Nosov Magnitogorsk State Technical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Általános információ

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) az egyik legmegbízhatóbb és legismertebb multidiszciplináris műszaki egyetem és tudományos központ Oroszországban. Széles körben elterjedt infrastruktúrát, kifinomult anyagi erőforrásokat és magas szellemi potenciált képviselve egyetemünk nemzetközileg elismert kutatási iskola lett; számos kulturális és tudományos kapcsolattal rendelkezik az orosz és a tengerentúli egyetemekkel.

113390_Zastavka2.jpg

Az NMSTU az egyik orosz egyetem, amely „zászlóshajó egyetem” státusszal rendelkezik. A diákok száma 2018-ban elérte a 12.000-et. A kar mintegy 800 tanárból áll, akik közül több mint 530 doktor és 98 doktori fokozatot tart. Bachelor, Master és Postgraduális programok széles skáláját kínáljuk az orosz hallgatók számára, és fejlett mesterképzéseket dolgozunk ki a nemzetközi hallgatók számára angolul. Az NMSTU diákjai és oktatói részt vesznek számos kutatási tevékenységben és támogatási programban. Az egyetem R

Az NMSTU az EU Európai Bizottsága által finanszírozott TEMPUS projektek részeként is végez tevékenységeket. Az NMSTU részt vesz a tantervek korszerűsítésével kapcsolatos uniós projektekben.

Egyetemi tudósunk a tengerentúli egyetemek kohászati és bányászati posztgraduális hallgatóinak tudományos tanácsadói, rendszeresen hivatalos versenytársaként tevékenykednek külföldi partner egyetemeken, és a nemzetközi konferenciabizottságok tagjai is.

Az egyetem jól felszerelt kollégiumokat, egészségügyi központot, egészségügyi szolgáltatást nyújt széles skáláját kínálja minden munkavállalónak és diáknak, egy szabadidős központnak és sportlétesítménynek, amely lehetőséget nyújt sportoktatásra, valamint regionális és nemzeti bajnokságokon való részvételre minden szinten, személyes és csoportképzés, különféle vízi osztályok és még sok más, valamint kávézók, étkezdék és üdülőhelyek. Az NMSTU diplomások több mint 80 éve a mérnöki, tudományos, technológiai, üzleti és humán tudomány szakemberei. Az egyetemi hallgatókat különböző vállalatok vesznek igénybe az egész országban és külföldön.

A 85 éves történetének köszönhetően az egyetem multidiszciplináris tudományos és oktatási központként ismert, amely híres az országban és külföldön működő tudományos iskoláiról. Széleskörű kulturális és tudományos kapcsolatokkal rendelkezik a vezető orosz és külföldi egyetemekkel. Az NMSTU a nemzetközi rangsorban, a QS "Európa és Közép-Ázsia fejlődése", valamint a 100 legjobb orosz egyetemben található, a nemzetközi rangsorban, a Webometrics nemzetközi rangsorában.

Az NMSTU elkötelezett:

  • a tudomány és a technológia diákjainak oktatása, fejlett ismereteik megosztása mindenki javára;
  • a hallgatók szellemi támogatása a kutatási tevékenységekben és a felfedezésekben, a tudományos és technológiai vállalatokkal való együttműködési kapcsolatokban az emberiség javítása és a világ nagy kihívásainak való megfelelés érdekében;
  • hogy minden diákban fejlesszék azt a képességet, szenvedélyt és szándékot, hogy bölcsen, kreatívan és hatékonyan dolgozzanak, hogy belépjenek a munka világába, és a lehető legjobban hozzájáruljanak a nemzethez és a világhoz.

Alapítás éve:

1934

A tanulók száma:

több mint 12 000

Főbb főiskolai és mesterképzési programok:

Gépgyártás, anyagtudomány és technika, mérnöki munka, technológiai gépek és berendezések, gépgyártó ipar tervezése, mechatronika és robotika, elektronika és nanoelektronika, közlekedési folyamatok technológia, bányászat, technológiai gépek és komplexek tervezése, szárazföldi szállítás és technológiai létesítmények, vasúti üzemeltetés , Építészet, Információbiztonság és automatizált rendszerek, Hőtechnika és termikus technológia, Energetika és energia technika, Számítástechnika és programozás, Kémia technika, Építészet, Gazdaság, Menedzsment, Üzleti informatika, Alkalmazott matematika és informatika, Fizika, Pszichológia, Történelem, \ t Újságírás, filológia, nyelvészet, kulturális tanulmányok, testnevelés, szociális munka, képzőművészet, pedagógiai tudományok, idegen nyelvek

Főiskolai végzettségű programok:

Vas, színesfém és ritka fémek kohászat, fémtudomány és fémek és ötvözetek hőkezelése; Gépek, egységek és folyamatok; Fémmegmunkálási folyamat; Hő- és teljesítménykomplexek és rendszerek; Ipari hőtechnika, öntöde, épületépítés, ásványi feldolgozás, geotechnológia (építés, nyílt és földalatti)

A tudományos kutatás fő területei:

Gépgyártás, nanoszisztémák és nanoanyagok, kristályanyag-feldolgozás, energia- és energiatakarékosság, információs és távközlési rendszerek, természeti erőforrások ésszerű felhasználása, közlekedési rendszer tervezése és kezelése, környezetbarát bányászat, termékminőség-ellenőrzés

Helyszínek

Magnyitogorszk

Address
Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation
455000 Magnyitogorszk, Cseljabinszki terület, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket