State University of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1919-ben alapított State University of Management Oroszország egyik legnagyobb állami egyeteme, képzési menedzserre szakosodott. Több mint 10 000 orosz és nemzetközi hallgatóval rendelkezik minden osztályon és kurzuson. Több mint 2000 adminisztratív alkalmazottat foglalkoztat, 1500 oktatót, köztük a tudományok doktorait és professzorait, a tudományos jelölteket és egyetemi docensokat, akadémikusokat, az Orosz Tudományos Akadémia levelező és teljes jogú tagjait. Az egyetem 45 főiskolai, 25 mesterképzési és több mint 30 szakmai továbbképzési programot kínál.

Az egyetem vezetési képzést kínál a gazdaság és a közügyek szinte minden területén. Új szakterületeket és intézményeket nyitnak minden tanévben a képzett vezetők növekvő igénye miatt a feltörekvő piacokon. Megalakulása óta az Egyetem sikeresen előkészített több mint 100 000 képesített menedzselt az összes gazdasági ágazat számára. Jogosan tekintik az orosz menedzsment oktatás alapítójának.

130209_photo-1507679799987-c73779587ccf.jpeg

Hunters Race / Unsplash

Az State University of Management Oroszország egyik stratégiai egyeteme, jól megalapozott többszintű kutatási és oktatási komplexum: 5 oktatási épülettel, 2 sportközponttal és 2 hallgatói kollégiummal rendelkezik, amelyek mindegyike az egyetem területén található. a campus. Nagyon jól őrzött és lehetetlen belépni anélkül, hogy előzetesen megrendelt hallgató- vagy belépőkártya lenne. Az egyetem egyetemi központja Moszkvában található, a Vykhino metróállomás közelében, 15 perc alatt megközelíthető a belváros.

Az State University of Management nemzetközi szervezetek és szövetségek tagja, sikeresen folytat regionális és globális szintű nemzetközi együttműködést a különféle országok egyetemeivel és oktatási központjaival. A nemzetközi tevékenységet a vezető külföldi egyetemekkel folytatott együttműködési programok, a nemzetközi oktatási programok és projektek végrehajtása, a közös kutatási tevékenységek végrehajtása és az akadémiai mobilitás fejlesztése keretében hajtják végre.

Az State University of Management a BRICS tagországok üzleti iskoláinak társalapítója, és magasabb üzleti iskoláját az MBA-k Szövetsége (AMBA) akkreditálta.

Az egyetem támogatja a fenntartható kapcsolatokat számos külföldi egyetemmel és nemzetközi szervezettel. Híres nemzetközi politikai és közszereplőket, kiemelkedő tudósokat választották az egyetem tiszteletbeli doktorává. Az egyetemi campus kényelmes helyszínt biztosít nemzetközi konferenciákhoz, találkozókhoz és szimpóziumokhoz külföldi partner egyetemek vezető oktatóinak részvételével.

Helyszínek

Moszkva

Address
99 Ryazanskiy Prospekt
109542 Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket