HSE Higher School of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Állandóan az orosz három legfontosabb egyetem közé sorolva a Közgazdaságtudományi Egyetemet ( HSE Egyetem) a nemzetközileg gondolkodó, kutatásorientált felsőoktatási megközelítés jellemzi. A Moszkva élénk központjában, Szentpéterváron, Nyizsnyij Novgorodban és Permben található egyetemekkel székhellyel rendelkező HSE minden szinten kiemelkedő akadémikusokat kínál, és 20 angol nyelvű mesterképzést tartalmaz.

A modern HSE t 1992-ben hozták létre vezető orosz közgazdászok és kormány reformerek, amelyek elősegítik az orosz gazdasági és társadalmi változásokat azáltal, hogy új közgazdászok generációját oktatják és új ötleteket inspirálnak az állami és a magánszektorban. Az elmúlt évtizedekben az egyetem gyorsan fejlődött a közgazdaságtudományi iskolából egy jól ismert kutatóegyetemre, amely jelenleg több mint 35 000 hallgatóval és 4000 oktatókkal rendelkezik az egyetemeken négy négy legfontosabb városban. Az egyetem büszkélkedhet az ország legszebb egyetemi tanszékeivel és kutatóközpontjaival a közgazdaságtan, a menedzsment, a szociológia, a közpolitika és a számítástechnika területén. HSE ad otthont az oroszországi legmodernebb programoknak és karoknak, amelyek között szerepel az ország első városi tanulmányok szervezete. 2014-ben, az orosz vezető Yandex internetes céggel együttműködve, az egyetem megnyitotta a Számítástudományi Karot a jövő generációinak számítógépes programozók és mérnökök képzésére.

Nemzetközi A HSE kezdete óta nemzetközileg is vezető egyetem. Most több mint 130 egyetemmel és kutatószervezetgel rendelkezik partnerkapcsolatokkal, cserék, kettős programok és nyári iskolák formájában. Az egyetemi kar és kutatási műveletek egyre inkább nemzetköziekké váltak, és diákjai jelenleg több mint 60 különböző országot képviselnek.

A Diverse HSE kínálja az orosz nyelvtanfolyamok legnagyobb számát. Ezek a programok a közrendtől az üzleti területekig terjednek, és minden felkészítik a tanulókat arra, hogy vezetőik legyenek a választott területeken. A legjobb diákok vonzása érdekében érdemeken alapuló ösztöndíjakat és ösztöndíjakat kapnak a minősítő jelöltek.

Tanszékünk, kutatóink és hallgatóink több mint 50 országban képviseltetik magukat, és elkötelezettek a legmagasabb tudományos színvonal fenntartása mellett. Az újonnan elfogadott strukturális reformok támogatják a HSE nemzetközivé válását és a kar, kutatók és diákok innovatív kutatását.

Most egy dinamikus egyetem négy kollégiummal, az HSE vezető szerepet tölt be az orosz oktatási hagyományok és a legjobb nemzetközi oktatási és kutatási gyakorlatok ötvözésével. HSE kiemelkedő oktatási programokat kínál a középiskolából a posztgraduális tanulmányokba, számos nemzetközi területen felső osztályokkal és kutatóközpontokkal.

Helyszínek

Moszkva

National Research University - Higher School of Economics

Address
Higher School of Economics
Myasnitskaya 20

101000 Moszkva, Moskva, Oroszország
Telefonszám
+7 495 771-32-32

Nyizsnyij Novgorod

Address
Nyizsnyij Novgorod, Nyizsnyij Novgorodi terület, Oroszország

Szentpétervár

Address
Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1
194100 Szentpétervár, Szentpétervár, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok