Polytechnic Institute of Tomar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

A Politechnikai Intézet Tomar jött létre 1973-ban, hanem azért, mert a portugál forradalom 1974-ben, a telepítési folyamat nem valósult meg.

1979-ben jött létre, mint School of Technology Tomar (ESTT), nem integráltak, amelynek telepítési Bizottság csak akkor nevezi 1982 októberében álló elnökének, professzor Pacheco de Amorim, és a magánhangzók, Dr. Julio Dias das Neves és Dr. Maria do Rosário Baaeta Neves. Az első tanfolyamok 1986-ban kezdődött.

A politika a felsőoktatási Portugáliában meghatározott, ami csak egy Politechnikai a kerületi és így 1985-ben, a ESTT beépítésre került a Műszaki Santarém. Később, 1994-ben, a neve megváltozott a School of Technology and Management Tomar (ESTGT).

1986-ban kezdte meg működését az első egyetemi programok IPT: Üzlet és menedzsment (Head professzor José Ribeiro Mendes), gépek (Head professzor António Paiva) és a Pulp and Paper Technology (Head professzor Rui Mikulás Ovaia), összesen mintegy 90 diák . 1987-ben kezdte meg működését a alapképzés Graphic Arts (Head Dr. António Guilhermino Pires) és 1988-ban, a pálya a szakorvosi tanulmányokról Művészet, Régészeti és restaurálása (Head professzor Luis Osterbeek).

1996-ban, az akkori oktatási miniszter és a tudomány, Eduardo Marçal Grilo, tette közzé a létrehozását a Politechnikai Intézet Tomar (IPT), a School of Management (ESGT) és a School of Technology (ESTT), mind Tomar, Most már az új campus hatállyal január 1., 1997. Nevezték elnök Dr. Pacheco de Amorim, és jelezte, hogy a segédtiszt professzor José Faria Paixão professzor José Ribeiro Mendes, halmozzák az Igazgatóság School of Management, és a professzor Rui Mikulás Ovaia halmozzák a Igazgatósága Iskola Technology.

Az alapszabály az IPT és az iskolák mára már elismert professzor és Conceição Fortunato vette az irányt ESGT és professzor Luis Merca feltételezhető irányába ESTT.

1999-ben jött létre az IPT, a School of Technology Abrantes (ESTA), rendezte professzor Eugenio Pina de Almeida. 2005-ben nevezték ki a fejét az ESTA professzor Miguel Pinto dos Santos.

A 2005-ös választásokon, elnökévé választották professzor António Pires da Silva.

A 2010-es választások választották a jelenlegi elnök Eugenio Pina de Almeida. Az igazgatók kinevezésére ESTT professzor João Coroado, a ESGT professzor Conceicao Fortunato és az ESTA, professzor Luis Ferreira.

Küldetés

1 - Az Intézet főiskolai felsőoktatási intézmény az Európai felsőoktatási térség, amennyiben a készségek területén a tudomány, a technológia, a művészetek és a humán, a kezdetektől, a versenyt kiegészítve a felsőoktatásban a hallgatók, termelő hasznos tudás, készségek, kompetenciák és készségek, felkészíti őket a munkaerő-piaci és gyakorlására vonatkozó aktív állampolgárság egy demokratikus társadalomban.

2 - A Politechnikai Intézet Tomar Még mindig tart a küldetését: bővülő tudáshoz való hozzáférés javára egyének és a társadalom között a kutatás, az oktatás és az együttműködés a projekt globális képzés az egyén; aktív részvétel az épület egy európai kutatási és oktatási, valamint a modell a regionális fejlesztés alapja az alkotás, az innováció és fejlesztése a tudományos és technológiai ismeretek.

3 - részeként végzi feladatát IPT:

  • Ne értékelik a munkáját annak kutatók, oktatók és dolgozók, serkenti a szellemi és szakmai képzést a diákok, és biztosítja a feltételeket az összes megfelelő képesítéssel rendelkező polgároknak, hogy hozzá kell férnie a felsőoktatás és az élethosszig tartó tanulás;
  • Elő kell segíteni a hatékony hallgatói mobilitást és a diplomások, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, különösen az európai felsőoktatási térség és a portugál nyelvű közösség;
  • Vegyen részt hálózatba az a társadalom, különösen az eredmények terjesztése és az ismeretek átadásának, valamint a gazdasági kizsákmányolás a tudományos ismeretek;
  • Hozzájárulnak a közvélemény megértse a bölcsészettudományok, a művészetek, a tudomány és a technológia, támogatása és szervezése intézkedések terjesztésének támogatása humanisztikus, művészeti, tudományos és technológiai kultúra, és a szükséges forrásokat erre a célra.

Tények és Személyiségek

A hivatkozás a Politechnikai Intézet Tomar professzora José Bayolo Pacheco de Amorim, hogy az intézmény elnöke a kezdetektől 1982-ben 2005-ig. IPT tulajdonított a nevét a Fő Auditorium.

Professzor António Pires da Silva volt a második elnök 2005 és 2010 között, mai tagja a Felügyelő Bizottság elnöke és a Támogatási Hivatal az elnökség számára.

Professzor Julio Dias das Neves tartozott 1982-1996, a gazdálkodás IPT, amelynek jelöltek nevét az Auditorium O106. Tartozott az Általános Tanács 2014-ig.

Az első professzor, Luis Oliveira Dias, hivatalba lépett február 27., 1984.

Ofelia Ferreira volt az első vezetője Adminisztratív szolgáltatások

Tények és számok:

• 1982-ben az első hivatalban voltak olyan gazdaságban szobát Templar Trade Center Alameda március 1 Tomar.

• 1984-ben kezdődik, a restaurálás első épület IPT a Avenida Cândido Madureira, figyelembe, ami megszerezhető a következő évben.

• 1986-ban kezdte meg működését az első egyetemi programok IPT: Üzlet és menedzsment (Head professzor José Ribeiro Mendes), gépek (Head professzor António Paiva) és a Pulp and Paper Technology (Head professzor Rui Mikulás Ovaia), összesen mintegy 90 hallgatók.

• 1987-ben kezdte meg működését a alapképzés Graphic Arts (Head Dr. António Guilhermino Pires) és 1988-ban, a pálya a szakorvosi tanulmányokról Művészet, Régészeti és restaurálása (Head professzor Luis Osterbeek).

• 1988-ban megjelent az első Student Guide.

• 1989-ben az első diplomások hagyott Diplomások a munkaerőpiacon. Joaquim Pombo, az üzleti és menedzsment, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar és Natércia Santos, a Pulp and Paper Technológia és Orlando Lopes da Fonseca, az építőipar vagy az első diplomások, tanárok vagy Nagy Technikusok ma dolgozik IPT.

• 1989-ben indította el az első követ Campus IPT Tomar és az első osztályban kezdődött ez Campus 1991.

• 2014-ben a IPT kínál 21 alapképzési, Masters 21 és 17 technológiai specializáció tanfolyamok. Jelenleg mintegy 3000 diák.

• 2014-ig, IPT már beiratkozott mintegy 13.000 diák, és a diplomások már több mint 10.000.

DÍJAK

A Politechnikai Intézet Tomar számos díjat nyertek, és kitüntetései, vagy mint intézmény, akár az ő iskola, sem a tanfolyamok.

  • Az Intézet elnyerte az Európai Bizottság által az ECTS (European Credit Transfer System) címke, azaz elismerését kiváló használata az európai kreditátviteli rendszer. Mi vagyunk az egyik intézménye az európai oktatás egy európai legjobb mobilitás a megfelelő elismerésével készségek elsajátítása. Egy kredit felel meg 25-30 óra munka egy adott joghatóság létrehozó pedagógiai tudás, a megértés és a képesség, hogy a tanuló eredményes tanulás. Jóváírásokat a képzés IPT elismerik a kiemelkedő európai és már megállapodások felsőoktatási intézmények Belgium, Bulgária, Szlovénia, Csehország, Spanyolország, Szlovákia, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Svédország és Törökország.
  • Az Intézet elnyerte az Európai Bizottság által a DS (oklevélmelléklet) címke, azaz az elismerést a kiadását kiváló oklevélmelléklet, amely termeli a tanórán kívüli képzés hallgatói információs. Az oklevélmellékletet Nemzetközi javítja az átláthatóságot, és megkönnyíti a tudományos és szakmai képesítések elismerésének. Lehetővé teszi, hogy leírja a természet, háttér, szinten, tartalmát és állapotát, hogy a hallgató befejezte a diploma képesítések, hogy hordozza.

2008-ban megkapta a Gold Award az Erasmus Intenzív kurzus for Quality Management Kulturális Örökség.

Erasmus Mundus, 2004-ben mi voltunk az első csoport által kiválasztott Európai Bizottság.

1994-ben az IPT megkapta az Erasmus-díjjal, professzor Luis Osterbeek tevékenységet.

Számos díjat tervezése és Videoklip Dokumentumfilm van rendelve az IPT diákok.

Helyszínek

Tomar

Instituto Politécnico de Tomar

Address
Estrada da Serra | Quinta do Contador
Tomar, Santarém körzet, Portugália
Telefonszám
+351 249 328 100

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: