akkreditációs Lazio régió. 2011 Akkreditációs a lombardiai régió.

A képzési misszió, amely tükrözi a piacon, és ez lesz értékes hivatkozási pontot vállalatok, amelyek szeretnék, hogy építsék be a szerves magasan képzett szakemberek képesek kitölteni a vezetői pozíciók és a feladatát függetlenül.

A legjobb szakemberek nőnek itt

Szinttel feljebb, a szó fordítása növekszik, javul, felkelni szinten. Fel szinten School of Management, még mindig azt jelenti a legtöbbet, akkor az lesz. Fel szint mert elsősorban a képzésre, a feladatának teljesítése a legmélyebb és nemes értelemben: alakítani egy új módja a lény, át az elméleti és empirikus ismeretek egy új módja a cselekvés. Legyünk az isteni erény informatív Dante fenntartva a tanult és bölcs mesterek az ókori Görögország.

Fel szinten csinálja a harmadik évezred, és pontosan ugyanabban a sorrendben. Vonat egyének képesek elvégezni a tanulási út és a gyakorlatba átültetni a tanításokat kapott.

Támaszkodva uplevel jelenti befektetés a szakmai fejlődés

Miért Up szinten iskola alakult a legmodernebb tanítási minták és szakterületek, ez a fókuszpont és a tapasztalati tanulás, a legmagasabb szinten, amelynek célja egy adott cél és igényes. Hallgatók, diplomások és a szakemberek már folyamatban célzó Akár szinten, hogy hozzáadott értéket a szakmaiság. A vállalatok célja Up szinten, mert tudják, hogy kell futtatni iskola nevében összesen minőség, a hatékonyság és az eredményeket.

Helyszínek

Nápoly

Address
Piazza Carità 32
80134 Nápoly, Campania, Olaszország

Róma

Address
Piazzale Flaminio 9
00196 Róma, Lazio, Olaszország

Milánó

Address
Via Fabio Filzi 2

20124 Milánó, Lombardia, Olaszország

Róma

Online

Address
Piazzale Flaminio 9
00196 Róma, Lazio, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket