Immanuel Kant Baltic Federal University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A küldetés Az Immanuel Kant Balti Szövetségi Egyetem (IKBFU), hogy létrejöjjön a versenyképes humán tőke alapján a modern technológiai platformok biztosítása a társadalmi-gazdasági fejlődést a kalinyingrádi régióban.

A stratégiai cél az, hogy az emberi erőforrások és technológiai támogatást, innovatív fejlesztése az orosz exklávé régió, amely kiterjed a klaszterek alakult keretében a különleges gazdasági övezetek a kalinyingrádi régióban.

"Ahhoz, hogy elérjük az egyetem stratégiai cél, meg kell oldani néhány alapvető problémát. Először is, ez az oktatás és képzés az emberi erőforrások innovatív iparágak a regionális gazdaság, azt is figyelembe véve a követelményeket az európai munkaerőpiacon, és létrehozása kedvező körülmények képzett szakemberek, hogy a kalinyingrádi régióban. Másodszor, van egy sürgős korszerűsítése az egyetemi infrastruktúrát annak érdekében, hogy vegyenek részt az ifjúsági tudományos és kutatási tevékenységek. Harmadszor, meg kell forgatni a rendszeres hatással korszerűsítése szakmai képzés a régióban, továbbá révén bevezetése innovatív oktatási programok, amelyek a kereslet a prioritáson belül iparágak a regionális gazdaság. És végül, a célunk az, hogy létrehozza a tudományos és kutatási központ támogatása az orosz nyelv és az orosz nyelvű szakmai oktatási programok az ország a Balti-tenger térségében ".

Rector Andrei Klemeshev

Nemzetközi programok

Immanuel Kant Balti Szövetségi Egyetem aktívan végzi a nemzetközi tevékenységek keretében számos tudományos programok és projektek. IKBFU több mint 100 partner felsőoktatási intézmények Európában és az USA-ban, és együttműködik olyan nemzetközi szervezetek, mint az Európai Egyetemi Szövetség, a balti-tengeri régió University Network, Magna Charta Universitatum és mások.

Különben is, IKBFU részt vesz olyan nemzetközi programokban, mint:

Erasmus Mundus "Triple I" Európai Unió Központ Erasmus Mundus "Aurora" Fenntartható Excellence in vizsgálata és értékelése English Extended három szintű pedagógiai program alapján az illetékes megközelítése terén Applied Marine Science Jean Monnet "kezdeményezés és korlátok Reflection az alakíthatóság Európai Borders" Intelligens oktatási autonómia révén Vezetett Nyelvtanulás

Helyszínek

Kalinyingrád

Address
Immanuel Kant Baltic Federal University
Building of the Institute of Applied Mathematics and IT (Room 112)
14 A, Nevskogo STR.

236041 Kalinyingrád, Kalinyingrádi terület, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket