ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISCTE Business School eredete a korábbi, 1972-ben létrehozott menedzsment tudományi tanszékre vezethető vissza. Az iskolát elismerték a kiválóságért a tanulásban és a kutatásban, a nemzetközi és multikulturális környezetben, valamint az üzleti világhoz fűződő szilárd kapcsolatában, amelyet kivételes diplomásoknak kínál. , vezetői vállalkozói szellem és innováció.

Az IBS körülbelül 181 tanárral foglalkozik hat részlegében: Számvitel, Közgazdaságtan, Pénzügy, Marketing, Működés és menedzsment, Menedzsment és közgazdaságtan mennyiségi módszerei, valamint Humánerőforrás és Szervezeti Magatartás.

Jelenleg több mint 3500 hallgató vesz részt az iskola által kínált 7 egyetemi, 15 mesterképzési és 4 PhD-hallgatóban.

ISCTE Business School az ISCTE alkotó négy iskola egyike, a Szociológiai és Közpolitikák, a Társadalomtudományok és a Bölcsészettudományi Iskola, valamint a Technológiai és Építészeti Iskola mellett.

7 ok az ISCTE Business School választására

1. Vállalkozói gondolkodásmód

Az ISCTE Business School-ban minden hallgatónak lehetősége van megismerni az üzleti világot. Légy felkészült arra, hogy munkája első napjától kezdve sikeresen reagáljon az Ön előtt álló kihívásokra.

Ez az érintkezés állandó minden kurzuson keresztül, az alábbiak révén:

  • Gyakorlati feladatok - A tantárgyak túlnyomó többségében a hallgatók csoportos vagy egyéni gyakorlati feladatokat végeznek, amelyek a vállalatok konkrét problémáit elemzik.
  • Záró projekt (hallgató) - Az egyetemi hallgatóknak az elmúlt évben van egy olyan projekt tárgya, amelyben egy adott üzleti valóság mélyrehatóbb tanulmányozását végzik.
  • Vállalkozástámogatási Központ - AUDAX - Az ISCTE Business School az Audax fő alapítója, egy olyan központ, amely érdekes ötlettel segíti az újonnan diplomás hallgatókat saját vállalkozásuk elindításában. Támogatja a projekteket jogi és szervezeti szempontból, és társult egy olyan befektetési alaphoz is, amely új vállalkozások indítását finanszírozza.
  • Nagy üzleti tapasztalattal rendelkező tanárok - Az iskola meghívott tanárokból áll, akik kiemelkedő szerepet töltenek be a fő portugál vállalatokban, és tapasztalataikat és gyakorlati tudásaikat osztályban továbbítják.

2. Egyedi nemzetközi kapcsolattartó

ISCTE Business Schoolban jelenleg mintegy 250 hallgató van, akik 30, Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Ázsiában ISCTE cserélnek, és mintegy 400 nemzetiségű, kb. 400 nemzetközi hallgató vesz részt az ISCTE Business School alapképzésén, mesterképzésén vagy nyári egyetemeken. Ez a multikulturális rendszer lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját iskolájukban nagyon sokszínű tapasztalatokat és kultúrákat éljenek meg.

3. Sikeres karrier

Az iskolai végzettséggel rendelkezők foglalkoztatottsági szintje a tanfolyam 3 hónapos befejezése után 100%. Mester hallgatók esetében az arány 80% -os elhelyezés a mester kitöltése előtt.

4. A kiválóság jutalmazásának kultúrája

Az érdem és az egyéni erőfeszítések a modern és demokratikus társadalom alapvető értékei. ISCTE jutalmazza azokat, akik mindent megtesznek, hogy kiválósági szintet érjenek el mind a kurzus elején (felvételi díj), mind a kurzus végén (legjobb hallgatói díj).

5. Lágy készségek fejlesztése

ISCTE Business School lehetőséget biztosít a hallgatók számára a fokozat három éve alatt olyan tantárgyakon való részvételre, amelyek célja a transzverzális személyes kompetenciák fejlesztése, például: az önálló munka és a csapatmunka fejlesztésének képessége, valamint egyéni kutatások végzése, összetett helyzetek elemzése és kommunikáció. A jövő diplomásainak felkészítése arra, hogy egyrészről elmélyítse tudását a következő tanulmányi ciklusokban, másrészt pedig teljes mértékben integrálódjon a munkaerőpiacra.

6. IBS tanítási módszer

ISCTE Business School nagy hagyományokkal rendelkezik a menedzsment területén:

  • Az ISCTE Business School karjai több mint 100 könyvet írtak különböző menedzsment tudományágakból, amelyek közül sokan már más portugál egyetemeken is kötelezőek;
  • A hallgatók és a karok között szoros munkakapcsolat áll fenn;
  • A hallgatók előnyei a heti kapcsolattartási órák, a folyamatos e-mail kapcsolat és az öregdiákokkal fenntartott kapcsolattartás egész szakmai életük során.

7. Az IBS szelleme

Az ISCTE végzett tanulás lehetőséget kínál arra is, hogy kiváló tanulási feltételeket élvezhessen, és részt vegyen egy olyan környezetben, ahol a szabadidő, a sport és a kultúra nagyon fontos helyet foglal el.

Helyszínek

Lisszabon

Address
Lisszabon, Lisszabon, Portugália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció