The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Minden, amit hallani és kérdezni szeretett volna a Skoltech-ről VALÓS IDŐBEN. Találkozzon a Skoltech képviselőivel, válaszoljon kérdéseire, és készen áll arra, hogy virtuálisan felfedezze campusunkat.

Meghívjuk a STEM háttérrel rendelkező hallgatókat és diplomákat, akik érdekeltek a mester- vagy doktori tanulmányaik folytatásában, a Skoltech Online Nyitott kapui elé. Áttekintést kap az elérhető programokról és a tanterv szerkezetéről, a Skoltech híres oktatóiról, a karrierlehetőségekről, a hallgatói életről az egyetemen és az egyetemen kívül, és még sok minden mást. Ezenkívül megkapja a felvétel részleteit, és lehetőséget ad arra, hogy bármilyen kérdést feltegyen a jelentkezési folyamattal kapcsolatban.

A Skoltech legjobb szakértői előadást tartanak az érdeklődési körüknek szentelve, és segítenek abban, hogy a Skoltech hallgatója legyél.

További részletek az itt található linken találhatók

A Skoltech egy nemzetközi, diplomamunka-kutatásra összpontosító egyetem, amelyet a világhírű tudósok csoportja alapított 2011-ben. A Skoltech tanterve a technológiára és az innovációra összpontosít, tíz műszaki tudományág mesterképzését kínálva. A hallgatók szigorú elméleti és gyakorlati képzést kapnak, megtervezik saját kutatási projektjukat, részt vesznek szakmai gyakorlatokon és vállalkozói ismereteket szereznek angolul. A kar jelenlegi kutatókból áll, nemzetközi akkreditációval és eredményekkel.

A Skoltech integrálja az orosz tudományos kiválóság hagyományát a világ minden tájáról származó bevált gyakorlatokkal. Egyesíti az alaptudományt a vállalkozói szellemmel és az innovációval. Ez a megközelítés, amelyet kiegészít a nemzetközi légkör, a világszerte elismert oktatók és tudósok Oroszországból és külföldről, tökéletesen felszerelt laboratóriumok, valamint szoros integráció a társadalomba és az iparba, lehetőséget ad a hallgatók számára világszínvonalú felsőoktatás megszerzésére, és széles karrier- és üzleti kilátások megszerzésére.

111168_TSL_3334.jpg

Jelentkezzen a Nature Index 100 legnépszerűbb egyeteme közé. A Skoltech MSc és PhD programokat kínál :
 • Fejlett gyártási technológiák
 • Élettudományok
 • Informatika és technológia
 • Adat tudomány
 • Energia rendszerek
 • Anyagtudomány
 • Matematikai és elméleti fizika
 • Ásványolaj-mérnöki
 • Photonics és Quantum Materials
 • Űrkutatási és mérnöki rendszerek

Ami azt teszi, hogy Skoltech különbözik más egyetemektől, a rendkívüli környezet, amely az MSc tanulmányait a legfontosabb mérföldkőnek tekintheti:

 • Oktatás: Előadások és gyakorlati órák világhírű szakértők. A diákok különféle tanfolyamok közül választhatnak saját képzési programjukból
 • Tudomány: A tudomány határozottan integrálódik az oktatási folyamathoz: minden hallgató saját kutatási projekteket folytat
 • Valódi élmény: ipari merülést biztosítunk: 8 hetes szakmai gyakorlat vezető ipari vállalatoknál, ahol a diákok tudásukat és készségeiket cselekvésre fordítják
 • Vállalkozói tevékenység: Az egyetemi képzést kiegészítjük az üzleti tanfolyamon, amely tippeket ad az ötletek és kutatási eredmények kereskedelmi forgalomba hozatalára vonatkozóan
 • Mobilitás: több mint egynegyede diákjaink különböző tudományos mobilitási programokban vesznek részt a MIT, a Harvard Egyetem, a Szingapúr Nemzeti Egyetem, a Calgary Egyetem és más vezető nemzetközi egyetemek körében.
 • Globális környezet: 40 országból érkező hallgatók, professzorok és a nemzetközileg elismert laboratóriumok és egyetemek kutatói. Angolul tanítunk.
 • Élet: ha beiratkoztál, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy nagy nemzetközi konferenciákon részt vegyen, részt vegyen tudományos és hallgatói versenyeken, és dolgozzon saját projektjein és kezdeményezésein.
 • Tanulói csomag: A Skoltech hallgatók havi ösztöndíjra jogosultak, 40 000 RUR-ról (kb. 550 EUR) és egészségbiztosításból.

111171_TSL_2765.jpg111172_TSL_3442.jpg

A diplomások a saját jövőjüket úgy választják meg, hogy az ipar, a tudomány és az üzleti élet karrierlehetőségeit választják

 • Tudomány: Landing Ph.D. pozíciókat és folyamatos kutatást folytat vezető orosz és nemzetközi kutatóintézeteken
 • Iparág: Különböző ágazatokban a leszálló szakemberek pozíciói, amelyek a matematikai és elméleti fizika alapvető ismereteit igénylik
 • Üzembe helyezés: Egy vállalkozás elindítása önmagában vagy a Skolkovo innovációs ökoszisztéma segítségével széleskörű szakértői csoporttal, partnerekkel, tanácsadókkal és befektetőkkel

A Skoltech oktatás ingyenes. A diákok egyedi tantervet készíthetnek, és kiegészíthetik a kötelezõ tudományágat minden területen választható kurzusokkal és projektekkel. A kutatás a tanulási folyamat szerves része.

Charles Belina, USA: „A Skoltech-nél tanultam, mert ez lehetővé tette számomra, hogy világszínvonalú oktatást kapjak, miközben egy idegen országban éltem meg. Semhol máshol nem tudtam volna élni azon álmommal, hogy külföldön éltem egy olyan kozmopolita városban, mint Moszkva, miközben egy felső egyetemen tanulok. A Skoltech ösztönzi az együttműködést és a csoportos projekteket, és tanítja hallgatóit, hogy hozzanak létre hatást; ez azt jelenti, hogy megtanulja, hogyan hozhat létre valamit, amelyet az emberek használhatnak.

Shreya Santra, India: Úgy döntöttem, hogy folytatom a mesterképzést Skoltech-ben, amikor megtudtam, hogy ez az újonnan létrehozott intézet pozitív hullámokat küld a nemzetközi tudományos közösségen keresztül. A Skoltech-ban rendelkezésre álló tapasztalt oktatók és fejlett kutatási lehetőségek vonzóak minden mérnöki hallgató számára. A Skoltech környezete rendkívül barátságos és motiváló, és a nemzetközi hallgatók számára könnyű alkalmazkodni a moszkvai élethez.

Adeniyi Adebayo, Ghána: "Az elmék, a szív és a kéz! A Skoltech segít újból felfedezni a valódi tanulást: ez tapasztalati jellegű és minden értelemben magával ragadja az elmédet, beleértve a szívét és a kezét. Ez egy transzformációs élmény, és szerettem az utazás minden részét. "

Helyszínek

Moszkva

The Skolkovo Institute of Science and Technology

Address
Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1
121205 Moszkva, Moskva, Oroszország
Telefonszám
+7 (495) 280 14 81

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket