HSE Higher School of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A HSE Egyetem következetesen Oroszország első három egyeteme közé HSE nemzetközileg gondolkodó, kutatás-vezérelt felsőoktatási megközelítésével különbözteti meg magát. Moszkva nyüzsgő központjában, a szentpétervári, a Nyizsnyij Novgorodi és a Permi egyetemekkel rendelkező HSE minden szinten kiemelkedő tudósokat kínál, és több mint 40 angol tanítású mesterképzést és 8 angol taughht alapképzési programot tartalmaz.

A Modern HSE t 1992-ben alapították vezető orosz közgazdászok és kormányreformerek, hogy elősegítsék a gazdasági és társadalmi változásokat Oroszországban azáltal, hogy új közgazdász generációt oktatnak, és új ötleteket inspirálnak az állami és a magánszektorban. Az elmúlt évtizedekben az egyetem közgazdasági iskolából gyorsan elismert kutatóegyetemmé nőtte ki magát, amelynek ma Oroszország négy legjelentősebb városának campusain több mint 35 000 hallgató és 4000 oktató van. Az egyetem az ország legkiválóbb tudományos osztályaival és kutatási központjaival büszkélkedhet közgazdaságtan, menedzsment, szociológia, közpolitika és informatika területén. HSE ad otthont Oroszország legfejlettebb programjainak és karainak, amelyek magukban foglalják az ország első várostudományi osztályát. 2014-ben, az orosz vezető internetes Yandex céggel, az egyetem megnyitotta a Számítástudományi Karot, hogy képezze a számítógépes programozók és mérnökök jövő generációit.

Nemzetközi A HSE kezdete óta nemzetközileg is vezető egyetem. Most több mint 130 egyetemmel és kutatószervezetgel rendelkezik partnerkapcsolatokkal, cserék, kettős programok és nyári iskolák formájában. Az egyetemi kar és kutatási műveletek egyre inkább nemzetköziekké váltak, és diákjai jelenleg több mint 60 különböző országot képviselnek.

A Diverse HSE kínálja az orosz nyelvtanfolyamok legnagyobb számát. Ezek a programok a közrendtől az üzleti területekig terjednek, és minden felkészítik a tanulókat arra, hogy vezetőik legyenek a választott területeken. A legjobb diákok vonzása érdekében érdemeken alapuló ösztöndíjakat és ösztöndíjakat kapnak a minősítő jelöltek.

Tanszékünk, kutatóink és hallgatóink több mint 50 országban képviseltetik magukat, és elkötelezettek a legmagasabb tudományos színvonal fenntartása mellett. Az újonnan elfogadott strukturális reformok támogatják a HSE nemzetközivé válását és a kar, kutatók és diákok innovatív kutatását.

A dinamikus egyetem, négy campusszal, a HSE vezető szerepet tölt be az orosz oktatási hagyományok és a legjobb nemzetközi oktatási és kutatási gyakorlatok ötvözésében. HSE kiemelkedő oktatási programokat kínál a középiskolától a posztgraduális tanulmányokig, felső osztályokkal és kutatóközpontokkal számos nemzetközi területen.

Helyszínek

Moszkva

National Research University - Higher School of Economics

Address
HSE University
HSE Education & Training Advisory Centre

Email: inter@hse.ru
Phone: +7 495 531 0059
WhatsApp: +7 916 3118521

Room 623, 11 Pokrovsky blvd., building D, Moscow
Hours: 9:30-18:00, Monday-Friday

109028 Moszkva, Moskva, Oroszország
Telefonszám
+7 495 771-32-32

Szentpétervár

Address
Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1
194100 Szentpétervár, Szentpétervár, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok