Southern Federal University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1915-ből származó eredetével a Southern Federal University (SFedU) a legnagyobb tudományos és oktatási központ Oroszország déli részén.

Az SFedU gyökereit a Varsói Királyi Egyetemen nyomon követi, amely a Nagy Háború alatt Oroszország déli részébe költözött.

Széles körű elismerést nyerünk Oroszország egyik legjobb egyetemeként az akadémiai kiválóság, az interdiszciplináris kutatás és a társadalmi elkötelezettség terén.

Ma közel 24.000 hallgató, köztük 2500 nemzetközi hallgató, beiratkozik két egyetemi campusba, Rostov-on-Don-ban és Taganrogban.

A mérnöki tanfolyamokat a Taganrog campuson tartják, míg a Rostovi campus a tudomány és a humán tudomány területén széles körű kurzusokat kínál. Az SFedU 86 főiskolai, 126 mesterképzési és 26 doktori programot kínál. Az akadémiai programok minőségét a német akkreditáló testületek igazolják: ACQUIN és AQAS.

Az egyetem erős nemzetközi kilátásait a nemzetközi hallgatók aránya, 20 Erasmus célállomás, 50 csereszerződés és 10 kettős fokú partnerség bizonyítja. Az SFedU aktívan részt vesz a bolognai folyamatban, és diplomáinak megkapják az európai diploma-kiegészítőt. Az SFedU világszintű kutatást végez az információs technológiák, intelligens anyagok, nanotechnológiák, a jövő orvostudománya és a robotika területén. A hallgatók kutatásokat végezhetnek és prototípusokat készíthetnek az SFedU nemzetközi laboratóriumaiban, közös használatú berendezések központjában, mérnöki központokban. A hallgatók ingyenesen hozzáférhetnek az e-recenzált tudományos folyóiratokhoz.

Az SFedU-ban rengeteg lehetőség található a campuson, hogy kielégítsék a hallgatók kutatási, innovációs és fejlesztési igényeit, a legkorszerűbb felszereléstől, az üzleti inkubátoroktól a Sportközpontig.

Látogasd meg weboldalunkat

Helyszínek

Rostov-on-Don

Address
105/42 Bolshaya Sadovaya Str
344006 Rostov-on-Don, Rostovi terület, Oroszország

Taganrog

Address
Ulitsa Chekhova, 22
347922 Taganrog, Rostovi terület, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket