University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Technology fiatal, egyre növekvő egyetem. A moszkvai régióban, Koroljev városában található - az orosz űrhajózás bölcsője és Oroszország legnagyobb tudományos városa. Az egyetem 1998 óta sikeresen végez oktatási és kutatási tevékenységeket, és az ezen a területen elért legújabb eredmények irányítja.

Nagyon rövid idő alatt a University of Technology jelentős sikert ért el, miután a nem állami oktatási intézmény sorain átjutott az állami egyetemre. A kiegyensúlyozott oktatási, kutatási, nemzetközi és tanórán kívüli tevékenységek lehetővé tették a University of Technology bevonását az oroszországi TOP 100 felsőoktatási intézményekbe 2018-ban és 2019-ben (RAEX rangsor).

130840_DSC_1033.jpg

fotó jóvoltából University of Technology

A University of Technology a moszkvai régió egyik legnagyobb állami egyeteme. Az egyetemi campus 6 egyetemi épületből és 2 kollégiumból áll - mindegyik sétára van egymástól.

A University of Technology tanulmányokat kínál:

  • Intézetek: Mérnöki és Digitális Technológiák Intézete, Projektmenedzsment és Mérnöki Üzleti Intézet, Nemzetközi Oktatási Intézet, Kiegészítő Oktatás Intézete ;
  • Főiskolák: Űrmérnöki és Technológiai Főiskola , Technológiai és Tervezési Főiskola
  • Gyerek Techno- Park "Quantorium"

A felsőoktatási intézménynek 26 tanszéke van , ebből 14 a térség vezető vállalkozásaiban működik, és a hallgatók gyakorlati orientált képzésére irányul. Az egyetem 50 szakot kínál főiskolai, mester- és posztgraduális diploma megszerzésére. Az egyetemi könyvtár több mint 1 300 000 darab nyomtatott és elektronikus kiadványt birtokol bármilyen témában. A hatalmas előadótermek, felszerelve a szükséges felszerelésekkel, hozzájárulnak a hallgatók kreatív képességeinek fejlesztéséhez.

Több mint 6000 hallgató jelentkezik a University of Technology , köztük mintegy 600 külföldi hallgató 11 országból. Az oktatószemélyzet 350 tagból áll, 80% -uk tudományos fokozattal és címmel rendelkezik.

2015-ben a University of Technology alapján felállították az „Északkelet” regionális tudományos és oktatási klaszterét. A klaszter, amely a moszkvai régió északkeleti részén található, egységes tudományos és oktatási teret alakított ki a magas technológiai vállalkozások igényeinek kielégítésére képzett személyzettel.

Az egyetem három klaszter tagja: a Moszkva régió, a Tatarstani Köztársaság és a Szaratovi régió területén létrehozott, „határok nélküli kompozitok” szövetségi interregionális klaszter; a moszkvai régió villamosmérnöki klasztere "Elektrotechnika XXI" és a nukleáris-fizikai és nano-technológiai innovációs területi klaszter (Dubna).

A reálgazdasági vállalkozásokkal szoros együttműködésben felállították University of Technology JSC "Kompozit" közreműködésével a modern laboratóriumokkal felszerelt, a legújabb, magasabb pontosságú berendezésekkel felszerelt "Magas hőmérsékletű kompozitok" mérnöki központját. A hallgatók, a posztgraduális hallgatók és az JSC "Kompozit" vezető szakemberei új hi-tech anyagokat vizsgálnak és fejlesztenek a központban a rakétatudományban történő folyamatos alkalmazásuk érdekében.

130835_DSC_5676JPG.jpg

fotó jóvoltából University of Technology

A kis innovációs vállalkozásokat, az Ifjúságtudományi Fejlesztési Osztályt, a Hallgatói Tudományos Társaságot és a Diáktervezési Irodát létrehozták az egyetemen.

University of Technology évente különféle tudományos rendezvények, többek között nemzetközi és regionális konferenciák fórumává válik.

A University of Technology 3 tudományos folyóirat található. 2 közülük szerepel a tudományos diplomák állami bizottsága által jóváhagyott tudományos kérdések listájában.

A University of Technology aktívan részt vesz a moszkvai régió társadalmi és gazdasági fejlődésében. A felsőoktatási intézmény hallgatói rendszeresen részt vesznek a város és a régió különféle ökológiai fórumain, önkéntes mozgásán, sport- és kulturális eseményein.

Az oktatás nemzetközivé University of Technology nemzetközi tevékenységének szerves része. Jelenleg több mint 45 nemzetközi megállapodást írtak alá a külföldi egyetemekkel szerte a világon. A University of Technology aktív résztvevője az ERASMUS mobilitási programnak. Az akadémiai mobilitást a külföldi egyetemekkel kötött kétoldalú megállapodások keretében is megvalósítják.

A University of Technology regisztrálva van az ANABIN adatbázisban, a felsőoktatási intézmények elismerésének nemzetközi rendszerében, „H” státussal. Ez a státusz lehetővé teszi az egyetemi diplomások számára, hogy nostrifizálják diplomájukat az EU-ban, és jelentkezzenek az európai kutatási és oktatási támogatásokra.

Az Oroszországi Föderáció Tudományos és Felsőoktatási Minisztériumának a felsőoktatási intézmények éves nyomon követése alapján a University of Technology valamennyi mutató szerint hatékony felsőoktatási intézménnyé nyilvánították.

A University of Technology rövid távú tervei a műszaki szakterület kibővítését, az űripari vállalkozásokkal folytatott tudományos együttműködés elmélyítését, valamint az oktatási és kutatási területeken kibővülő együttműködést célozzák meg külföldi partnerekkel.

Helyszínek

Korolyov

Address
141070 Московская область,
г. Королев, ул. Гагарина, 42

Korolyov, Moszkva terület, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket