Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Iskola Viseu Oktatás (ESEV) Ez volt az első szerves egységét a Politechnikai Intézet működőképessé váljon Portugáliában. 1983-ban, akkor kezdett az első tanári szakokon az egykori iskola elsődleges tanítás. Még mindig működik ebben az emblematikus épülete a város Viseu, a ESEV integrálja mind az öt szervezeti egységek, amelyek a Politechnikai Intézet Viseu (IPV), feltételezve, hogy hivatásukat tudományos, kulturális, művészeti és technikai szakemberek, a közös A rendelkezés a közösségi szolgáltatások, kutatás és erősítése hálózatok partnerség a regionális, nemzeti és nemzetközi fejlesztési projektek és tevékenységek közös érdek.

A ESEV által kifejlesztett és hozzáigazítható a kihívásokra új összefüggésekben és képzési paradigmák a felsőoktatásban. Alkalmazkodott a bolognai folyamat és diverzifikálta tevékenységét szerint a közösség igényeinek. A képzési kínálatot tartalmaz 8 kurzusokat (1. ciklus) és 11 mesterképzés (2. ciklus), a terület a tanárképzés, mátrix alapítója ESEV, hanem a területeken a társadalmi nevelés, a környezeti nevelés, a művészeti szórakoztató és kulturális sport és a fizikai aktivitás, a művészet és a multimédia, a média és a reklám és a PR.

A ESEV aktívan közreműködött tanártovábbképzés területén szakmaiság szolgáltatás koordinációs regionális szinten, több tanárképző projekteket indított az Oktatási Minisztérium, illetve a legkülönfélébb tanfolyamok nem fokozatú ellenőrök. A ESEV megállapított protokollokkal több intézmény saját befolyási területekről, iskolai csoportok, kamarák és plébániai tanácsok, kulturális intézmények, újságok és helyi rádiók, hogy biztosítsa képzési helyek diákjaik számára, és elősegíti a partnerségi és projektek, amelyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődés a régióban, ahol a ESEV esik. Nemzetközi együttműködés és mobilitás a diákok, az alkalmazottak és a tanárok, hogy túl a meghatározó tényező a minőségi oktatás és tanulás.

A ESEV értékek előmozdítása kutatási és képzési az oktatók. Sok a tanárok tartozik a doktori kutatási központ oktatási, egészségügyi technológiák és a Politechnikai Intézet Viseu, meghatározó tényező az összehangolt vizsgálat a követelés a kialakulását tartományok által kínált ESEV.

Helyszínek

Viseu

Escola Superior de Educação de Viseu - IPV

Address
R. Dr. Maximiano Aragão
3504-501 Viseu, Viseu körzet, Portugália
Telefonszám
+351 232 419 000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket