Polytechnic of Leiria

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Leiriaba merítve

Tudta-e, hogy több mint 70 különböző országból származó diákok választották le Polytechnic of Leiria első tanulmányi opcióként? Ismerje meg, miért a Portugália tökéletes hely, és miért lehet Polytechnic of Leiria tanulás valós életváltó élmény.

Leiria az úticél. Közvetlenül a közepén rengeteg tevékenységet szereztél a közelben. A legjobb szörf strand, az Atlantic Roadon kerékpározás, az ország legnagyobb, 62 km hosszú, túrázás, elvarázsolt történelmi falvak látogatása… új életstílusban, új tájban.

A Leiria a múlt és a jövő kombinációja. Biztonság, magas életminőség és multikulturális környezet. Leiria egy nyüzsgő egyetemi város, nem csak tanulni, hanem élni is! Két legszebb portugál műemlék, a Batalha-kolostor és az Alcobaça-kolostor, melyet az UNESCO világörökségi helyszínként osztályoz, a régióban található.

A Lis River görbéiben rejtett szabadidős helyek, mint például a parkok és kávézók ülnek és pihenhetnek. Menj az időbe a történelmi központba, hogy részt vegyen a heves kávézókban, bárokban és a gyönyörű teraszra néző kilátásban. Este lépjen ki a dobozból, és keverje össze magát a helyi és nemzetközi diákokkal az egyedülálló Rodrigues Lobo téren.

A Polytechnic of Leiria

Leiria egy tanulási város is, amelynek első osztályú oktatási intézménye Polytechnic of Leiria . Emellett Polytechnic of Leiria i Polytechnic of Leiria ösztöndíjakkal rendelkezik a nemzetközi diákok számára.

Körülbelül 11.500 hallgató él a városban, akik a Polytechnic of Leiria székhelyén és három iskolájában járnak: az Oktatási és Társadalomtudományi Iskolába, a Technológiai és Menedzsment Iskolába. A több mint 70 különböző országból származó hallgatók a Polytechnic of Leiria választották tanulmányi úti célként, ezáltal kiváló oktatást és életmódot váltó tapasztalatokat választottak maguk számára.

A Polytechnic of Leiria felsőoktatási közintézmény, amely egyetemi és mesterképzési programokat kínál. A mai hallgatók számára tervezett Polytechnic of Leiria huszonegyedik századi tanulmányi lehetőségeket kínálja: öt campusban négy különböző városban, kivételes tanulási lehetőségeket kínálva, több mint 130 csúcstechnológiai laboratóriumot felszerelve a legújabb technológiával, innovatív tanítási módszerrel és barátságos, szoros légkör. Külön említést érdemel Polytechnic of Leiria , akik szeretik az autókat, mert a Polytechnic of Leiria van a legjobb műszaki autóipari laboratórium a nemzetben. A Polytechnic of Leiria számos társasággal rendelkezik partnerkapcsolatokkal, mint például a Cisco, a Phoenix Contact, az Oracle és a Siemens. Ezek a márkák és még sok más úgy döntöttek, hogy akadémiákat Polytechnic of Leiria , amelyek megalapozhatják a karrier sikerét. Ez magában foglalja a gyakornoki gyakorlatokat is, amelyek során a hallgatók időt tölthetnek a munka és a tanulás során üzleti környezetben.

A régióban gazdag a műanyag, a kerámia és az üveg, a penész, a mérnöki, a halászati, az idegenforgalmi, az élelmiszer- és a biotechnológiai ipar. Ezzel a vállalkozói kontextussal a Leiria nagy lehetőségeket kínál a diákok és a kutatók számára. A régió általában magas szintű foglalkoztathatósággal rendelkezik.

A Polytechnic of Leiria számos terület közül választhat: üzleti, művészeti, oktatási, turisztikai, egészségügyi, sport- vagy szociális tudományok közül. A Polytechnic of Leiria első osztályú létesítmények, szoros és elkötelezett csapat segítik a diákokat abban, hogy új életet töltsenek el otthonról.

Öt iskola, négy csodálatos városban, nem csak tanulni, hanem élni és szeretni.

Jövőbeli karrierlehetőségek

A Polytechnic of Leiria büszke arra, hogy iparági partnerségekkel rendelkezik: A tanfolyamok közül sokan együttműködnek a vezető vállalatokkal, amelyek megalapozzák az alapjait, hogy túllépjék. A Cisco, a Phoenix Contact, az Oracle, a Siemens csak néhány, a főbb márkák közül, akik úgy döntöttek, hogy akadémiákat hoznak létre intézményünkben.

Nagy gazdasági dinamizmussal is rendelkezünk: magas szintű foglalkoztathatóság a műanyag, a kerámia és az üveg, a penészgombák, a mérnöki, a halászati, az idegenforgalmi, az élelmiszeripari és a biotechnológiai iparágakban.

A Polytechnic of Leiria rendelkezik olyan informatikai platformtal is, amelynek célja a hallgatók foglalkoztathatóságának elősegítése.

Angol nyelvű támogatás

Az angol tanított mesterkurzus megköveteli, hogy a diákok angol nyelvtudást mutassanak be.

Berendezések és támogatási intézkedések

A Polytechnic of Leiria jó létesítményekkel és támogatási megoldásokkal rendelkezik, amelyek segítenek a tanulóknak abban, hogy új otthont találjanak otthonról.

Huszonegyedik századi tanulmányi lehetőségek: öt kemping, amely kivételes tanulási lehetőségeket kínál. Több mint 130 hi-tech laboratórium van felszerelve a legújabb technológiával.

Innovatív tanítás: befektetettünk a korszerű hallgatói létesítményekbe és a rendelkezésre álló legújabb technológiákba, próbálva életre kelteni a tanfolyamokat. Az ESTM School-Hotel és az online tanulási egységünk csak kettő.

IKT-szolgáltatások: Ingyenes WI-FI minden campusban, rezidenciában, étkezdében és más Polytechnic of Leiria térségben.

Orvosi szolgáltatások: Polytechnic of Leiria biztosítja a fizikai és pszichológiai jólétet biztosító feltételeket, ezért csökkentett költségeket, támogatást nyújtunk olyan területeken, mint a diagnózis és a megelőzés, valamint a pszicho-pedagógiai tanácsadás.

Sportlétesítmények: Polytechnic of Leiria lehetőséget ad a diákok számára, hogy a Sporttámogatási Szolgálatok sportágain keresztül széles körű sportot gyakoroljanak.

Étkezdék: Polytechnic of Leiria számos élelmiszer-egységet kínál a diáktámogatási szolgálatain keresztül. A lehetőségek változatosak: öt étkezde, kilenc bár, két étterem és snack bár. A diákok étkezést biztosítanak, nagyon kedvező áron. Az étkezdékben teljes ételeket kínálnak szociális árakon (a teljes étkezés magában foglalja a levest, a főételeket, a salátát, a kenyeret, a gyümölcsöt vagy a desszertet és a gyümölcslét), a bárokban pedig támogatott árakkal rendelkező menük vannak. Állandó vágy az étkezések diverzifikálására, kiegyensúlyozott étrend-menük biztosítására és a diákok elégedettségének javítására.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Helyszínek

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Address
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Leiria körzet, Portugália
Telefonszám
+351 244 830 010

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket