State University of Management (SUM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Száz évig az State University of Management (SUM) vezető szerepet tölt be Oroszországban a menedzsment oktatásban . Több mint 12 ezer hallgató tanul a SUM-n. Az egyetem 13 főiskolai, 9 mesterképzési és 8 posztgraduális programot kínál.

A SUM 6 oktatási intézményből áll, összesen több mint 40 tudományos osztályon és kutatási osztályon. Körülbelül 4000 szakember és felsővezető kap további szakmai továbbképzést a SUM-ban. Megalakulása óta az egyetem több mint 100 ezer képesített menedzselt készített különböző gazdasági ágazatokra.

Az Állami Menedzsment Egyetem egy jól megalapozott többszintű kutatási és oktatási komplexum. Jogosan tekintik az orosz menedzsment oktatás alapítójának. A SUM vezető szerepet játszik a menedzsment szakemberek továbbképzésében és felfedezésében az orosz gazdaság számára .

Az Állami Menedzsment Egyetem Oroszország egyik stratégiai egyeteme.

Az Állami Menedzsment Egyetem regionális és globális szinten sikeresen folytat együttműködést a külföldi egyetemekkel és oktatási központokkal. A nemzetközi együttműködési tevékenységek fő célja az orosz felsőoktatás presztízsének növelése és az Egyetem integrálása a világ oktatási és tudományos közösségébe.

A SUM nemzetközi tevékenységét a vezető külföldi egyetemekkel folytatott együttműködési programok, a nemzetközi oktatási programok és projektek végrehajtása, a közös kutatási tevékenységek végrehajtása és az akadémiai mobilitás fejlesztése keretében hajtják végre.

Az Állami Menedzsment Egyetem a BRICS tagországok üzleti iskoláinak szövetségének társalapítója . Az Egyesület 2008-ban alakult a nemzetközi oktatási együttműködés fejlesztése, valamint a tudományos ismeretek és a gazdasági tapasztalatok cseréje érdekében a modern gazdasági körülmények között.

Az egyetem támogatja a fenntartható kapcsolatokat számos külföldi egyetemmel és nemzetközi szervezettel. Híres nemzetközi politikai és közszereplőket, kiemelkedő tudósokat választottak az egyetem tiszteletbeli doktorává.

Az egyetemi campus kényelmes helyszín konferenciák, találkozók és szemináriumok, szimpóziumok és versenyek szervezésére, a külföldi partner egyetemek vezető oktatóinak részvételével.

Az Állami Menedzsment Egyetem teljes épületkomplexuma Moszkva délkeleti közigazgatási kerületében található, a "Vykhino" Tagansko-Krasnopresnenskaya metróállomás közelében.

Az egyetemi campus 5 akadémiai épületből áll: a fő oktatási épületből (EB), laboratóriumi épületből (LB), az előadótermekkel (P), az adminisztratív épületből (A) és az üzleti központból (BC). Az egyetem rendelkezik a sportkomplexummal (SC), az oktatási programok központjával (TSUVP), úszómedencével és két kollégiumi épülettel (SUM térkép).

Az egyetem anyagi és műszaki alapját intenzíven töltik ki, fejlesztik és frissítik.

Az egyetem infrastruktúrája megfelel a magasan képzett szakemberek képzésére vonatkozó összes modern követelménynek.

Helyszínek

Moszkva

Address
Ruazansky prosp. 99, metro Vykhino
109542 Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket