The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapította 1930-ban a Bonch-Bruevich Szentpétervári Állami Egyetem Távközlési (SPb-SUT) 85 éves tapasztalattal rendelkezik a képzés magasan képzett szakemberek számára telekommunikációs iparban.

Az egyetem már tartalmaz 9 kara 10.000 folytató hallgatók több mint 20 tudományos programokat. A BSc szakok Információbiztonsági, Info-kommunikációs technológiák és távközlési rendszerek, valamint az MSc szakok intelligens infokommunikációs rendszerek és információs biztonsági Electronic Business tanítják az angol.

A tandíj szorosan kapcsolódik a reálgazdaság vállalkozások. Vezető orosz távközlési vállalatok, mint a Rostelecom és RTRS - orosz televíziós és rádiós műsorszóró hálózat - megvan a meghatalmazott osztályok egyetemünkön szakemberek képzése szorosan a tényleges vállalatok igényeit.

SPbSUT szorosan együttműködik a világ vezető távközlési cégek Alcatel-Lucent, az AT & T, a Hewlett-Packard, a Huawei, az IBM, az Intel, ISKRATEL, Italtel, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia-Siemens, Oracle, RAD, a Samsung Electronics, a Sony-Ericsson, a Sun Microsystems, a T-Systems, a Tele-2 és mások.

Kutatási és fejlesztési területeken is körén belül a közös tevékenység. Mindkét Egyetem hallgatói és oktatói haszon több ultra-modern egyetemi épületek, state-of-the-art kísérleti zónát, konferenciatermek, a tornaterem, a Tudományos és Technológiai Könyvtár, a diákok a kollégium és szabadidős létesítmények. Multimédia tantermek biztosítani oly módon, hogy előadásokat elektronikus formában. Így a diákok férhetnek hozzájuk bárhol a világon, hogy megadja alapvetően új lehetőségeket távoktatás.

Több mint 50 évvel az egyetem egy multinacionális, egyesítve és közvetítő közösség. Mivel a távközlési egyetemen megtestesítik az emberek törekvéseit létrehozásához megbízható kapcsolatokat a világ és a fejlődő azokat a sokszínű különböző résztvevők. 50 év után az egyetem továbbra is elkötelezett a tanítás a diákok több mint 60 ország Európában, Ázsiában, Afrikában és Latin-Amerikában. Az oktatói partner egyetemek, valamint a kiemelkedő üzletemberek Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország, Németország, Szlovénia, USA, Finnország, Svédország és más országok előadást a kihívást jelentő kérdések terén a távközlés és a kultúrák közötti csere.

Az egyetem nagy szerepet kap a Mester kettős diploma nemzetközi diákcsere tömörítő Deutsche Telekom Hochschule für Telekommunikation (Lipcse, Németország) és a francia állami Grande Ecole (mérnöki iskola) Telecom Lille 1 (Lille, Franciaország). Jelenleg több mint 70 partner-megállapodások, érezni a pozitív megkötésére még. A University kínál folyamán orosz nyelven a külföldi diákok számára. Annak befejezésekor a diákok kapnak Orosz Nyelv vizsgálati bizonyítvány, amely lehetővé teszi számukra, hogy folytassák tanulmányaikat bármely SPbSUT osztályon egy-egy választott szak. Támogatjuk a diákokat a tanulásban és a mindennapi életben. A SPbSUT Nemzetközi Iroda tanácsokat adhat mind a tanulmányi ügyek és társadalmi élet kérdések. Minden nemzetközi diákok számára megfelelő szállást.

A diákok az élet tele van eseményeket. Ha jön a szentpétervári messziről, a Nemzetközi Diákok Tanácsa segít abban, hogy hozzászokjanak a multinacionális kultúra a város, és kapsz egy jó útmutatást mentén minden vizsgálat az egyetemen. Minden évben az egyetem ad otthont számos különleges események, mint a következő -

Nemzetközi Kultúrák Fesztiválja művészet, sport és a jóindulat, Nemzetközi Barátság Napja, Nemzetközi Sport Verseny Távközlési diákok «Sport Kommunikáció», «Világ top-10» International Students 'tudományos haladás Verseny és még sokan mások.

Nagyon büszkék vagyunk a mi tehetséges és elkötelezett öregdiák. Sok egyetemi végzettséggel váltak világhírű tudósok, üzleti vezetők, kiemelkedő közéleti személyiségek és politikusok most dolgozik szerte a világon. Jelenlegi ITU főtitkára Dr. Hamadoun Touré, a mi végzős is; A University különösen büszke volt rá. Sok telekom vezérigazgatók körében rangos diplomások.

SPbSUT legjobban kapcsolódik a jövőben!

Helyszínek

Szentpétervár

Sankt-Peterburgskiy gosudarstvennyy universitet telekommunikatsiy im. prof. M.A.Bonch-Bruevicha

Address
22-1, Bolshevikov Avenue,
Saint Petersburg, 193232, Russia

Szentpétervár, Szentpétervár, Oroszország
Telefonszám
+7 (812) 305 12 37

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket