Hivatalos Leírás

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University a dél-oroszországi Stavropoli régió legmagasabb szintű felsőoktatási intézménye. Az Észak-Kaukázus a Nyugat-Fekete-tenger és a keleti Kaszpi-tenger között fekszik, és az észak-kaukázusi térség jelentős részét képező Stavropoli régió Oroszország egyik legszebb régiója. Stavropol városa a régió kulturális, üzleti és multinacionális központja, amely sikeresen ötvözi egy hangulatos város varázsait számos terével, parkjaival, hatalmas erdőterületeivel, kellemes klímájával és a modern városi körzet gyors életritmusával.

North-Caucasus Federal University (NCFU) egy egyedülálló tudományos és tudományos központ, amely magas személyes és kulturális értékekkel, kreatív gondolkodásmóddal és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettséggel rendelkező versenyképes szakembereket táplál .

Az NCFU küldetése, hogy egyedülálló lehetőségeket nyújtson a tudományos, tudományos és kulturális szférákban, előkészítve a jövőbeli vezetőket, amelyek képesek pozitívan hozzájárulni az ország és a világ fejlődéséhez.

North-Caucasus Federal University két ága van - Pyatigorsk és Nevinnomyssk - és 9 intézmény: Humanitárius Intézet, Matematikai és Természettudományi Intézet, Élettudományi Intézet, Jogtudományi Intézet, Közgazdaságtudományi Intézet , Olaj- és Gázintézet, Informatikai és Távközlési Intézet és Mérnöki Intézet.

Az NCFU kutatási tevékenységét 29 tudományos-oktatási központban, 33 tudományos laboratóriumban és 2 hallgatói tervezési irodában, 26 tudományos iskolában és 47 tudományos területen végzik. Az egyetem 1626 tanárt foglalkoztat, köztük 229 orvos és 1090 tudományi jelölt. Közel 25 ezer ember képviseli 86 nemzetiséget és etnikai csoportot 81 oroszországi régióból, köztük 1656 nemzetközi diákot 56 országból.

North-Caucasus Federal University tudományos könyvtárát az oroszországi legjobb és legnagyobb egyetemi könyvtárak közé sorolják, több mint 2,5 millió egységgel. A könyvtár számos oktatási erőforráshoz fér hozzá, és mind az orosz, mind a külföldi folyóiratokhoz rendel. A Könyvtárat minden évben naprakész oktatási és tudományos szakirodalom egészíti ki. Az egyetemi katalógus rendszeresen frissül. Minden NCFU hallgató teljes hozzáférést biztosít a könyvtár összes erőforrásához.

Az NCFU megteremti a legjobb feltételeket a diákok számára a tudás megszerzéséhez szükséges termelési folyamatban, biztosítva a kényelmes szállást az élen. A Stavropolban 8 kollégiumi és egy további, Pyatigorskban található, több mint 2500 diák számára. Az egyik legújabb dorms kifejezetten nemzetközi diákoknak készült.

Az egyetem orvosi központja az NCFU munkatársainak és diákjainak egészségének nyomon követésére szolgáló legújabb felszereltséggel rendelkezik. Az optometrista, a neurológus, az általános orvos, a fogorvos, az otolaryngológus és a sürgősségi orvosok szakemberei állnak rendelkezésre az orvosi ellátás és a támogatás érdekében.

Kiváló minőségű vendéglátóipari szolgáltatás nyújtása az NCFU egyik prioritása a modern konyhai felszerelésekkel és a professzionális szakácsok csapatával. Az egyetem étkezdei, snack bárjai és kávézói éhséget tartanak az öbölben, miközben a diákok a tudás útján vannak. Minden épületben étkező és büfé található.

Az NCFU hallgatói által alkotott kreatív stúdiók 2 énekstúdiót, 6 tánccsapatot, 2 hallgatószínházat, 4 önkéntes csoportot, 12 KVN (komédia) klubot tartalmaznak. A sporttevékenységek széles választéka: 14 sportklub, 10 sportcsarnok, edzőterem, fitneszközpont és uszoda.

Program oktatási nyelve:
Orosz
Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

North-Caucasus Federal University

A programot külföldi partnerekkel közösen dolgozták ki az európai és az orosz jogszabályok alapján a higiéniai és ipari biztonság területén. A professzionális cikluságaka ... [+]

A programot külföldi partnerekkel közösen dolgozták ki az európai és az orosz jogszabályok alapján a higiéniai és ipari biztonság területén. A professzionális cikluságakat a Higiéniai Mérnöki és Tervezési Csoport szabályai alapján fejlesztették ki, és olyan ismereteket, gyakorlati és kutatási tapasztalatokat teremtenek a tervezési higiéniai követelményeknek megfelelő, a minőségi és biztonságos termékeket biztosító folyamatberendezések és élelmiszer-gyártási folyamatok tervezésében. .

A program célja:

szakemberek képzése a folyamatberendezések és az élelmiszer-gyártási folyamatok, a biológia és a gyógyszerkészítmények tervezése, megvalósítása, karbantartása és ellenőrzése terén a globális higiéniai és biztonsági követelmények betartása érdekében. Ezenkívül a program a kutatók képzésére összpontosít az élelmiszer-gyártási folyamatok számítógépes modellezése és optimalizálása terén, új és / vagy javított berendezések és technológiai vonalak tervezése és tesztelése a termékek esetleges szennyeződésének (szennyeződése) kiküszöbölése érdekében.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeke ... [+]

Leírás:

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeket a Higiéniai Mérnöki és Tervezési Szövetség (Higiéniai Mérnöki és Tervezési Csoport) szabályzatának megfelelően dolgozzák ki azzal a céllal, hogy tudást, gyakorlati és kutatási tapasztalatot szerezzenek a technológiai berendezések tervezése és az élelmiszer-gyártási folyamatok tekintetében, amelyek megfelelnek a higiéniai tervezés követelményeinek. a termékek minőségének és biztonságának biztosítása.

A program célja:

szakemberek képzése a technológiai berendezések tervezése, kivitelezése, karbantartása és ellenőrzése, valamint az élelmiszer, a biológiai termékek és a gyógyszerek gyártása terén, hogy biztosítsák azoknak a globális higiéniai és biztonsági követelményeknek való megfelelését. Célja továbbá a számítógépes modellezés és az élelmiszer-termelési folyamatok optimalizálása, az új és / vagy továbbfejlesztett berendezések és gyártósorok tervezése és tesztelése terén a kutatók képzése, a szennyeződés vagy a szennyeződés elkerülése érdekében.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

A mesterképzésben végzett képzés lehetővé teszi a tanulást: a rendszerelemzés alapján végezze el a témakör formalizálását, és értékelje a tervezett és megvalósított infor ... [+]

Program leírása:

A mesterképzésben végzett képzés lehetővé teszi a tanulást: a rendszerelemzés alapján végezze el a témakör formalizálását, és értékelje a tervezett és megvalósított információkezelési adatrendszerek összetettségét; tervezése, az alkalmazott természet információs rendszereinek fejlesztése a modern informatikai eszközök segítségével, a rendszermodellek formalizált leírásának, a szimulációs és statisztikai modellezés módszereinek, az adatbányászati módszereknek stb. az alkalmazott információs rendszerek bevezetése és fenntartása különböző profilok és tevékenységek vállalataiban és intézményeiben.

A program célkitűzései:... [-]
Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Ez a mesterképzés olyan képzett szakemberek képzésére alkalmas, akik képesek a tárgyterületek formalizálására, és a rendszerelemzés alapján értékelni az adatkezelés terve ... [+]

Leírás:

Ez a mesterképzés olyan képzett szakemberek képzésére alkalmas, akik képesek a tárgyterületek formalizálására, és a rendszerelemzés alapján értékelni az adatkezelés tervezett és megvalósított információs rendszereinek összetettségét; alkalmazott informatikai rendszerek tervezése és fejlesztése modern informatikai eszközökkel a rendszermodellek, a szimulációs és statisztikai modellezési technikák, az adatbányászati technikák stb. az alkalmazott információs rendszerek bevezetése és támogatása különböző profilok és tevékenységek vállalataiban és intézményeiben.

A program célja:

A felsőoktatási program célja a képzés irányában 09.04.02 «Információs rendszerek és technológiák» a diplomások szakmai képzése a jelenlegi szintnek és az információs rendszerek és technológiák trendjeinek megfelelően, technikailag képzett és együttműködő szakemberek alakításában .... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Angol,Orosz
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Давай к нам!