Hivatalos Leírás

A választás egy tanfolyam vagy egy iskola egyik legfontosabb pillanat az élet minden diák. a Universidade Lusófona do Porto (ULP)Úgy véljük, és az iskola tanfolyamait sok lényeges szempont, hogy hívja mindazokat, akik jelenleg szembe ezek a döntések, hogy úgy dönt, hogy tanulmányozza a Universidade Lusófona do Porto.

Nézzük meg ezt: minden tanfolyamok által akkreditált A3ES, az egység felelős az értékelési és minőségbiztosítási felsőoktatás Portugáliában; minden képzések foglalkoztatási aránya az országos átlag fölött a képzési területeken, ahol működnek; van egy magasan képzett oktatók tagjai sokan elismert érdemei és a presztízs a területeken; mi található az egyetem Lisszabon központjában, kiváló megközelíthetőség és helyét; kínálunk egy nagy és jól szervezett campus, amely magában foglalja a kiváló minőségű berendezések és laboratóriumok; része vagyunk egy oktatási projekt egy egyedülálló nemzetközi profil, amely jelen van minden portugál nyelvű országok, mely egyedülálló kulturális és oktatási tapasztalat.

Mindezen okok miatt úgy véljük, hogy mi vagyunk a legjobb megoldás. Hisszük, hogy kapsz oka, hogy válasszon minket és ossza meg velünk ezt az egyedülálló élményt, hogy részt vesz egy nagy projekt, az oktatási projekt a Universidade Lusófona do Porto.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Portuguese (Portugal)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Universidade Lusófona do Porto

A terv integrált mester tanulmányokat Építészeti Egyetemen Lusophone Port ajánlásait követi az Oktatási Charta Architecture Domain állítsa az UIA programot (charta építés ... [+]

A Terv mester tanulmányokat az építészetben a Lusophone portói egyetem ajánlásait követi az Oktatási Charta Architecture Domain, közös programja az UIA (charta építészeti oktatás) és az UNESCO.

A Master in Architecture vezérli magas kölcsönhatása gyakorlat és tanítás révén: - alakult kutatás gyakorlatában projekt - Építési módok, valamint a kapcsolódó tudományágak; - Ahhoz, hogy a projekt a szintézise, ​​a megszerzett tudás és a központi eleme építész képzés.

célkitűzések

Az építészet interdiszciplináris terület, amely több olyan összetevőből áll: a humán, a társadalmi és a fizikai tudományok, a technológia és a kreatív művészetek. Az ilyen képzést kell tekinteni a megnyilvánulása magatartás fogalmat, koordinálja és végrehajtja a munka gyökerezik a humanista hagyomány.... [-]

Portugália Porto
Október 2020
Portuguese (Portugal)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Lusófona do Porto

Ez a fokozat tantervek célja szakemberképzés jellemzi hatalmas sokoldalúság készség információtechnológiai piacon. Célja, hogy a hallgatók fejlesszék kritikai képességét ... [+]

Célok

A tanulmányba bemutatott célja, hogy felkészítse a tanulókat a profilokkal jellemzi hatalmas sokoldalúság az információs Technologie piacokon. A tanterv biztosít a hallgatók a két terület specifikus képzési program. Ez a két szakirányok érdekeit szolgálja jelöltek a Software Engineering (vezetők fejlesztése iránt elkötelezett számítógépes alkalmazások és multimédia) és Információs Rendszerek (elkötelezett vezetői információs rendszerek osztályok és tanácsadók). A képzés során a hallgatók folyamatosan megtámadta dolgozni realpractice forgatókönyveket annak érdekében, hogy megbirkózzanak a különböző szakmai profilokat.

Ez a ciklus célja, hogy fejlessze a tudományos ismeretek a hallgatók, feltárása a felfedezés új koncepciók és modellek, és kihívást őket létrehozását a tudományos munka.... [-]

Portugália Porto
Október 2020
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul