Católica-Lisbon - Graduate School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A több mint 40 évvel ezelőtt alapított Católica-Lisszabon vezető gazdasági és menedzsment iskola Portugáliában. A Lisszaboni szívében található Católica-Lisszabon régóta hírnevet élvez az innovatív oktatás és a szigorú tudományos kutatás területén. Az iskola határozottan elkötelezett a szellemi szigor, a kritikus gondolkodás és az akadémiai kiválóság iránt.

A Católica-Lisszabonnak kiemelkedő kapcsolata van a vállalati világgal és magas szintű vállalati bevonása az iskolába. Számos Católica-Lisszabon öregdiákum vezérigazgatói posztot tölt be, vagy ügyvezetõ testületeken ül. Az öregdiákok eredményei azt jelzik, hogy teljesítjük küldetésünket, hogy kiemelkedő diplomásokkal dolgozzunk az üzleti és közgazdasági magas szintű karrierekre.

A Católica-Lisszabon az elmúlt néhány évben nemzetközi profilt fejlesztett ki azzal, hogy oktatókat toborzott a legjobb amerikai és európai iskolákból. Professzoraink több mint egyharmada Portugálián kívülről származik, 17 különféle nemzetiséggel, 85% -uk pedig nemzetközi Ph.D. Ezenkívül nagyszámú külföldi hallgató választja a Católica-Lisszabon-ba való tanulást, és hallgatóinknak lehetősége nyílik külföldön tanulni, a nagy nemzetközi iskolákkal kötött nagyszámú cseremegállapodás miatt.

128295_CATOLICALISBONschoolphoto.jpg

A Católica-Lisszabon volt az első portugál üzleti iskola, amelyet az AACSB, az EQUIS és az AMBA akkreditált, és a világon azon kevés iskola egyike, amely a híres Triple Crown akkreditációval rendelkezik. Ez a három fő akkreditációs ügynökség elismerése, amely a menedzsment oktatására vonatkozik, programjaink akadémiai kiválóságának nemzetközi elismerését képviseli, biztosítva, hogy azok megfeleljenek a legigényesebb nemzetközi előírásoknak.

A Católica-Lisszabon volt az első portugál iskola, amelyet a Financial Times szerint a legjobb európai üzleti iskolák közé soroltak. A Católica-Lisszabon következetesen rangsorolja az első számú üzleti iskolát Portugáliában. Ezenkívül a Católica-Lisszabon a CFA® Intézet, a befektetési szakemberek globális szövetsége elnevezte az első CFA® Egyetemi Társulási Programot Portugáliában, amely odaítéli a rangos CFA® jelölést. Az innovatív menedzsment, közgazdaságtan és pénzügyek MSc programjai szilárd alapot adnak az alapelvekhez és a gyakorlathoz, új készségeket és koncepciókat tanítanak a gondolkodás gazdagításához és karrierjének elindításához a modern üzleti világban.

A Católica-Lisszabon MSc programokat a korlátozott szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatók számára tervezték, akik egy adott terület alapos ismereteinek megszerzésére és karrierjük indítására választottak egy kiválasztott területen. A jelölteknek kevesebb, mint 2 év szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az egyetemi tanulmányok után.

Örömmel várjuk Önöket az egyetemen.

Helyszínek

Lisszabon

Address
Palma de Cima, 1649-023 Lisboa, Portugal
Lisszabon, Lisszabon, Portugália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció