International Institute of Management & Technology Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk...

IIMTS globális intézet elkötelezett igényeinek kielégítésére és ambícióit, kulturálisan és nemzetközi sokféle diákok, azáltal, hogy kihívást tudományos programok sok akkreditált és elismert nemzetközi egyetemeken. Azt műszaki együttműködés Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Közép-Amerikában és Azteca Egyetem, Mexikó. Ha úgy dönt, hogy egy tanfolyam minden a Egyetemek ajánlatot IIMTS, akkor válasszon egy úttörő intézet.

Az eltöltött idő IIMTS lesz igazi befektetés időt és energiát, hogy arat előny az Ön számára, és most az egész szakmai és a magánélet.

IIMTS megmutatja az utat ...!

IIMTS tisztán orientált szállítási világszínvonalú oktatási és ügyességi haladás lehetőség a diákok és szakemberek, akik jól megélnek a nap mint nap formátumban, hogy megszerezzék a potenciális növekedését mindenekelőtt.

IIMTS a ez kifejezetten tanfolyamok, amelyek által biztosított a híres és megvalósult nemzetközi egyetemek segít faragás magadnak aa nich a mai versenykörnyezetben.

A kurzusok az egyetemeken amelyek kifejezetten részletezni a terület szakértői, akik kar ezen egyetemeken. Dolgozó szakember, aki felhalmozott nehezen megkeresett ismeretek, továbbá hozzájárulnak a formázás a tanfolyamok, amelyek közöl a diákok.

A tanácsadó szolgálat a IIMTS segít eltávolítani a zűrzavar a szíved, és mondd meg a legjobb módja annak, hogy a cél, amely már utal, hogy egy nagyon hosszú idő!

Növelje nettó értéke a munkaerőpiacon Több mint 5000 dolgozó szakemberek már összeállt IIMTS és a szerzett alapdiplomával, Masters és a doktori fokozatot a digitális módban egy gyorsított utat neves akkreditált egyetemek világszerte, miközben tanul a kényelmet az otthonukból.

Napi Élő webes Osztályok E-előadások, fejezetenként E-videók E-könyvek és nyomtatott könyvek Forrásaink

Tapasztalja rendkívüli támogatást tőlünk, ahogy folytatni a tanulmányait bármikor, bárhol a laptop, tablet vagy okostelefon. Nincs több ingázás problémákat.

Helyszínek

Dubai

Address
AW Rostamani Head Office Building,
Office No 201,Plot No129-322,Deira Dubai,

Dubai, Dubai,

Sharjah

Address
Mth floor, Damas Building (Burj-2000), Near General Post Office, Rolla, Sharjah, United Arab Emirates
Sharjah, Sharjah,

Abu Dhabi

Address
Mth Floor, Al Hamid Building, Behind Jumbo Electronics, Old Passport Road
Near Al Falah Signal, Abu Dhabi,


Abu Dhabi, Abu Dhabi,

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket