Rostov State University of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rostov State University of Economics (RSUE) ben alakult 1931Ez a modern egyetemi mélyen gyökerező hagyományokat.

RSUE található, a Dél-Oroszország, Nevezetesen a Rostov-on-DonAz informális déli fővárosa Oroszország. Ez egy megalopolis (1,1 millió. Lakos) enyhe meleg éghajlat (az éves átlaghőmérséklet 10 ° C). A város tökéletes közlekedési kapcsolatok kínál az ország fővárosa Moszkva és számos európai városban. Történelmileg, Rostov-on-Don volt az egyik legnagyobb nemzetközi városok Oroszország A kedves, biztonságos életet környezetben és továbbra is ugyanaz.

RSUE volt része egy speciális rendszert egyetemi alkalmazott tudományok egykori Szovjetunió sokáig. Ez a rendszer beépített mindössze 14 szovjet egyetemeken és hívták, hogy az egész országban (lakossága 300 millió. fő), a magasan képzett személyzet terén Gazdálkodás-és. Manapság Rostov State University of Economics egy klasszikus egyetemi mely szakok 24 alany. Ez biztosítja alap-, mester- és doktori képzést, és még ma is őrzi állapotát az egyik legkiválóbb felsőoktatási intézmények az országban, különösen Gazdálkodás-és.

RSUE már teljesen integrálódott a Európai Felsőoktatási Térség. Az oktatási folyamat valósul levelezés az elveket a bolognai folyamat és az állam oklevél Rostov State University of Economics elismerik és értékelik a Oroszországban és külföldön.

RSUE már egy fogadó egyetem nemzetközi diákok óta 60ies a 20. században. Jelenleg a tanulók 30 országból egyetemre. Az arány a nemzetközi diákok az országos értékek majdnem 5%. Ezek a diákok Ázsia, Afrika, Európa és Dél-Amerika. Sok nemzetközi diplomások célja, hogy továbbra is tanul RSUE, Amely megerősíti a magas színvonalú a kapott oktatás és kedvező feltételeket Egyetemen. A diplomások Egyetem vállaljanak vezető pozíciókat az állami szervek és a magáncégek a saját országukban.

A nemzetközi diákok kíséri Nemzetközi Iroda mivel alkalmazott University akár az indulás otthonaikba a diploma megszerzése után. A Nemzetközi Iroda Segít a nemzetközi diákok találkozhattak a kihívásokat kapcsolatban a tanuló és élő Oroszország: A vízumkérelmek feldolgozásával és a teljesítése a migrációs törvény, felvételi kollégium, az alkalmazkodás az új országban, stb Minden nemzetközi diák van egy tanácsadó, aki segíti a hallgató minden alkalommal.

Során a vizsgálatban a nemzetközi diákok a lehetőséget, hogy válasszon a további tanulási programok, miközben egyre a fő mértéke; férjen hozzá az orosz és nemzetközi írott források tárgyak tanulnak, és a e-könyvtári rendszer is; vehet részt a különböző nemzetközi konferenciákon Oroszországban és külföldön; hogy további ösztöndíjakat az eredmények tanulmányozása és tudományos tevékenységek, valamint a sport és a társadalmi életben; részt venni csereprogramok külföldön; kap a Európai oklevélmelléklet mellett az orosz állami oklevél és élvezze számos más lehetőség.

Rostov State University of Economics jelentős figyelmet fordít a társadalmi élet a diákok. Kollégiumi jelenti jól felszerelt, őrzött komplexek, amelyek mosodák, konyha, sportpályák, könyvtárak és az internet-hozzáférést. A Hallgatói Kulturális Központ lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kihasználják a kreatív potenciál, kezdve tanulságokat a drámában kör és befejező táncoló csoportok a különböző stílusokat. University hangsúlyt fektet a tanulók sport. RSUE kapott a tiszteletbeli címet "University of egészséges életmód", és vannak Olimpiai bajnokok és bajnokok a világ a diákok körében. Jelenleg 30 féle sport lehet menni a hivatásszerűen és amatőrök számára ingyenes. University tulajdonosa két csodálatos szabadidő központok (a kaukázusi hegyekben "resort és Azovi tengerparti), ahol a diákok töltik szabadságukat.

Helyszínek

Rostov-on-Don

Address
Rostov State University of Economics
Head of International Office,
B. Sadovaya str., 69
office 528

344002 Rostov-on-Don, Rostovi terület, Oroszország

Moszkva

Address
Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket