South Ural State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

South Ural Állami Egyetem a központ oktatási, tudományos, kulturális és sporttevékenység a város Cseljabinszk és a régióban.

Alapítva 1943-ban, mint Cseljabinszk Gépészmérnöki Intézet, egyetemi szervezték át Cseljabinszk Polytechnic Institute 1951-ben, és 1990-ben lett a Cseljabinszk Állami Műszaki Egyetem. 1997 óta az egyetem ismert South Ural Állami Egyetem. 2010-ben ez volt rendelve a státuszát, mint a National Research Egyetemen.

Az egyetem van rangsorolva, mint egyike a 10 legjobb között 96 orosz egyetemeken szerint a hitelminősítő által összeállított Minisztérium Oktatási és Tudományos az Orosz Föderáció. Ugyancsak tagja az orosz egyetemek Alpha League, amely a felső része a minősítés között egyetemek az országban.

Ma Dél-Ural Állami Egyetem áll 32 karok és 142 részlegek található Cseljabinszk, továbbá a 2 ágak más városokban. A szerkezet az egyetem is négy középfokú szakoktatási intézmények, a katonai oktatás és főiskolai előkészítő karok, két külön karok a szakmai fejlődés és a készség fejlesztése az egyetemi szakemberek, a Nemzetközi Oktatási Intézet, a Továbbképző Intézet és a Nyílt és Távoktatási Intézet. Egyetemi együtt ágak számát mintegy 50 000 diák (teljes munkaidős, részmunkaidős és esti oktatás kombinálható).

Nevelési folyamat az egyetem és annak ágai által támogatott több mint 5000 oktatók és tisztek, köztük több mint 360 professzorok, orvosok a tudomány, 1200 docensek, jelöltek a tudomány, 5 teljes tagja az Orosz Tudományos Akadémia, 9 megfelelő tagjai RAS 2 akadémikusok és 4 tartozó tagokat más állami akadémiák, és több mint 170 tagja a külföldi és orosz akadémiák.

transzparens

Jelenlegi egyetemi engedély lehetővé teszi, hogy Dél-Ural State University, hogy:

  • 245 felsőfokú szakmai oktatási programok (hívó, alapképzési és mesterképzési programok);
  • 37 szakközépiskolai oktatási programokat;
  • 22 általános szakképzési programok.

Az egyetem is kínál posztgraduális oktatási programok 86 egyetemi szakon, doktori programok 12 szakon, és megkönnyíti a 18 dolgozat bizottságok megvizsgálják doktori és kandidátusi értekezések.

College előkészítő kar áll Iskola matematika-fizika és oktatási központ a tehetséges gyermekek. Süsü együttműködik több mint 20 iskolában és 10 műszaki iskolák. Az egyetem aktívan részt vesz a tudományos és szociális program a fiatalok és a diákok, "lépés a jövőbe". Kezdeményezésére a South Ural Állami Egyetem, az orosz szövetség a nemzetközi program "Odyssey of the Mind" jött létre, és Cseljabinszk hosszú évek óta képviseli hazánkat ezen a szövetség.

rt

Egyetem jelentős figyelmet fordít minden típusú szakmai és végzettek foglalkoztatását. 2005-ben alapított, a minisztérium Szakmai és Foglalkoztatási Diplomások támogatja a koordináció minden egyetemi tanszék és üzleti kölcsönhatások és a szövetségi ügynökség, oktatási és foglalkoztatási szolgáltatások nyújt módszertani segítséget szakmai folytat munkát piackutatások, és szervezi a műveletek kar bizottságok, amelyek megkönnyítik foglalkoztatása graduates.The egyetemi kötött több mint 400 együttműködési megállapodások nagyvállalatok Cseljabinszki és Cseljabinszk régióban.

South Ural Állami Egyetem aktív szerepet vállal a tudományos, kutatási és projekt tevékenységek. A következő szervezetek alapján működik az egyetem: rádióelektromos és digitális rendszerek kutatóintézet Intézet kémiai problémák az ipari ökológia az orosz Academy of Natural Sciences "FESTO" Urlas Automation Center, a K + F gyártási intézet "mérnöki és műszaki oktatás" , Cseljabinszk kutatóközpont az Ural Branch az orosz Tudományos Akadémia, 10 Intézményi Tudományos laboratóriumok. Több mint 50 irányzat a kialakult és most működik az egyetemen.

2010 Süsü jelöltek a National Research University állapotát. Fejlesztési prioritásai South Ural Állami Egyetem (National Research University) közé tartozik: energiatakarékos szociális szolgáltatások; hatékony energia- és erőforrás-felhasználás kohászat; energiatakarékos és erőforrás-hatékony dízelmotor gyártási technológiák mérnöki és katonai műszaki járművek; erőforrás-hatékony fejlesztése és üzemeltetése technológiák flotta ballisztikus rakéták; és a szuperszámítógépek és a grid technológiák megoldását célzó energiatakarékosság és erőforrás-megtakarítás problémákat.

Informatika

Nemzetközi pályázók

Egyetemünk a vezető ezen a téren a felsőoktatási és az egyensúly sok szempontból, mint a gazdag hagyományok, nagy népszerűségnek, és a szellemi kapacitást. Ezek a dolgok mind egyesülnek, hogy Süsü dinamikus fejlődés tudományos, tudományos közösség és innovatív területeken, és segít, hogy a vezető a képzés magasan képzett szakemberek, és elvégzik az intenzív tudományos kutatás.

Büszkén öregdiák nagy figyelmet a munkát a diákok, törekedve a magasan képzett személyek segítjük, hogy kiadja a teljes potenciálját. Megtanítjuk beállítani, és komoly célokat, amely egyesíti a szakmai tudás, az etika és az őszinteség.

Biztosak vagyunk benne, lesz az egyik legjobb öregdiákok és megkapja az összes szükséges képességekkel, hogy építsenek egy kiemelkedő karrierje!

Helyszínek

Cseljabinszk

Address
prospekt Lenina, 76
454080 Cseljabinszk, Cseljabinszki terület, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket