Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

126068_logos.png

ibs

Rólunk

Üzleti Tanulmányok Intézete (IBS-Moszkva)

A RANEPA-n belüli Üzleti Tanulmányi Intézet (IBS-Moscow) megalakulása óta vezető szerepet tölt be az orosz üzleti oktatási piacon. Az IBS-Moszkva egy kollégium üzleti iskola, amely a RANEPA Moszkvában telephelyeit üzemelteti. Az IBS-Moszkvát 1988-ban alapították a Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Nemzetközi Egyetemen, amely nemzetközi ismeretekkel rendelkezik. 1994-ben az IBS-Moszkva átvette a RANEPA-t, és homogén szerkezeti egységévé vált.

A Moszkvai Állami Nemzetközi Egyetemi Egyetemen a nemzetközi szakértelem és a RANEPA tehetséges vezetők és vezetők felkészítésében szerzett gazdag tapasztalatainak kombinációja hozzájárult az IBS-Moszkva széles körű elismeréséhez Oroszországban és a FÁK országokban. Kollégiumi üzleti iskola és a RANEPA szervezeti egységeként hozzáférünk az emberi és anyagi erőforrásokhoz, amelyekre szükség van a tanulási programjaink magas színvonalának biztosításához. A RANEPA IBS-Moszkva az első és egyetlen üzleti iskola Oroszországban, amely AACSB akkreditációt szerez. A diplomásokból közel 35 000 aktív tagja az IBS-Moszkva Alumni Egyesületnek. Minden fokozatunk orosz kormány által akkreditált. A részmunkaidős MBA, EMBA és Master in Management programokat akkreditálta a Szövetség Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Küldetésünk

Az IBS küldetése az, hogy oktasson és alakítson ki egy új, szociálisan felelős vállalkozói és vezetői elit generációt, és előmozdítsa az orosz üzleti oktatást. Oroszország legrégebbi és legismertebb üzleti iskolája

 • 1988-ban alapították.
 • Az orosz üzleti iskolák rangsorának vezetője.
 • Piacorientált üzleti iskola (a programok 85% -a nyitott program).
 • Érdemes nemzetközi és nemzeti akkreditáció.

A RANEPA egyik legnagyobb iskolája 4 osztály, 7 szék, 4 központ, több mint 20 program, 13 kettős fokozatú program. Az IBS-ben több mint 2000 hallgató, 200 oktató és 35000 öregdiák van.

Nemzetközi és nemzeti elismerés Az IBS minden EMBA és MBA programja rendelkezik az AMBA International és a Nemzeti Akkreditációs Tanács vezetői és üzleti oktatási akkreditációjával (NACBME).

Az IBS az üzleti iskolák rangsorában van az Eduniversal Ranking: 2011-2018 kategóriában. Orosz nemzeti üzleti iskolák rangsorolása: 2012 -2018. 181 IBS diplomás és oktató szerepel a „ТОП-1000 orosz menedzserek” listában. A belső RANEPA besorolásban az IBS a RANEPA üzleti iskolák felső csoportjában, annak EMBA és MBA programjai a legmagasabb minősítést, 6 csillagot kapják.

Az egyetemi és posztgraduális programok teljes ciklusa A főiskolai programoktól a felsőoktatásig. A főiskolai, mester, МВА, Executive МВА diákok és résztvevők teljes száma és a szakmai átképzési programok száma meghaladja a 2000-et.

Változás, de hűséges maradj magadnak A legfontosabb tényező, amely biztosítja az IBS vezető pozícióit, a változás képessége, ugyanakkor hűséges maradva - alkalmazkodni az oktatási piac változó környezetéhez, megtartva a legjobb hagyományokat és magas színvonalát programokat. Az IBS MBA programjainak tudományos tanácsadója az Ichak Adizes, a világ vezető vezetői és menedzsment szakembere.

Több mint 35 000 öregdiánst hoztak létre az IBS Alumni Egyesületnek, hogy megkönnyítsék az öregdiákokkal folytatott kommunikációt és együttműködést. Az IBS öregdiákok szövetsége ma egy magasan képzett orosz vezetőket, vezetőket és szakembereket egyesít, akik 1988 óta végezték az IBS-t.

A piacorientált üzleti iskola IBS posztgraduális programjai szoros kapcsolatot tartanak fenn a vezető vállalatokkal, akik szintén hozzájárulnak a tanácsadási és kutatási projektekhez. Ez lehetővé teszi az IBS számára, hogy azonnal azonosítsa az új trendeket és a piac igényeihez igazodjon. Az IBS elsősorban közép- és nagyvállalatokra irányul, amelyek az orosz civil társadalom alapját képezik. Az IBS programokat az orosz piacorientált vállalkozások nagyra értékelik (az IBS-hallgatók 85% -a nyílt piacról származik).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Értékelések és rangsorolás

 • Értékelés Eduniversal TOP Business School 2014 óta az IBS rangsorolva van a 4 kiválósági kategóriájú TOP Business Schoolban.
 • Eduniversal EMBA Az Eduniversal minősítő ügynökség szerint 2016-2018 között az IBS programok a világ legjobb programjai közé tartoznak. Öt egymást követő évben az IBS Executive MBA stratégiai menedzsment és vezetés a legjobb 10 EMBA program közé tartozik Kelet-Európában. Az MBA az Eduniversal szerint 2016-2017-ben a legjobb 10 Kelet-Európa MBA program között volt.
 • A Nemzetközi Menedzsment Eduniversal Mester Az IBS Nemzetközi Menedzsment Mesterét a Kelet-Európa Eduniversal legjobb mestereinek rangsorolták a 2015-2018 közötti listán. Öt egymást követő évben az IBS Mester Nemzetközi Menedzsment Mester Kelet-Európában a Top 10 Mester program közé került.
 • Nyolc éven át az IBS az oroszországi nemzeti üzleti iskolák rangsorának csúcsán volt! Az Üzleti Tanulmányok Intézete a „jövedelemnövekedés” és a „karrierfejlesztés” kategóriákban a rangsorok csúcsán helyezkedik el. Az orosz üzleti iskolák országos besorolását az orosz MBA Alumni Liga és egy országos toborzó ügynökség, a Job.ru végzi, és az Izvestija újság tette közzé 2010-2014-ben, a Titkos Cég portál 2015-ben és az RBK hírportál 2016-ban és 2019-ben.
 • Az IBS diplomások személyes jövedelmének növekedése Oroszországban a leggyorsabb. A Job.ru és az orosz MBA Alumni Liga országos szintű toborzási ügynökségének független tanulmányai szerint az MBA fokozat hozzájárul a jelentős karrier előrehaladáshoz és a személyi jövedelem növekedéséhez. Az IBS MBA fokozat a minősítési lista tetején található. Az IBS diplomások személyi jövedelme átlagosan 69% -kal nőtt a diploma megszerzése után 2-4 év alatt. A tanulmány eredményeit kommersant.ru, MBA.su és rbc.ru webes portálok tették közzé.
 • Az oroszországi vezetők szövetségének értékelése "Az 1000 legnépszerűbb orosz menedzser" Egyéni szinten 2001 és 2019 között az Oroszországi Vezetők Szövetsége 181 IBS diplomát és tanárt idézett az Oroszországi Vezetők Szövetsége az "1000 legnépszerűbb orosz menedzser" véleményében. Ez pártatlan bizonyítékot szolgáltat az IBS programok hatékonyságáról.

Az IBS-Moszkva aktív szövetség tagja:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Tanács (EMBAC)
 • Általános menedzsment felvételi tanács (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Nemzeti Akkreditációs Tanács az üzleti és menedzsment oktatásban (NACBME)
 • Orosz Üzleti Oktatási Szövetség (RABE)
 • Orosz Vezetői Szövetség

ibs

Helyszínek

Moszkva

Address
Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok