Irkutsk State Linguistic University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Irkutszk State Linguistic University nyúlik vissza 1948. Korábban kopott nevek: Irkutszk Állami Pedagógiai Intézet Idegen nyelvek, Irkutszk Állami Pedagógiai Intézet Idegennyelvi. Ho Shi Mina.

Az állapot a University NEEDLE 1996 óta. 2009-ben az egyetem sikeresen teljesítette a tanúsítási és akkreditációs folyamat állapotának ellenőrzésével egy egyetem.

Több mint 60 éve NEEDLE - az egyetlen nyelv középiskolai egész területén Szibéria és a Távol-Keleten, az egyik a négy nyelvi egyetem Oroszországban.

NEEDLE ma - jelentése:

  • Több mint 3000 kiemelkedő diákok
  • 2. intézetek és karok 6
  • 10 képzési területek graduális és posztgraduális
  • 9 végzős szakon
  • Értekezés Tanács a 3. nyelvi különlegességek
  • 12 tudományos iskolák
  • Több mint 10 idegen nyelven, akik tanulmányozzák a diákok!
  • Egyetemekkel való együttműködés Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban

küldetés


Küldetésünk az, hogy a felsőfokú szakképzés személyzet számára a szibériai és távol-keleti régiójában Oroszországban az oktatás területén, a kultúrák közötti kommunikáció és magatartás alap- és alkalmazott kutatási projektek, amelyek célja, hogy a kultúrák és nyelvek közötti párbeszéd és Oroszország között a Kelet- és Nyugat-polgárok a globalizált világban.

eredmények

2009 óta az egyetem fejlesztése, összhangban a nemzetközi minőségi irányítási rendszert, amely lehetővé tette az egyetem 2011-ben sikeresen teljesítette a tanúsítási folyamat, és hogy erősítse követelményeknek való megfelelést a MIR ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 az orosz-nyilvántartó rendszer, a IQNet és GOST R.

A University része a konzorcium Humanitárius Egyetemek Sanghaji Együttműködési Szervezet, valamint egy regionális központ (ág Base Szervezet) a nyelv és a kultúra FÁK tagországok.

2011-ben, az egyetem székhelye Tanszék szakmai készségek, amelyek tagjai a prominens közéleti sikeres üzletemberek, szakmai vezetők, akiknek a tudása és tapasztalata hozzájárul a képzés az egyetemi diplomások.

Helyszínek

Urik

Address
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Irkutszki terület, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket