Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Bevezetés

A fenntarthatóság, az innováció, a vállalkozói szellem, valamint az élelmiszer- és italkultúra ösztönzi ezt az egyedülálló mesterképzést szenvedélyes hallgatók képzésében, és üzleti eszközöket és ismereteket kínál nekik a fenntartható vállalkozók és / vagy üzleti modellek fejlesztőjeként és az élelmiszeripar innovátoraiént. A hangsúly a fenntarthatóságra összpontosít nemzetközi szempontból az elméleti és kritikai gondolkodás, valamint a gyakorlati alkalmazások fejlesztésével.

A végső cél a gondolkodásmód megváltoztatása a vállalkozói attitűd kialakítása felé, amely mind az újonnan alapított, mind pedig a letelepedett vállalatoknál működik, és lehetővé teszi a jövőbeli vállalkozók számára, hogy az Élelmiszerek és italok fenntartható folyamatai és gyakorlatai révén kezeljék a komplexitást. kontextus.

Fenntartható vállalkozónk kiváló minőségű ismereteket szerez, és fejleszti az innováció képességeit, valamint az ötleteket sikeres és hosszú távon fenntartható vállalkozásokká varázsolja, és / vagy hozzájárul a meglévő vállalkozásokhoz új üzleti modellek létrehozásában.

Az órákra a Torinóban (Olaszország) található SAA School of Management-ben és a barcelonai (Spanyolország) Abat Oliba CEU-ban kerül sor, azzal a céllal, hogy összefogja az értékes oktatási hátteret, a vállalatok legjobb gyakorlatait és megértse a a helyi F&B kultúra egyedülálló helyszíni tapasztalat révén.

Helyszínek

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Kérdések