BAUMAN Moscow State Technical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Baumani Egyetem története 1830. július 1-jén kezdődött, amikor I. Miklós orosz császár elfogadta a „Kereskedelmi és oktatási intézményekről szóló rendeletet”, és egyik lakóhelyét, a Sloboda palotát kiosztotta hallgatói számára, amelyet a híres Gilardi építész felújított. .

A Sloboda falain belüli oktatás az elméleti tudás és a gyakorlati képzés kombinációjának elvén alapult. Később ez alkotja az „orosz tanulószerződéses gyakorlati módszer” alapját. Létrehozása óta a Moszkvai Állami Műszaki Egyetem több mint 200 000 szakembert képzett, akik nagyrészt meghatározták az orosz mérnöki arcot.131999_summer-office-student-work.jpg Snapwire / Pexels

A Bauman diplomások neve tisztességes helyet foglal el az egész orosz katonai felszerelés, repülőgép és rakéta arzenáljának alkotói között. Ezenkívül az első szovjet számítógépet a Baumani Egyetemen hozták létre. Ezenkívül a Bauman diplomásokkal kiemelkedő tudósok és akadémikusok lettek.

Ma a BMSTU, a Nemzeti Mérnöki és Technológiai Kutató Egyetem, az Oroszország három vezető egyeteme, és az orosz műszaki egyetemek között az első helyen van. A munkáltatók körében végzett felmérések szerint a BMSTU egyike annak a három felsőoktatási intézménynek, amelynek diplomáira különösen nagy a kereslet a munkaerőpiacon. A «Szakértő» portál olvasói, amikor megkérdezték, hogy nevezzék meg azt az intézményt, amelyet nemzeti büszkeségüknek tekintenek, a Baumani Egyetemet választották.

A Baumani Egyetem kuratóriuma kiemelkedő politikai és közszereplőkből, az orosz kormány tagjaiból, vezető tudósokból és üzletemberekből áll. A BMSTU az egyik alapítója a «Skolkovo» Alapnak. Anatolij Aleksandrov rektor az alap tanácsának tagja; A BMSTU elnöke, Igor Fedorov akadémikus tagja annak tudományos tanácsadó testületének. Az egyetem hozzáférést biztosít a Skolkovo lakosai számára kutatási és mérnöki központjaihoz. Az egyetem szerepel az állam által az Orosz Föderáció népei számára a kulturális örökség legértékesebb tárgyainak listájában.131998_pexels-photo-1438081.jpeg Buro Millennial / Pexels

Helyszínek

Moszkva

Address
105005, Москва, 2-я Бауманская ул., д. 5, стр. 1
Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Mester
Az intézmény további kínálata: