Hivatalos Leírás

ISEG - Lisszaboni Gazdasági Iskola

A több mint száz éves múltra visszatekintő ISEG volt az első, Portugáliában alapított gazdasági és menedzsment iskola. Az iskola a lisszaboni egyetem része, a portugál egyetemek legnagyobbja.

ISEG akkreditálta a Business Collegiate School of Business ( AACSB ) Szövetsége , ami azt jelenti, hogy munkatársaink, tantervünk és a tanulási eredmények világszerte elismerten szerepelnek a világ elit üzleti iskolái között.

Diákjaink és programjaink

A több mint száz éves múltra visszatekintő ISEG volt az első, Portugáliában alapított gazdasági és menedzsment iskola. Az iskola a lisszaboni egyetem része, a legnagyobb portugál egyetem. Az ISEG jól elismert nemzeti szinten is elismert nemzetközi név. Az AACSB legújabb akkreditációja megerősíti nemzetközi elismertségünket.

Az ISEG megtalálhatja a kiválóság és a teljesítmény kultúráját, az inkluzivitás és az együttműködés légköre mellett. Ezt a diákok, a karok és a személyzet kölcsönös együttműködése teszi lehetővé.

Diákjaink és programjaink

ISEG multikulturális környezet, amelyben a hallgatók mintegy 20% -a nemzetközi. Az iskola több mint 4000 hallgatója van 7 egyetemi, 17 mester és 8 doktori program, valamint több mint 30 vezetői képzési program után. Több mint tucat ilyen program (minden tanulmányi szinten elterjedt) teljes mértékben angol nyelven érhető el.

A diákokat, a kutatókat és a munkavállalókat egyaránt arra ösztönzik, hogy folyamatosan szerezzenek új ismereteket, és szembenézzenek a jobb világot teremtő kihívásokkal.

Nyugodtan látogasson el a program weboldalaira, és keresse meg azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

Kar

ISEG kar a legtöbb doktori fokozattal rendelkezik az országban, és többségüket jól ismert nemzetközi intézményekben szerezték be. Ez tükröződik kutatási tevékenységük és tanításuk nemzetközi irányultságában.

Mint a portugál iskola, amely a legtöbb publikációval rendelkezik a rangos nemzetközi folyóiratokban, az ISEG kutatása valóban világszínvonalú. 6 kutatási központ van a menedzsment, a közgazdaságtan, a matematika és a társadalomtudományok területén.

Alumni

ISEG alumínium magas színvonalú szakemberek dolgoznak a világ minden tájáról. Az Alumni Egyesület kezdeményezése és bevonása az ISEG történetével és a piacon elért elismeréssel együtt segített abban, hogy alumni hálózatunk az ország legnagyobb és legelismertebb legyen.

Campusunk

Az iskola bájos építészeti komplexumban több épületből áll. ISEG egy korábbi kolostorban található, gyönyörűen átalakítva, hogy célszerűen épített modern létesítményeket biztosítson, miközben megőrizte az eredeti épületek jellegét és jellemzőit. A modernebb épületek teljesítik a tájképet. Erősen értékeljük a kulturális sokféleséget és rendszeresen támogatjuk a tanórán kívüli tevékenységeket, beleértve a műhelyeket, koncerteket, kiállításokat, sportokat és közösségi szolgáltatást, felkészítve diákjainkat egy folyamatosan változó világra. Multikulturális közösségünk erősséget és ötleteket nyer a lisszaboni vitalitásból! Lisszabon Európa egyik legvonzóbb városa, ahol hagyományokat, romantikát, kultúrát, szórakozást és nagyszerű érzelmeket / élményeket találhatunk ragyogó napfény és gyönyörű hold hosszú órái alatt.

Tudjon meg többet az ISEG - a Lisszaboni Gazdasági és Menedzsment Iskoláról - az adatok kitöltésével, és az iskola felveszi Önnel a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy a lisszaboni Campusban találkozunk!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A matematikai pénzügyek mesterei célja, hogy tovább növelje a matematika, statisztika, fizika, közgazdaságtan, pénzügyek vagy menedzsment szakán végzett hallgatók kvantit ... [+]

A modern üzletág növekvő „high-tech” jellege növelte a fejlett módszerek szükségességét, amelyek nagymértékben olyan matematikai technikákon alapulnak, amelyek látszólag nélkülözhetetlenek az ipar versenyképességéhez. A bolognai folyamat keretében 2007/08-ben elindított mesterek a matematikai pénzügyekből minden évben azóta is kínálják. Olyan fejlesztő és innovatív projektként jött létre Portugáliában, amely az európai egyetemek szabványait követi. Az A3ES akkreditációja 2013-ban igazolja az MMF-program minőségét, amely ötvözi az elméleti szigorítást az ágazati készségekkel, kiegyensúlyozza a legmodernebb tudást és kutatást a pénzügyi szektor gyakorlataival. A program célja a diákok matematikai és számítási készségeinek fejlesztése a pénzügyi modellezéssel kombinálva, és alapos oktatást nyújt a modern matematikai finanszírozásban. A negyedik félévben a diákok választhatnak pénzügyi gyakorlatban, vagy választhatnak, hogy írnak egy dolgozatot vagy egy projektet. Ennek eredményeként a mesterképzésben részt vevő diákjainkat a rangos pénzügyi vállalatok (bankok, tanácsadói, biztosítási és befektetési társaságok) alkalmazzák. "Több MMF alumíniumunk jelenleg PhD-t tanul Portugáliában vagy külföldön, és néhányan már befejezték a PhD-t." A nemzetközivé válás szintén része az MMF történetének és céljainak. 2014/15-ben az MMF angolul tartott előadást, ami azt jelenti, hogy most egy nagy nemzetközi célközönségnek ajánljuk. Az ERASMUS programon vagy más nemzetközi megállapodásokon keresztül folytatott nemzetközi csere is lehetőség. A következő fejlemények fontosak: A Matematikai Pénzügy területén három mester bevonásával létrejött nemzetközi megállapodás létrehozása az ISEG ; Lorraine-i Egyetem, Nancy, Franciaország; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Lengyelország, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanulmányaikat a diploma egy részén tanulmányozzák ezekben az egyetemeken; A matematikai pénzügyek mestereinek közvetlen kapcsolata / PARTNERSÉGE a New York-i Egyetemen, a SYMMYS Advanced Risk és Portfolio... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Portuguese (Portugal)
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Az ISEG (Lisszaboni Egyetem) biztosításmatematikai tudományok mesterei szilárd tudományos alapot nyújtanak a biztosításmatematikai tudomány, a statisztika és a pénzügyek ... [+]

Az ISEG (Universidade de Lisboa) biztosításmatematikai tudományok mestereit a biztosításmatematikai szakma nemzetközi követelményeinek megfelelően alakították ki. Ennek az a célja, hogy lefedi az Európai Unióban működő biztosításmatematikus akkreditációjának elengedhetetlenül szükséges kurzusainak legnagyobb részét, amint azt az Európa Aktuáriusi Egyesület is kijelölte, valamint a szakmai vizsgák tantárgyainak többségét, az Institute of Actuaries - IfoA - az Egyesült Királyságban, vagy a Társaság az Actuaries Észak-Amerikában - SOA.

Az intézet akkreditált

Mesterünk a SOA UCAP listáján is szerepel.

Mesterünk az 50 legjobb Masters in Insurance kategóriába tartozik, és az egyetemünk, az Universidade de Lisboa, a második a 2017-es Iberoamerikai rangsorban, amelyet az SCImago állított össze.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Ez az MSc in Economics célja, hogy: (i) fejlett ismereteket a gazdasági elmélet területén; (ii) az elméleti és alkalmazott gazdaságtan elemzéséhez és kutatásához szüksége ... [+]

Ez az MSc in Economics célja, hogy: (i) fejlett ismereteket a gazdasági elmélet területén; (ii) az elméleti és alkalmazott gazdaságtan elemzéséhez és kutatásához szükséges módszerek és technikák; (iii) megfelelő eszközök a közgazdaságtan tanulmányozásához a doktori szinten (ez az MSc közvetlen hozzáférést biztosít az ISEG közgazdasági doktori programhoz).

Célközönség

Az MSc in Economics célja, hogy kiegészítse és elmélyítse az első ciklusú közgazdasági képzést az első ciklusban. A fő cél az, hogy a diákok a gazdasági elmélet és a módszerek és empirikus technikák fejlett ismereteit érjék el, amelyek hasznosak a gazdasági valóság elemzéséhez. Ez az MSc felkészíti a hallgatókat, hogy folytassák karrierjüket közgazdászként, kutatóként és tanárként, magas rangú személyzettel a cégekben, bankokban, nemzetközi szervezetekben és állami intézményekben.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A mai világ összetettségével és a tudomány természetével való lépést tartva a Masters in Finance kizárólag angolul, nemzetközi közönség számára kínálkozik. A globális szí ... [+]

Az MSc in Finance kínál szilárd oktatást a három pillére a fegyelem: a vállalati pénzügyek, a pénzügyi befektetések és a származékok. A program magában foglalja a kar tagjai a tudományos szigorú PhDs néhány legrangosabb intézmények világszerte.

Célközönség

A diákok első ciklusú végzettséggel rendelkeznek a pénzügy, a menedzsment, a közgazdaságtan, a számvitel, a matematika területén a közgazdaságtan és a menedzsment vagy egyéb pénzügyi területeken. Ez egy gyakorlatorientált program, amely a pénzügyi piacokon tevékenykedő személyeket tárgyalja. A diákok foglalkoztathatóságának maximalizálása érdekében a program biztosítja azokat a szükséges eszközöket, amelyekkel a pénzügyi aránnyal szakmailag sikeres lehet.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A mester a Monetáris és Pénzügyi Gazdaságtan (MEMF) egy nemzetközi szintű program, amely követi a legjobb európai gyakorlatok a területen. Mint ilyenek, a pályázók kivála ... [+]

A mester (MSc) célja a monetáris és pénzügyi gazdaságtan:

i. a tudományos közösség által elért legeredményesebb eredményeken alapuló, a monetáris és pénzügyi területeken folytatott fejlett tudás biztosítása;

(ii) diákjainak tudományos kutatásban történő kezdeményezése a megfelelő technikák és módszerek gyakorlása révén; és

(iii) a monetáris és pénzügyi intézmények vezető tisztviselőinek felkészítése a gazdaság finanszírozására és a monetáris politikai kérdésekre. Ez az MSc közvetlen hozzáférést biztosít a doktori program Közgazdaságtan az ISEG .

Célközönség

A MSc a monetáris és pénzügyi közgazdaságtan célja, hogy kiegészítse és elmélyítse az első ciklus oktatási által biztosított közgazdasági vagy pénzügyi. A fő cél az, hogy a diákok megtanulják, hogyan kell szigorúan és konstruktív módon elemezni a problémákat, fejlesszék annak képességét, hogy felmérjék a pénz- és pénzügyi gazdaságtan kutatásának hozzájárulását a térség problémáinak megoldásához és a fejlett empirikus és elméleti eszközök felhasználásához a közgazdaságtanban és Pénzügy.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Ez adja a kritikus ismeretek segítségével a vállalatok megfelelnek ezeknek az új kihívásoknak egy olyan átfogó, integrált és szigorú tanterv, amely egyesíti az alapjait a ... [+]

CÉLOK

A mester a következő fő célok: a vonat káderek nagy szakértelem marketing és alapos ismerete a különböző szakterületeken; egy első megközelítés a tudományos kutatás marketing.

RECIPIENTS

A Mester elsődleges célja, hogy teljes kialakulása az első ciklus, melyet egy diplomát menedzsment, pénzügy, gazdaság, mérnöki, kommunikációs és egyéb kapcsolódó területeken. Ez a mester szakmai jellegű, annak érdekében, hogy a diákok, akik a teljes ez természetesen fokozza a kilátások foglalkoztathatóság és a pályaválasztás.

ACCESS KÉPESÍTÉSEK és kiválasztási kritériumok

Alkalmazások tartják a nemzeti tudományos fokozat birtokosai vagy es¬tran¬geiro egyenértékű 1 ciklus területén az üzleti tudományok, a műszaki tudományok és a társadalomtudományok általában. Is értékelték a többi jelölt alkalmasnak ítélt a tudományos és pedagógiai jutalék. A jelentkezőknek alapján értékelték a végső minősítés az 1. ciklus tananyag elemzése és esetleges interjú.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A mester fő célja az, hogy így további és speciális képzés területén a nemzetközi közgazdaságtan (elméleti és alkalmazott, reál és monetáris), és egy tanulmány a jellemző ... [+]

CÉLOK

A mester fő célja az, hogy így további és speciális képzés területén a nemzetközi közgazdaságtan (elméleti és alkalmazott, reál és monetáris), és a tanulmány a jellemzőit és tendenciáit globalizációs folyamatok és a gazdasági integráció, hangsúlyozva a multidiszciplináris megközelítés, a gazdasági politikai, jogi és intézményi európai integráció és az aktuális kérdésekről./>

RECIPIENTS

A Mester elsődleges célja, hogy teljes kialakulása az első ciklus mindazok számára, akik megszerzése iránt érdeklődő speciális és szakmai ismeretek terén a nemzetközi gazdaság és a gazdaság és az európai intézmények között; különösen arra irányul, hogy az érdekelt a karrier az EU és a nemzetközi intézmények, a diplomáciai szolgálat, nemzetközi üzleti vagy újságírói szakosodott oktatási tevékenységek és a tudományos kutatás, valamint a személyzet a vállalatok és más állami és magánintézmények korszerű képzési igények a környéken./>... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Portuguese (Portugal)
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Előkészíti szakemberek mennyiségi területeken, amelyek által kért bankok, biztosító társaságok, tanácsadók és kutatási osztályok különböző területeken, mint a statisztika ... [+]

CÉLOK

A mester célja, hogy a vonat a diákok a pénzügyi intézmények, a vállalkozások és más állami és magán intézmények, melyek a elemzésének és feldolgozásának adatok döntéstámogatás, valamint az oktatók és kutatók. Ebben az értelemben az a célja, hogy fejlessze a képességét, hogy integrálja az elméleti és empirikus ismeretek kritikus és kreatív, és megismertetve a hallgatókkal a különböző számítógépes programok mennyiségi elemzés.

RECIPIENTS

A mester célja a szándékkal, hogy a teljes, megszilárdulni, elmélyítésére és frissíti a képzés az első ciklus a statisztika, ökonometria, idősorok és az előrejelzés. Ez egy professzionális mester a természet, amely szakértelemmel, amely csúcspontját a szakaszban az üzleti szektorban. Célja továbbá, azok számára, akik fokozni kívánják kilátásait a karrier és a tudományos vagy a kutatás.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Portuguese (Portugal)
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A Mester Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési amelynek fő célja, hogy a mester tanítványai további megszerzett készségek az első ciklusban, hogy lehetővé tegye számuk ... [+]

CÉLOK

A Mester Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési amelynek fő célja, hogy a mester tanítványai további megszerzett készségek az első ciklusban, hogy lehetővé tegye számukra a magas foglalkoztathatóság vezetők, alkalmazottak és vezető szakemberek az állami és magán cégek, szervezetek kapcsolatos nemzetközi együttműködést. Célja, hogy tenni elmélyüléséhez közgazdasági elméletek, politikai és szociológiai fejlődés és társadalmi változások, valamint a nemzetközi fejlesztési együttműködés; akik ismerik a kutatási módszerek ezen a területen, valamint a bonyolultsága empirikus valóság a fejlődő országokban; és hogy mester tanítványai azzal a készséggel, hogy készítsen műszaki dokumentációk, hogy támogassa a politikai döntéshozatal területén a gazdasági és társadalmi fejlődés politika, és a nemzetközi együttműködés.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Portuguese (Portugal)
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Fő célunk az, hogy a technikai szakértelem és operatív és stratégiai képességek szakszerű végzett feladatok ellátása érdekében a következő területeken: emberi erőforrás g ... [+]

CÉLOK

A mester célja elsősorban, hogy a hallgatók a műszaki ismeretek és operatív és stratégiai képességek szakszerű végzett feladatok ellátása érdekében a következő területeken: emberi erőforrás gazdálkodás és az emberek kezelése a szervezeti környezetben.

RECIPIENTS

A Mester elsődleges célja, hogy teljes kialakulása az első ciklus, melyet egy diplomát menedzsment és egyéb társadalomtudományok. Ez a mester szakmai jellegű, annak érdekében, hogy a diákok, akik a teljes ez természetesen fokozza a kilátások foglalkoztathatóság és a pályaválasztás.

ACCESS KÉPESÍTÉSEK és kiválasztási kritériumok

Alkalmazások tartják a nemzeti tudományos fokozattal rendelkezik, vagy azzal egyenértékű külföldi az 1. ciklus az irányítás és a társadalomtudományok általában. Is értékelték a többi jelölt alkalmasnak ítélt a tudományos és pedagógiai jutalék. A jelentkezőknek alapján értékelték a végső minősítés az 1. ciklus tananyag elemzése és esetleges interjú.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Portuguese (Portugal)
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A mester fő célja, hogy a vonat technikusok és vezetők nagy szakértelemmel a tervezés, elemzés, fejlesztés és a biztonság a szervezeti információs rendszerek. ... [+]

CÉLOK

Egy olyan környezetben, ahol a rendszerek és információs technológiák alkalmazása kulcsfontosságú tényező a versenyképesség és a siker szervezetek, akiknek a készséggel, hogy megértsék ezeket az erőforrásokat, és tudja, hogyan kell kezelni őket kritikus. A mester fő célja, hogy a vonat technikusok és vezetők nagy szakértelemmel a tervezés, elemzés, fejlesztés és a biztonság a szervezeti információs rendszerek. Ez a mester szakmai jellegű annak érdekében, hogy növeljék a karrierlehetőségeket a résztvevők fejlesszék tudományos és technikai potenciál az információs rendszerek kezelése.

RECIPIENTS

A Mester célja elsősorban a teljes képzési első ciklus, melyet egy diplomát menedzsment, számítástechnika, műszaki, gazdasági, matematikai vagy más mértékben megfelelőnek ítélt. A címzettek vezetők, szakemberek és tanácsadók, valamint az információs rendszerek technológiák, illetve friss diplomások számára, szakosodni területén az információs rendszerek.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Instituto Superior de Economia e Gestão Rua do Quelhas, 6
1200-781 Lisbon, Lisbon, Portugália
Honlap
Telefonszám
+351 21 392 5800