International Institute of Management & Technology Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk...

IIMTS globális intézet elkötelezett igényeinek kielégítésére és ambícióit, kulturálisan és nemzetközi sokféle diákok, azáltal, hogy kihívást tudományos programok sok akkreditált és elismert nemzetközi egyetemeken. Azt műszaki együttműködés Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Közép-Amerikában és Azteca Egyetem, Mexikó. Ha úgy dönt, hogy egy tanfolyam minden a Egyetemek ajánlatot IIMTS, akkor válasszon egy úttörő intézet.

Az eltöltött idő IIMTS lesz igazi befektetés időt és energiát, hogy arat előny az Ön számára, és most az egész szakmai és a magánélet.

IIMTS megmutatja az utat ...!

IIMTS tisztán orientált szállítási világszínvonalú oktatási és ügyességi haladás lehetőség a diákok és szakemberek, akik jól megélnek a nap mint nap formátumban, hogy megszerezzék a potenciális növekedését mindenekelőtt.

IIMTS a ez kifejezetten tanfolyamok, amelyek által biztosított a híres és megvalósult nemzetközi egyetemek segít faragás magadnak aa nich a mai versenykörnyezetben.

A kurzusok az egyetemeken amelyek kifejezetten részletezni a terület szakértői, akik kar ezen egyetemeken. Dolgozó szakember, aki felhalmozott nehezen megkeresett ismeretek, továbbá hozzájárulnak a formázás a tanfolyamok, amelyek közöl a diákok.

A tanácsadó szolgálat a IIMTS segít eltávolítani a zűrzavar a szíved, és mondd meg a legjobb módja annak, hogy a cél, amely már utal, hogy egy nagyon hosszú idő!

Növelje nettó értéke a munkaerőpiacon Több mint 5000 dolgozó szakemberek már összeállt IIMTS és a szerzett alapdiplomával, Masters és a doktori fokozatot a digitális módban egy gyorsított utat neves akkreditált egyetemek világszerte, miközben tanul a kényelmet az otthonukból.

Napi Élő webes Osztályok E-előadások, fejezetenként E-videók E-könyvek és nyomtatott könyvek Forrásaink

Tapasztalja rendkívüli támogatást tőlünk, ahogy folytatni a tanulmányait bármikor, bárhol a laptop, tablet vagy okostelefon. Nincs több ingázás problémákat.

Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák » Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés DBA » Megjelenítés EMBA » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

Ma Történelem

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év September 2018 Egyesült Arab Emírségek Dubai + 1 további

Ez a program specializálódott elsősorban a humán tudományok. Tantárgyak ezen a területen többek között angol, filozófia, teológia, idegen nyelvek, az újságírás, a társadalomtudományok és a képzőművészet. Fejleszti az általános tudás Arts területen. [+]

MA History Ez a program specializálódott elsősorban a humán tudományok. Tantárgyak ezen a területen többek között angol, filozófia, teológia, idegen nyelvek, az újságírás, a társadalomtudományok és a képzőművészet. Fejleszti az általános tudás Arts területen.

[-]

MSc

MSc Információs Technológia

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év September 2018 Egyesült Arab Emírségek Dubai + 1 további

Az M.Sc. IT program biztosítja a széles műszaki megértése a jelenlegi és a fejlődő technológiák az informatikai területen a hangsúlyt a mozgó technológia a laboratóriumban a birodalom az üzleti fejlődés programját mag tanfolyamok. [+]

MSc Information Technology Az M.Sc. IT program biztosítja a széles műszaki megértése a jelenlegi és a fejlődő technológiák az informatikai területen a hangsúlyt a mozgó technológia a laboratóriumban a birodalom az üzleti fejlődés programját mag tanfolyamok. A tanfolyam úgy tervezték, hogy a diákok, hogy élesíteni a készségek és kap kényelmes belépést bármely szakosított patakok számítógépes alkalmazás. Erősíti hallgató 's képességeit témákat, mint a programozás, adatstruktúra, a kommunikáció hálózat, adatbázisok stb

[-]

Mester

Mestere Kereskedelem

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év September 2018 Egyesült Arab Emírségek Dubai + 1 további

A kurzus erősíti az elméleti, analitikai és alkalmazott tudásbázis a kereskedelem. Tág tere van a közvetlen foglalkoztatás, különösen a kutatás és a vállalati szektor. [+]

Master of Commerce A kurzus erősíti az elméleti, analitikai és alkalmazott tudásbázis a kereskedelem. Tág tere van a közvetlen foglalkoztatás, különösen a kutatás és a vállalati szektor. Ez épít készségek és ismeretek, így a hallgatók szert előnyt más feltörekvő vállalati világban a diákok.

[-]

Mester Számítógépes Alkalmazás (MCA)

Campus Nappali Részidős 3 - 6 év September 2018 Egyesült Arab Emírségek Dubai + 1 további

Ez a kurzus a specializáció számítástechnika műszaki, szakmai és kommunikációs készség. [+]

Mester számítógépes alkalmazás (MCA) Ez a kurzus a specializáció számítástechnika műszaki, szakmai és kommunikációs készség. Mi a vonat jövő szakemberek. Azt kívánjuk, hogy az ipar-orientált oktatás terén a számítógépes alkalmazás.

[-]

Videók

About IIMTS

About UCN

About MGU

About AZTECA

Convocation Ceremony