Moscow Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A moszkvai Film School egy egyedülálló oktatási központ, amelynek célja a képzés szakemberek minden területén filmipar - előkészítési, gyártási, utómunka és a filmforgalmazás. A rendszer biztosításának tudományos színvonalú, valamint a tapasztalatok, a világ vezető filmművészeti iskolák, folyamatos együttműködés szakmai közösség és a tanítás által végzett tapasztalt szakemberek kulcsfontosságú elemei a tanulási környezet az iskolában. Az iskola vonatok szakemberek, akiknek a tudása és a készségek felel meg a követelményeknek a modern filmipar.

Küldetés

A moszkvai Film School küldetése abban áll, hogy képzési cél-orientált szakemberek a nemzetközi szabványoknak megfelelően a filmipar.

Stratégia

A moszkvai Film School stratégiájának kifejlesztésére koncentrál az oktatási rendszer nemzetközi tapasztalatok alapján a képzési szakemberek filmipar, és végzős diákok integrációja a globális szakmai közösség.

FILOZÓFIA

Az oktatás meg kell felelnie a modern szakmai színvonal a filmipar szempontjából a tudás és készségek megteremtése sikeres karrier lehetőségeket a diplomások.

Helyszínek

Moszkva

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: