ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A ISCSP képződését segíti elő, hogy a diákok a következő területeken: Szociális és Politikai Tudományok kínál diplomás képzés (oklevél) és posztgraduális, második és harmadik szinten, megfelelő mértékű Mester és PhD. A tanításban mátrix tartalmazza a tudományos területeken Szociológia, Közigazgatási és Közpolitikai, politológia, nemzetközi kapcsolatok, szociálpolitika, antropológia, és a társadalmi kommunikáció.

Szorosan együttműködik a tanítás, ISCSP segíti a tudományos kutatást keresztül kutatóközpontok által elismert Alapítvány Tudományos és Technológiai (FCT) - Centre for Administration és Közpolitikai (CAPP) és a Keleti Intézet (IO) és egyéb központok területén Politikai Tudomány és nemzetközi kapcsolatok, szociológia és antropológia.

A ISCSP fejleszti a közösségi szolgáltatások nyújtása politika hozzájárul a társadalmi és gazdasági fejlődés, az ország és a készségek fejlesztése révén, és a szervezet a gazdasági szerkezet, és a civil társadalom, valamint erősíti a működési és szervezeti feltételek közszférában. Nemzetközileg is van a projektekben való részvétel portugál nyelvű világban, és a feltörekvő térségek geostratégiai szerepét.

Helyszínek

Lisszabon

Address
Rua Almerindo Lessa - 1300-663
Lisszabon, Lisszabon, Portugália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket