Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Agrár Iskola Viseu (ESAV), Hivatalosan megalakultak december 19, 1994 (Korm 304/94), ez az egyik a szervezeti egységek a Politechnikai Intézet Viseu, integráló hálózat felső portugál közoktatás szintjén főiskolai oktatás. Tehát addig folytatjuk a hagyományt, mert a viseui volt az a megtiszteltetés, hogy úttörő szerepet játszik a mezőgazdasági oktatás Portugáliában megteremtésével Mezőgazdasági Szakképző Iskola Viseu, rendeletével december 16, 1852.

A ESAV szeretnénk közvetíteni, és a tudás terjesztése azzal a céllal, hogy a képzés a hallgatók korszerű ismeretek területén a mezőgazdasági tudományok, az élelmiszer- és állategészségügyi; támogassák az alkalmazott kutatás és a terjesztést, kulturális, tudományos és technológiai cserét hasonló országos és nemzetközi intézmények és a kapcsolat az üzleti szférával annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a régió és az ország.

Így a céljait ESAV alapján három szempontot: - Minőségi oktatás, megküldése révén a műszaki és tudományos ismeretek folyamatosan naprakész és pontos, koncentrált felhasználását számára kulcsfontosságú technológiák képzésben tanulók a következő területeken a mezőgazdasági termelés és állattenyésztési, az ökológia és tereprendezés, erdészet, biosystems, élelmiszeripar, és akár állat ápolási.

  • Híd a közösséggel technikai és tudományos támogatást, projektek, szolgáltatások, tanácsadó cégek, intézményi szervezetek mind regionális, nemzeti és nemzetközi szinten. Így képes információt adni, a tudásátadás, támogatás mozgósítását és a végrendeletek, tények kétségtelenül alapvető fontosságú az integráció az iskola közepén. A minőségi oktatási minisztere, ösztönözte a siker a elveinek alkalmazása a Bolognai Nyilatkozat, egyértelműen bizonyítja ezt a tényt.
  • Kutatások, kísérletek és az ismeretterjesztés területén a mezőgazdasági tudományok, az élelmiszer- és állategészségügyi, amely lehetővé teszi a haladás a termelési ágazatban. Ezeket a tevékenységeket ésszerűsíteni kar egyre képzett és tartósan elkötelezett szándéka, hogy a tanulók iskolai sikerességének, hogy bizonyítékot annak a magas aránya az orvosok.

A ESAV található elsődleges területe a város Viseu, a Quinta da Alagoa, mintegy 23 hektáron. Birtokában számos kultúrájában, kiemelve a szőlő, gyümölcsös és olajfaligetek. Counting még állattartásra struktúrák juhok, kecskék, szarvasmarhák, baromfi, nyúl, valamint Állatorvosi Nursing Center és laboratóriumok technológiák, amelyek lehetővé teszik az ismeretek elsajátításának különböző műszaki és tudományos területen.

Amelynek célja egy dedikált képzés teljes beilleszkedés élettartama diákjaikat, ESAV teste a személyzet, a tanítás és nem pedagógus alkalmazottak, képzett és motivált. Ők is hozzájárul a sikeres ESAV azok a hallgatók, hogy hajlandó, rendelkezésre állás és a munkaképesség kiváló együttműködést az átviteli és az ismeretek elsajátításának.

Helyszínek

Viseu

Escola Superior Agrária de Viseu - IPV

Address
Quinta da Alagoa - Estrada de Nelas, Ranhados

3500 - 606 Viseu, Viseu körzet, Portugália
Telefonszám
+351 232 446 600

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket