Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A február 11-én, 2011-Moszkvai Műszaki Egyetem Távközlési és Informatikai (MTUCI) ünnepelte fennállásának 90. ​​évfordulóját.

Közül több tízezer a diplomások vannak jól ismert tudósok és szakemberek, kiváló állami és közéleti Oroszország és számos ország Ázsia, Afrika, Európa és Latin-Amerikában.

Napjainkban a MTUCI a legnagyobb oktatási és tudományos központ előkészítése és átképzése magasan képzett szakemberek a területen a távközlés, az informatika, a rádió műszaki, gazdasági és menedzsment.

A szerkezet a University kettő regionális központját a városokban Rostov-on-Don és Nyizsnyij Novgorod, Tudományos Kutató Központ, a Speciális Távközlési Oktatási Központ, College of Telecommunications előtti oktatási előkészítő Center, Tudományos- Oktatási sor olyan új technikák, tudományos-műszaki könyvtár. Nyolc képzési központok előkészítéséhez orosz műszaki szakemberek által létrehozott MTUCI együtt a világ vezető távközlési cégek működnek. A MTUCI alap egy valóban működő Technopark kialakított több tucat résztvevő különböző vállalatok és szervezetek a távközlés és az információs technológiák területén jött létre.

Az egyetem vezeti oktatási-módszertani Egyesület az oktatásra a távközlés területén, amely több mint 80 felsőoktatási intézmény az Oroszországban és a FÁK országokban.

A MTUCI tantestület mintegy 700 fő. Köztük több mint 100 tanár és több mint 400 jelölt Akadémia és vezető oktatók. Között egyetem professzorai vannak tele és levelező tagjai az orosz és a nemzetközi akadémiák nyertesei Lenin és az állami díjak, díjak a kormány az Orosz Föderáció.

Mintegy tizennégy ezer diák a nappali és levelező oktatás, posztgraduális hallgatók és a résztvevők a különböző tanfolyamokon tanul az egyetemen. Oktatás folyik szerint a modern többszintű oktatási rendszer: az agglegény, a mérnök, a mester 25 specialitásokat és 8 irányban. Módszereit és eszközeit képzés alapján a legújabb eredmények terén a távközlés és az információs technológiák használata a MTUCI. Az "elektronikus egyetem», amely lehetővé teszi "elektronizálása" minden folyamat a kiválasztás, felvételi, képzési és vizsgáztatási tanulók megvalósul. Évente több mint 1000 diák és posztgraduális hallgatók vesznek részt a tudományos munka területén az innovatív infokommunikációs technológiák alapján az a MTUCI Tudományos Kutatási Központ.

A nemzetközi együttműködés az egyetem óta tartó közel 70 éve. Az első külföldi diák érkezett, hogy tanulmányozza a MTUCI 1946-ban. Azóta több ezer mesterek, agglegények, mérnökök, gyakornokok és több mint 350 jelölt Akadémia 82 ország a világ készültek. Alapján közvetlen megállapodások az együttműködés a 48 intézmény és 16 vállalat 46 külföldi végzik. Az egyetem tagja a szektor fejlesztése a Nemzetközi Távközlési Unió (ITU) és jelentős szerepet játszik az a tevékenység az ITU és más nemzetközi szervezetek a távközlés.

Helyszínek

Moszkva

Address
Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)
Aviamotornaya ul., 8a

111024 Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket