Neumann

Bevezetés

Hivatalos Leírás

50424_BANNER-1-01.jpg

Neumann Üzleti Iskola a perui állam által elismert posztgraduális iskola, amely a 400-2012-CONAFU-határozat által engedélyezett és a SUNEDU által a 163-2018-SUNEDU / CD-es határozat alapján engedélyt kapott, miután bizonyította, hogy az Alapvető minőségi feltételek.

Jelenleg a Graduate Schoolot az Egyetemi Oktatás Nemzeti Felügyelete szabályozza, betartotta az Alapszabályt a 30220. számú új egyetemi törvényhez, és betartotta hatóságainak a SUNEDU előtt történő nyilvántartásba vételét.

Több, mint az infrastruktúra

Az EP Neumann intézményi központja Tacna - Peru központjában található, ahol az osztálytermekben megtalálhatóak a legújabb technológiák, a Scape könyvtár, a számítógépes labor, a közigazgatási hivatalok, többek között az integrált javaslat létrehozását lehetővé tevő szolgáltatások között. a diákok.

Intézményi látomás

Ahhoz, hogy elismerjék az egyetemi minőségünket és a fejlett technológia használatát a nemzetközi programok fejlesztésében

Intézményi misszió

Hozzon létre egy tanulási helyet azon képességek fejlesztéséhez, amelyek hozzáadott értéket adnak a személynek és szervezetüknek.

BANNER-4-01

Intézményi célok

Vonat, szakosodjon és tökéletesítsen szakembereket, akik az etikai elvek alapján versenyeznek a kiválóság keresésében; támogató, igazságos és demokratikus; és hogy elkötelezzék magukat a társadalmunk és a környezet tiszteletben tartása mellett.

A tanárok és a diákok tudományos kutatásának előmozdítása, terjesztése és fejlesztése, az innovációra és a kínált specialitásokkal kapcsolatos ismeretek növelésére.

A tanárok, a diákok és a diplomások folyamatos javítása.

Együttműködjünk a társadalommal és intézményeivel a nemzeti problémák tanulmányozásában és megoldásában a saját tevékenységük révén; a tudományos ismeretek átruházásának a társadalom kevésbé kedvezőtlen ágazataira való átruházásával.

Olyan áruk és szolgáltatások előállítása, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdasági és társadalmi igényeinek kielégítéséhez, és elősegítik a tanárok és a diákok részvételét.

Hasonlóképpen, minden olyan cselekményt és szerződést végrehajthat, amely jogszerű, korlátozás nélkül, mint például az áruk vásárlása és eladása, valamint a szolgáltatások nyújtása általában.

Az intézmény alapelvei

A tudományos és technológiai ismeretek megteremtése és terjesztése, mind az ember integrált fejlődésének szolgálatában.

A méltányosság keresése, a magas etikai értékek megerősítése és a közösség javítása és fejlesztése.

A gondolat, a kritika, a kifejezés és a tanítás szabadsága.

Az akadémiai, gazdasági, normatív és adminisztratív autonómia, amely biztosítja a fejlesztést és fejlesztést.

A minőség célkitűzései

Szisztematizálja a folyamatok folyamatos javítását a tudományos és adminisztratív tevékenységek hatékonyságának, eredményességének és ellenőrzésének biztosítása érdekében.

Olyan kultúra előmozdítása, amely ösztönzi a tanulást és az emberi kompetenciák fejlesztését, valamint a szervezet fizikai erőforrásainak jobb kihasználását.

Különbözze meg az akadémiai programot a tanulók elvárásainak való megfelelés hatékonyságával, ami garantálja szakmai értékük növekedését.

Helyszínek

Tacna

Neumann Business School

Address
Av. Bolognesi 987

Tacna, Tacna, Peru
Telefonszám
+51 52 426114

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programok

Az intézmény további kínálata: