Volgograd State Technical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VSTU a vezető regionális egyetem, amely a legjobb intézmények közé tartozik a Volgogradi régió, a dél-orosz és néhány külföldi képzett szakemberek számában. Az egyetem jól fejlett infrastruktúrát szerez, magas szakmai színvonalat biztosít és befolyásolja a diákok társadalmi tulajdonságainak kialakítását a nemzetközi gazdaságba való sikeres integráció érdekében. Az Egyetem stratégiája szerint egy olyan kutatási és oktatási ipari komplexumot (klasztert) alapítottak, amely a jól képzett szakemberek képzésére összpontosít a gazdaság csúcstechnológiai ágazataira.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

Nagy figyelmet fordítunk az alapvető és az alkalmazott kutatásra, valamint a tudomány, a technológia és a technológiai fejlődés elsődleges területeinek fejlesztésére, valamint a tudományvezérelt termékek kibocsátására. VSTU nak dinamikusan fejlődő metallurgisták, vegyészek, gépészmérnökök, anyagmérnökök, hegesztők, műszerészek, valamint magas színvonalú fejlesztő tudomány, magasan képzett szakemberek képzése van. A kutatásra összpontosít a VSTU további innovatív fejlesztése.

Az Orosz Föderáció felsőoktatásában az átalakításokat a VSTU ban VSTU és valósították meg az oktatási programok többszintű rendszerének, az akadémiai tevékenység korszerű formáinak, a minőségellenőrzésnek, a megfelelő anyagi és műszaki támogatásnak.

A munkavállalók és a diákok nagy csapatában kedvező társadalmi környezet jött létre. Legtöbbjük kulturális és etikai értékeket oszt meg, megtartja és fejleszti a politechnikai iskola hagyományait.

Az egyetem nemzetközi együttműködésének és nemzetközivé VSTU a VSTU stratégiai megvalósításának egyik legfontosabb eszköze. Az egyetem 50 éven át külföldi országokat képez. 1962 óta Európa, Ázsia, Afrika, Közel-Kelet és Latin-Amerika országaiban magasan képzett szakembereket képeznek. Ez idő alatt több mint 5000 külföldi hallgató 72 országból világszerte tanították az orosz nyelvet további tanulmányozásra más orosz egyetemeken. Közülük 1650 diák kapott egyetemi diplomát, 64 doktori fokozatot szerzett. A külföldi hallgatók száma az elmúlt 5 évben nőtt, és ma évente 500 külföldi hallgató tanul az egyetemen. VSTU széles körű mesterképzési programokat és doktori programokat is kínál nemzetközi diákoknak, akik megvédték doktori értekezésüket.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

A nemzetközi hallgatók orosz nyelvű képzéséhez speciális egyetemi oktatásra van szükségük. E célból 1973-ban az Egyetemen alapították a Külföldi Diákok Képzési Karát. A nemzetközi hallgatók számára további tanulmányokat folytat az orosz egyetemeken a következő szakterületeken: gazdaság, mérnöki és humán tudományok. Ennek a karnak a diákjai a szakterületüktől függően a következő tudományágakat szerezik:

  • Mérnöki munka - orosz nyelv, fizika, matematika, kémia, informatika, regionális földrajz, műszaki rajz;
  • Gazdasági - orosz nyelv, matematika, informatika, országtanulmányok, közgazdaságtan, földrajz;
  • Humán tudományok - orosz nyelv, irodalom, kulturális tanulmányok, országtanulmányok, földrajz.

Tanulmányi időszak - 1 év.

A külföldi hallgatók képzésében végzett tanulmány során a diákok orosz kultúrát tanulnak, részt vesznek az egyetem és a város életében, látogatnak múzeumokba, és lehetőséget kapnak kreativitásuk bemutatására.

Azok a nemzetközi diákok, akik a nyelvi képzésben részt vettek, folytathatják tanulmányaikat az egyetemünkben megvalósított bachelor programokról. A képzést 8 félév alatt magasan képzett tanárok, szakemberek és tudósok tartják. A tanfolyamok ciklusokra vannak osztva:

  • Matematika és tudományok
  • Szakma (benne a jövőbeni tevékenységeknek megfelelő képzést szervezik)
  • Humán tudományok, szociológia és közgazdaságtan

A főiskolai diplomát szerzett és a nyelvi képzésben résztvevő hallgatók a 4 félévig tartó mesterképzésben vehetnek részt.

Felkérjük az érdeklődőket és szüleiket, hogy többet tudjanak egyetemünk legígéretesebb programjairól.

Helyszínek

Volgograd

Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)

Address
Volgograd State Technical University
Lenin avenue, 28

400005 Volgograd, Volgogradi terület, Oroszország
Telefonszám
+7 844 223-00-76

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket