University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)
Bevezetés
A fenntarthatóság, az innováció, a vállalkozói szellem, valamint az élelmiszer- és italkultúra ösztönzi ezt az egyedülálló mesterképzést szenvedélyes hallgatók képzésében, és üzleti eszközöket és ismereteket kínál nekik a fenntartható vállalkozók és / vagy üzleti modellek fejlesztőjeként és az élelmiszeripar innovátoraiént. A hangsúly a fenntarthatóságra összpontosít nemzetközi szempontból az elméleti és kritikai gondolkodás, valamint a gyakorlati alkalmazások fejlesztésével.
A végső cél a gondolkodásmód megváltoztatása a vállalkozói attitűd kialakítása felé, amely mind az újonnan alapított, mind pedig a letelepedett vállalatoknál működik, és lehetővé teszi a jövőbeli vállalkozók számára, hogy az Élelmiszerek és italok fenntartható folyamatai és gyakorlatai révén kezeljék a komplexitást. kontextus.
Fenntartható vállalkozónk kiváló minőségű ismereteket szerez, és fejleszti az innováció képességeit, valamint az ötleteket sikeres és hosszú távon fenntartható vállalkozásokká varázsolja, és / vagy hozzájárul a meglévő vállalkozásokhoz új üzleti modellek létrehozásában.
Az órákra a Torinóban (Olaszország) található SAA School of Management-ben és a barcelonai (Spanyolország) Abat Oliba CEU-ban kerül sor, azzal a céllal, hogy összefogja az értékes oktatási hátteret, a vállalatok legjobb gyakorlatait és megértse a a helyi F&B kultúra egyedülálló helyszíni tapasztalat révén.
Helyszínek
- Turin
Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin