Vladivostok State University of Economics and Service

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért VSUES?

Elhelyezkedése és szolgáltatásai

VSUES, 1967-ben alapított, található központjában Vlagyivosztok, a város egyedülálló műemlékek és az építészet, amely egyesíti az orosz és a keleti stílusú hagyományokat. VSUES magasan fejlett infrastruktúra és áll, 5 oktatási épületek, sportközpont, 3 kollégiumok, bevásárlóközpont "Golubinaya Pad" ", és az autó-javítás központ. Nagyon kényelmes a diákok, a tanárok és a vendégek, hogy kávéházak, üzletek, fodrászat, bank, és a klinika koncentrálódnak egy helyen. VSUES campus körül sokféle fák és növények képező ökológiai utat. Ez csak pár percre a város főutcáján - Svetlanskaya. VSUES nagyon kényelmes elmozdulás szempontjából a városi közlekedés és az infrastruktúra.

Magasan képzett és tapasztalt tanárok

Több mint 2 000 tanár és a munkavállalók VSUES, sokan közülük a tudományok doktora fok, néhány közülük professzorok. A tartományban támogatások és projektek VSUES oktatók van arra, hogy külföldön tanulni, ahol a mester az oktatási programok és a modern oktatási módszerek, valamint az előre tudásukat és hozzon létre új partneri kapcsolatokat. VSUES oktatók gyakran részt vesz különböző nemzetközi konferenciák és műhelyek és a tanárok meghívott előadásokat külföldön.

Széles szakon a hallgatók és a leendő nemzetközi kapcsolatok Manapság VSUES tartalmaz 6 intézetek, 3 főiskolák, Központ idegen nyelvek, stb VSUES kínál különböző oktatási programok a külföldi diákok számára. Orosz nyelvi kurzusok állnak rendelkezésre. Ez magában foglalja a programok széles skáláját az orosz a különböző kategóriájú diákok. VSUES együttműködik több mint 40 egyetem és főiskola az USA, Kína, Koreai Köztársaság, Japán, Olaszország, Spanyolország és Új-Zélandon. Az egyetemnek csereprogramok főiskolák és egyetemek Kína, a Koreai Köztársaság és Japán.

Büszkeségünk

VSUES nyert Minőségi Díjat, az Orosz Föderáció Kormányának 2009.VSUES elnyerte Crystal Palm La Sorbonne egyik a világ legjobb üzleti iskolák 2008. VSUES nyert All-Oroszország verseny az oktatás minőségére, és egyike lett a nyertesek középiskolai vezetők képzés nemzetközi program 2007.VSUES is lett a legjobb egyetemi résztvevő Vlagyimir Potanin Jótékonysági Alapítvány Ösztöndíj Program a távol-keleti Szövetségi District.There van " Vseved "internetes portál, amivel a hitelminősítő az orosz felsőoktatási intézmények. Szerint "Vseved" portál, VSUES a legjobb egyetem Vlagyivosztok 2005 óta. Sőt, VSUES az egyetlen egyetem, amely kapott négycsillagos értékelést tette őt az egyik legjobb egyetem Oroszország.

Helyszínek

Vlagyivosztok

Address
Vladivostok State University Economics and Service
41 Gogolya str.

690014 Vlagyivosztok, Primorsky Krai, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket