Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Bevezetés

Ma a Le Cordon Bleu nagy szakácsainak nagy múltja van; A legtöbben a Michelin Guide által elismert és elnyert éttermekben dolgoztak, és rangos versenyek győztesei voltak. A Cordon Bleu szakácsok évről évre átadják tapasztalataikat és tudásukat több mint 70 ország hallgatóinak. Azáltal, hogy megtanította a főzés, a péksütemények és a sütés technikáit és módszereit, amelyeket Franciaországban kodifikáltak az elmúlt 500 évben, gasztronómiai képzést biztosítva a hallgatók számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy a megszerzett ismereteket felhasználva bármilyen típusú konyhát kifejlesszenek a világ bármely pontján.

Dél-Amerika esetében a Le Cordon Bleu nemzetközi diplomákat kínál a szállodában, az étteremben és a kapcsolódó menedzsmentben; gasztronómia és konyhaművészet; konyha; Cukrászda; bár és koktélbár; Továbbá kínáljuk Dél-Amerikában az egyetlen MESTER KUKTINÁT, valamint nemzetközi diplomákat kínálunk az éttermek és a gasztronómiai szolgáltatások marketingjében; éttermi menedzsment; a szállás stratégiai iránya; rendezvények és vendéglátás szervezése; egyéb specializációs tanfolyamok és szezonális ingyenes tanfolyamok mellett.

A Le Cordon Bleu minden évben több mint 50 nemzetközi eseményen vesz részt, például fesztiválokon, konferenciákon és szakmai kongresszusokon; Hasonlóképpen részt vesz és zsűriként is részt vesz a nemzetközi versenyeken. A Le Cordon Bleu a kulináris és kulturális egyesületek aktív tagja: a párizsi Française Szövetséghez (az igazgatóság részeként), a Chaîne des Rôtisseurs és az IACP (Kulináris Szakemberek Nemzetközi Szövetsége) tagja. Megalakulása óta a Le Cordon Bleu szakácskönyveket jelentetett meg amatőrök és szakemberek számára. "Le Cordon Bleu Home Collection" című sorozatát 17 nyelvre fordították le, és több mint 6 millió példányban kelt el, ebből csaknem egymillió francia kiadás volt. Pierre Deux francia ország és az FCLstyle.com.

Az elmúlt évezred végén André Cointreau, a Le Cordon Bleu elnöke terjeszkedési politikája keretében bejárta Latin-Amerikát, hogy létrehozza az első spanyol nyelvű központot, és kreativitásuk és komolyságuk miatt Perut és az INAT-ot választotta. munkájukból.

Így 2000. március 26-án André Cointreau, a Le Cordon Bleu elnöke és Dr. Sixtilio Dalmau Castañón, az INAT főigazgatója aláírták a "Le Cordon Bleu Peru" születését lehetővé tevő megállapodást.

Helyszínek

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Programok

      Az intézmény a következőket is kínálja:

      Kérdések