Innopolis University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

fejléc

AZ EGYETEM

Innopolisz Egyetem egy orosz felsőoktatási intézmény összpontosított oktatás és a kutatás területén az informatikai és robotika.

OKTATÁS

Az oktatási folyamat Innopolisz Egyetem alapján a legjobb nemzetközi programok és az orosz tanítási módszerek. Diákok részesülnek integrációja híres orosz hagyományok alapvető tudomány és a legjobb nemzetközi gyakorlatokat. Különös jelentőségű terület lehetővé teszi Innopolisz Egyetem bevonni iparági szakértők az oktatási folyamatban, és így megőrizze programok up-to-időpont. Szakértők részvétele elősegíti a diákok szert szakmai és valós ismeretek és készségek. Több mint 40% -a tudományos programok szentelnek a gyakorlati tevékenységek formájában csapat projektek. A diákok nem a szakmai és projektek partner-cégek az egyetem. Ez segít nekik, hogy értékes tapasztalatokat és elkezd ott dolgozó érettségi után azonnal.

Innopolisz Egyetem foglalkoztat oktatók és kutatók, akik a diploma vagy dolgozott a világ vezető egyetemek Carnegie Mellon University (USA), az ETH Zürich (Svájc), National University of Singapore (Singapore), University of Amsterdam (Hollandia), Korea Advanced Institute of Science and Technology (Koreai Köztársaság), Műszaki Egyetem Milánó (Olaszország), Eurecom (Franciaország), stb 80 kar tagjai az egész világon tanítják a Innopolisz Egyetemen. Minden graduális és posztgraduális programok tanítani angol nyelven.

Innopolisz Egyetem foglalkozik projektek és partnerségek az egész világon. Innopolisz Egyetem elősegíti a nemzetközi akadémiai csere, és fejleszti a szilárd hálózati partner egyetemeken. Akadémiai csere egy egyedülálló lehetőség, hogy kiad egy része a tanulmányi program egyike a világ egyetemeinek. Ez egy nagyszerű lehetőség, és nem csak az oktatás: csere elősegíti a globális együttműködés és a kultúrák közötti megértést. A világ, amely bekapcsolja válni kozmopolita, fontos, hogy van egy nemzetközi háttérrel. Akadémiai csere javuló, életet megváltoztató élményt.

fejléc

Kutatás

Innopolisz Egyetem fejleszti globális hálózatát tudományos partnerekkel annak érdekében, hogy integrálja a híres orosz hagyományok alaptudományos és a legjobb nemzetközi gyakorlatok létrehozása és támogatása a magas színvonalú oktatási rendszer és a kutatás, valamint megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

A diákok és a diplomások Innopolisz Egyetem vesz részt élvonalbeli kutatás és fejlesztés felügyelete mellett neves professzorok és tapasztalt kutatók figyelembe véve az igényeket a mi ipari partnerek. Programok Innopolisz University előre intenzív kombinációja alapvető és gyakorlati képzés során, és a szakmai társaságok kezdve a legelején tanulmányok. Egyetem kínál magas színvonalú informatikai oktatást a fiatal szakemberek és fejlesztőmérnökök a következő programokat: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences és robotika. A tananyagok tervezték szoros együttműködésben a világ vezető partner egyetemeken. Mivel a nemzetközi stratégia Innopolisz Egyetem edzi a világszínvonalú szakemberek, létrehozása és üzleti áttörést technológiák, és hozzájárul a növekedés a tudás a világon.

A legtöbb kutatási tevékenységet az Egyetem végzi kezdeményezésére ipar képviselői. A siker ezen vizsgálatok is megerősítik azt a tényt, hogy egy jelentős részét a költségvetés származik az ipari partnerekkel. Sőt, a szakemberek a különböző ágazatok működtetnek a kutatások terén, ami számukra a határokon fegyelmi. 13 laboratóriumban működnek most Innopolisz Egyetemen.

fejléc

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Innopolisz Egyetem integrálja a tudomány, az oktatás és az üzleti. Innopolisz Egyetem jött létre javára tevékenykedik. Partner vállalat vesz részt a fejlődést és a tudományos programok meghatározása a kutatási területek kiválasztása hallgatók, szakmai és foglalkoztatás a mi diplomások.

A legfontosabb területek a tudományos együttműködés magában foglalja a közös fejlesztési és szállítási graduális és posztgraduális képzési programok, közös kutatási, kar képzési, tudományos csere (kar és a diákok) és a rendezvények közös érdek. Innopolisz Egyetem együttműködik számos igen neves intézmények Oroszország, FÁK, Európában, Ázsiában és más országokban.

Innopolisz Egyetem intenzíven együttműködik a high-tech vállalatok területén működő informatikai bevonja őket az oktatási tevékenységek és kezdeményezések. Az együttműködés célja, a szinergia az orosz hagyományok és a nemzetközi tapasztalatok, a képzés a világszínvonalú szakemberek, létrehozása és forgalmazása áttörést technológiák és ezzel hozzájárulnak a tudás.

fejléc

LIFE eseményekben gazdag

Infrastruktúra

Kényelmes tantermek előadások és a csapatmunka segítik a diákokat, hogy összpontosítson a tanulmányait. A sportkomplexum egy medence, edzőterem és sportlétesítmények részt vehetnek csoportos és egyéni képzés felügyelete alatt edzők. A tágas szoba a négy egyetemi épületek fel vannak szerelve minden szükséges elemet a kényelmes élethez.

RENDEZVÉNYEK

A napi rutin Innopolisz University tele van érdekes eseményeket. Az egyetem ad otthont fesztiválok, konferenciák, nyílt előadások képviselői a high-tech ipar rendszeresen.

ÖSZTÖNDÍJ

Egyetemi Innopolisz kínál ösztöndíjat, amely 100% -os tandíj és a havi juttatás.

Helyszínek

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatár, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket