Hivatalos Leírás

Az egyik vezető üzleti iskolák Európában

Alapítva 1978-ban, Nova School of Business és Gazdasági (Nova SBE) a legrangosabb portugál iskola területén a gazdasági, pénzügyi és menedzsment, és az egyik vezető üzleti iskolák Európában.

Ez egy hármas korona akkreditált iskola Mesterek, Executive Education és MBA jelen a legfontosabb nemzetközi rangsorban: Financial Times, AACSB akkreditáció, EQUIS akkreditált és Szövetsége MBA.

Azt is felismerték az exkluzív 5 Palmes által Eduniversal különbséget, hogy hozza Nova SBE közül a legjobb 80 üzleti iskolák a világon, az egyetlen Universal Business School Portugáliában.

Exkluzív portugál tagjának iskola CEMS

Nova School of Business és Gazdaságtudományi kizárólagos portugál tagjának iskola CEMS - A Global Alliance vezető üzleti iskolák, multinacionális cégek és civil szervezetek mellett - a CEMS Master in International Management (CEMS MIM), egy program, amely következetesen szerepelt a top 3 a Financial Times Globális Masters in Management rangsorában.

MIÉRT NOVA School of Business és Gazdaságtudományi?

A legfontosabb befektetési elején a karrier az, amit tenni magad. A tudományos programokat úgy tervezték, hogy egy egyedülálló tanulási tapasztalat, kiegészítve a szükséges készségek, tudás és fejlődés, hogy jobban felkészítse a tanulókat az egyre igényesebb munkaerőpiacon.

Hírnév

Nova School of Business és Gazdaságtudományi egyik azon kevés üzleti iskolák a világ hármas korona és 5 Palmes akkreditációval. Lesz előnyös az iskola híres kiváló, elismert fő nemzetközi rangsorban.

Valós kapcsolat

A programok gyakorlatilag fókuszált fok. A campus akkor találkozik jól tanuló diákok több mint 30 nemzet, hogy az Ön számára egyedülálló hálózati lehetőségeket. Nova SBE kar több mint 30% -a külföldi tanárok és a 25 különböző nemzetiségű

rugalmas tanulási

Akkor fel kell szerelni az eszközök és technikák szükségesek, hogy létrejöjjön a készségfejlesztés, a kulcsfontosságú területeken, a gazdasági és menedzsment. Keresztül előadások, csoportos munka, esettanulmányok, és in-the-mező élmény, ha megszerzi nemcsak hangot elméleti tudás, hanem egy tágabb perspektívát.

Tanuljon világszínvonalú kar

Karunk van egy jól bevált nyilvántartást kiadványok a legfinomabb nemzetközi tudományos folyóiratokban. Ugyanakkor - mivel a rendkívüli iskolai és szakmai tapasztalat (sokan tanácsadókat pénzügyi intézmények, vállalatok és kormányzati szervek) - van egy érzékkel a kihívások a globális közösségben.

Túl az osztályteremben

Lesz előnyös mentori rendszer által biztosított alumni dolgozó felső multinacionális szervezetek, felbecsülhetetlen módja a diákok tanulni azoktól, több karrier tapasztalatunk meghatározott iparágak vagy szerepeket. Iskolai rendezvények nagyrészt diákok által szervezett, konferenciák vonzza elismert előadók, akik megosztják betekintést az üzleti siker és a vezetés. Szociális klubok adjunk még egy dimenziót a gazdag iskolai élet az egyetemen.

Tanul Nova School of Business és Gazdaságtudományi egyedülálló társadalmi és emberi tapasztalat. Itt a diákok építeni tartós barátságok az egész életüket, és dolgozzon ki egy hálózati kapcsolatok, hogy felbecsülhetetlen egész pályájuk.

Sőt, a sokszínűség profilok az egyes programokon belül biztosítja a valóban gazdag tapasztalatokat, amelynek során a diákok megosztják tapasztalataikat társaikkal sokféle háttérrel.

40% -a diákok nemzetközi karrier

Nova SBE programok a hallgatók erős nemzetközi expozíció keresztül az iskola nemzetközi dimenzió és a hálózat. Minden hallgató képes tanulni és dolgozni, multikulturális környezetben folyamatosan tesztelt és további fokozott keretében egy nemzetközi tapasztalat.

Nova SBE - Campus Campolide
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Nova School of Business and Economics

Ajánlott a friss diplomások egy erős mennyiségi háttérrel, a program a diákok a lehetőséget, hogy növeljék a tudás olyan további funkcionális és puha készségek megszilárd ... [+]

Ajánlott a friss diplomások egy erős mennyiségi háttérrel, a program a diákok a lehetőséget, hogy növeljék a tudás olyan további funkcionális és puha készségek megszilárdítása elméletet alkalmazott gyakorlattal.

A sikeres pályázók a program gyakran tovább élvezni a sikeres karrier a bankárok, üzleti elemzők, HR vezetők vagy Marketing Executive, hogy csak néhányat említsünk a munka által kínált lehetőségeket a program.

Között a tulajdonságok kért jelöltek:

A különböző tudományos háttérrel, a közgazdaságtan, menedzsment és Építőmérnöki Kommunikáció, pszichológia és a szociológia Diákok, akik dinamikus, nyitott, és akik jól megélnek üzembe új ötleteket a gyakorlatban Az a képesség, hogy működjenek együtt, változatos, lelkes és megkérdőjelezik a szakértői csoport A hajlandóság, hogy keményen dolgozik A tipikus Nova SBE Masters in Management hallgató csoportban eklektikus és kozmopolita, mely növeli a kihívást, és gazdagító jellege a tanulási környezet és az iskola egészére. kötelező kurzusok pénzügy emberi erőforrás értékesítés Statisztika Stratégia Választani Alkalmazott Corporate Finance Alkalmazott Vállalkozói könyvvizsgálat banki Big Data Analysis Márka menedzsment Változás és Process Management Versenypolitika Tanácsadás A fogyasztói és a vezetői döntéshozatalt Fogyasztói magatartás Corporate Governance Társadalmi felelősségvállalás Vállalati Stratégia társasági adózás Létrehozása és kezelése Vállalkozói Ventures Cross-Cultural kérdései Marketing Customer Relationship Management digitális marketing elosztási csatorna E-Commerce Economics of Education Economics of Health and Health Care Vállalkozói pénzügyek és kockázati tőke Családi vállalkozás Pénzügyi kimutatás elemzése Határidős és opciós Globális Üzleti kihívások Globális Emberi Erőforrás Menedzsment Globális Ellátási Lánc Menedzsment Integrált Marketing Kommunikációs nemzetközi üzleti nemzetközi adózás Vezetés és változás-menedzsment Luxus és divat Marketing Management rendszerek Kezelése Nonprofit szervezetek Management Seminar Vezetői számvitel... [-]
Portugália Lisbon
Október 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Nova School of Business and Economics

Fejlesztését célzó szilárd ismeretek és elemzési, problémamegoldó képesség, a pénzügyi területen, a Masters in Finance ad a diákokat közvetlen érintkezésbe a fajta pénzüg ... [+]

Fejlesztését célzó szilárd ismeretek és elemzési, problémamegoldó képesség, a pénzügyi területen, a Masters in Finance ad a diákokat közvetlen érintkezésbe a fajta pénzügyi intézmények, ahol lesznek abban a reményben, hogy kezdi karrierjét.

A széles körű választani lehetővé teszi, hogy összpontosítson egy speciális területe a tanulmányi ideje alatt a program, ami minden hallgató egyéni erősségek és preferenciák, ugyanakkor biztosítva a kezdeti irányt a globális pénzügyi karrier, amelyen csatlakozzanak érettségi után.

A számos nemzetközi pályák, beleértve a kettős diplomát opciót, és csereprogram, a diákok a lehetőséget, hogy bővítsék szakmai hálózat és a totális kulturális merítés belül újabb tudományos intézmény és az országot.... [-]

Portugália Lisbon
Október 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Nova School of Business and Economics

Nova SBE kizárólagos portugál tagjának iskola a CEMS szövetség, ami azt jelenti, az egyik egy kiválasztott csoportja 30 üzleti iskolák és egyetemek a világon, hogy az egy ... [+]

Nova SBE kizárólagos portugál tagjának iskola a CEMS szövetség, ami azt jelenti, az egyik egy kiválasztott csoportja 30 üzleti iskolák és egyetemek a világon, hogy az egyetlen valóban globális előzetes tapasztalatok Masters in Management. Következetesen eddig között az első program a maga nemében a The Financial Times létrehozása óta a Masters in Management rangsor 2005-ben, a CEMS MIM tartalmaz egy gondosan megtervezett tananyag, hogy épül fel az alapvető stratégiai és gyakorlati ismereteket, hogy a jövőben a globális vezetők lesz szükség az egész pályájuk.

Ugyanilyen fontos, hogy köszönhetően a beépített szerepet játszott a vállalati partnerek a program, a diákok tanulhatnak egész tanulmányi időszak keresztül egy gyakorlati megközelítése tanfolyamok, hanem keresztül valós üzleti projektet, ügyességi szemináriumok és a kötelező nemzetközi gyakorlat.... [-]

Portugália Lisbon
Október 2019
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Nova School of Business and Economics

A Nova SBE Masters in Economics egyedülálló tanulási tapasztalat, amely egyesíti a state-of-the-art elméleti és empirikus technikák gyakorlati megközelítés valós politika ... [+]

A Nova SBE Masters in Economics egyedülálló tanulási tapasztalat, amely egyesíti a state-of-the-art elméleti és empirikus technikák gyakorlati megközelítés valós politikai kérdéseket. A program középpontjában a fejlesztés és megszerzése szükséges eszközök alkalmazott politikai elemzés, beleértve ökonometriai és numerikus szoftver, valamint a modern ökonometriai módszerek értékeléséhez beavatkozásokkal.

A program méltó a szoros kölcsönhatás diákok a tanárokkal, részvétel a kutatási projektek és a terepmunka Portugáliában és külföldön, valamint a lehetőséget, hogy részt vegyen az izgalmas tanácsadási projekteket.

A gondos egyensúlyt a kötelező tanfolyamok, választani, szakirányok, készség modulok és nemzetközi számokat a program gondosan tervezték, hogy a diákok tanulhatnak, ugyanakkor biztosítja számukra az alapvető fogalmak és készségek szükségesek a sikerhez a területen, mind a tanulmányaik során és a munka világában a diploma megszerzése után.... [-]

Portugália Lisbon
Október 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Top Recruiters describe Nova SBE's students

Welcome to Nova SBE 2016/2017 (message from the Dean)