Hivatalos Leírás

Küldetés

Hogy University of Évora Ez az egyik legjobb egyetem a portugál állami iskolai rendszer, és ezért az a feladata,

 • A tudás révén tudományos és művészeti kutatás, kísérletezés és a technológiai fejlődés és humanista;
 • A szocializáció az a tudás, amely a hagyományos hallgatói népesség és a munkaképes lakosságot, az egyetemi végzettség főiskolai, mester és doktori, ad hoc képzés és informális képzési egész életében;
 • Az ismeretek átadása a közösség azzal a céllal, hogy az innováció és a vállalkozások versenyképessége, valamint az a közszolgáltatások korszerűsítése, valamint társadalmi és kulturális fejlődését a közösség egészét;
Evora

Kilátás

A University of Évora azt tervezik, azon terület, amelyben működik, Alentejo, választja meg, mint a preferált cél a erőfeszítés a szocializáció, a tudás, az Európai Közösség, amelyek megosztják a humán értékek, a kulturális és tudományos, a szomszédos régiók amellyel elsősorban olyan stratégiai partnerség, és a portugál nyelvű országok, amelyek célja, hogy növelje a küldetését, nem megfeledkezve egyúttal, hogy a készítmény a hallgatók mindig figyelembe kell venni a „világ” teljes amelyben ma élünk.

értékeket

A University of Évora elfogadja az elv a szabad vizsgálat meghatározott Henri Poincaré, a törekvés az adódó feladatok küldetését „a gondolat ne nyújtsanak be sem dogma, sem a párt, sem a szenvedély, vagy érdeke, sem a feltételezésből ötlet, és nem semmi egyebet, mint önmagát, hiszen, nyújtson be lenne ugyanaz, mint a megszűnő "

Ők még mindig belső értékeit, a University of Évora:

 • Az emberi méltóság;
 • A tudományos élet szabadságát;
 • Az egyéni érdem;
 • A pontosság végrehajtása során olyan feladatokat;
 • Az alapul szolgáló demokratikus döntés;
 • Az a tény, társadalmi megkülönböztetés, etnikai vagy felekezeti.
Evora

RÖVID TÖRTÉNETE EU

Hogy University of Évora Ez volt a második egyetem létrehozandó Portugáliában. Miután az alapító a University of Coimbra 1537, akkor már úgy érezte, hogy szükség van a másik egyetemen, hogy szolgálja a dél.

Évora, egyházi nagyváros és ideiglenes tartózkodási Bíróság, megjelent azonnal a legmegfelelőbb város. Bár az eredeti ötlet a teremtés második University Királyságban is tartozott John III adta bíboros Henry a megtestesítője. Érdekli az oktatási kérdések, kezdte alapító a College of a Szentlélek, bízza rá az akkor újonnan alapított Jézus Társasága. Még a munkálatok az építőiparban talpas és kérte bíboros római átalakulása a Kollégium teljes Egyetemen. Jóváhagyásával Pál pápa IV kifejezve a bika Cum nobis április 1559, az új egyetem jött létre, a jogot, hogy valamennyi tantárgy kivéve az orvosi, a polgári jog és peres a kánonjog.

Az ünnepélyes avatás zajlott november 1-jén abban az évben. Még ma is, ez a nap évfordulója az egyetem, a szertartás ünnepélyes megnyitó a tanév.

A fő oktatott tárgyak voltak a filozófia, morál, a Szentírás, a spekulatív teológia, szónoklatok, Gimnázium és Humán, ami teljesen be ezen az egyetemen a hagyományos keret ellen reformista európai katolikus felsőoktatási intézmények, amelyek többsége egyébként szabályozható a jezsuiták .

Az uralkodása Dom Pedro II, az volt, hogy be kell vezetni a matematika tanítása, amely alanyok olyan változatos, mint a földrajz, fizika, vagy katonai építészet.

A presztízs, a University of Évora alatt két évszázados fennállásának első szakaszában összetéveszteni a presztízs és a tudományos értékét a tanárok. Ahhoz, hogy ők kapcsolódnak vonatkozó nevek portugál és spanyol kultúra, ami azért fontos hangsúlyozni, elsősorban Luis de Molina, teológus és moralista, a kreativitás és az európai hírű. Evora, PhD volt a másik égitest az ibériai kultúra akkori jezsuita Francisco Suárez, majd a professzor a University of Coimbra. Itt tanított egy ideig Pedro da Fonseca, tartják a legfontosabb filozófus portugál tizenhatodik században ünnepelték az erőfeszítés a neo-skolasztikus felújítása arisztotelészi gondolat.

Annak ellenére, hogy a kísérletek modernizáció és nyitottság az új tudományos szellem, amely jellemzi a tizennyolcadik századi egyetemi, el kell ismerni azonban, hogy a példa az ő nővére Coimbra, az erőfeszítései nem lefordítani tényleges megnyitását fejében az igények új idők. Annak ellenére, hogy a nagy egyedi értéke sok tanár, az oktatási rendszer egészének bizonyult rosszul sikerült és elavult. Évora részt, így a globális trend a visszafordulva Transpirenaica Európában jellemző a legtöbb elit és ibériai kulturális intézmények, a régi rendszer.

Amikor a politikai és kulturális környezet a közép-tizennyolcadik században kezdték feltárni ellenséges a jezsuiták, nem csoda, hogy a University of Évora már könnyen válhat a cél a reform és centralista politikai Pombal. A február 8, 1759 - kétszáz évvel a megalakulása után - az egyetem vette körül lovas csapatok, ennek eredményeként a rendelet kiutasítás és száműzetés a jezsuiták. Hosszú idő után a börtönben fegyverben, a mesterek végül tett Lisszabonba, ahol sok raboskodott a hírhedt Fort Junqueira. Mások röviden deportálták a pápai állam.

A második felében a tizenkilencedik század, letelepedtek a nemes épület Henrique a Líceum Évora, amelyre a királynő Dona Maria II nyújtott előjoga a használata „köpeny és reverenda”, összhangban az egyetemi hagyomány, amely a város és az épület .

1973-ban, a rendelet a majd az oktatási miniszter, José Veiga Simão, ő hozta létre a University Institute of Evora, amely az volt, hogy meg kell szüntetni 1979-ben, hogy helyet csináljanak az új University of Évora.

Iskolák és TANSZÉKEK IFA

Iskolák, tagjai részlegek és az Advanced Institute of Research és a képzés szerves egységet az egyetem

Művészeti Iskola

 • Department of Architecture
 • Department of Performing Arts
 • Department of Visual Arts and Design
 • Zene Tanszék

School of Science and Technology

 • Biológiai Intézete
 • Department of Sport és egészség
 • Vidéki Tanszék
 • Fizika Tanszék
 • Department of Plant Science
 • Tanszék Természettudományok
 • Informatika Tanszék
 • Matematika Tanszék
 • Department of Veterinary Medicine
 • Department of Landscape, Environment and Planning
 • Kémiai tanszék
 • Department of Animal Science

School of Social Sciences

 • Department of Economics
 • Filozófia Tanszék
 • Department of Management
 • Történelem Tanszék
 • Nyelvészeti Tanszék és Irodalom
 • Pedagógiai Tanszékén és Oktatási
 • Pszichológia Tanszék
 • Szociológia Tanszék

Iskola Nursing St. João de Deus

Department of Nursing

Intézet és Advanced Training

Program oktatási nyelve:
 • Portuguese (Portugal)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Universidade de Évora

Az Évora Egyetem Történelmi Tanszéke, az intézmény többi tanszékével, a 2006/2007-es tanév óta kínál mestert a történelmi és kulturális örökség irányításában és értékbecs ... [+]

Áttekintés

Az Évora Egyetem Történelmi Tanszéke, az intézmény többi tanszékével, a 2006/2007-es tanév óta kínál mestert a történelmi és kulturális örökség irányításában és értékbecslésében. A mester célja, hogy növelje a történelmi és kulturális örökség tudományos és technikai ismereteit az örökség leltárolásának, megőrzésének, értékbecslésének és kezelésének módszereivel és technikáival. Olyan tudományos eszközöket is szándékozik biztosítani, amelyek lehetővé teszik a különféle örökségtípusok értékének felismerését, annak történeti kontextusának és a kortárs társadalmakban meglévő valorizáció különböző formáinak tanulmányozásával. A multidiszciplináris és integratív elképzelés alapján ez a mesterfokozat arra törekszik, hogy ösztönözze és élvezze a régiók történelmi és örökségi örökségét, a fejlesztésük szolgálatába állításával. Ez a mesterképzés, amelyet a kulturális örökség, a történelem, a művészettörténet, a múzeum, a táj, a környezetvédelem és a tervezés területén szerzett tanárok biztosítanak, a kortárs világ történelmi és kulturális örökségének megőrzésére és kezelésére képes szakemberek képzését kívánja biztosítani, valamint az örökségre vonatkozó fogadást, mint a különböző régiók és országok fenntartható fejlődésének és kulturális előmozdításának formáját.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

Ez a képzés kiegészíti a mezőgazdasági képzés és a kapcsolódó 1. ciklus bevezetése több kapcsolódó anyagok mérnöki alkalmazott Agrártudományi és Mezőgazdasági és Vidékfej ... [+]

BEMUTATÁS

Ez a képzés kiegészíti a mezőgazdasági képzés és a kapcsolódó 1. ciklus bevezetése több kapcsolódó anyagok mérnöki alkalmazott Agrártudományi és Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hidraulika épületei és mélyülő több mezőgazdasági anyagok területén a Horto-gyümölcstermesztés, Növény- és biotechnológia. A hallgató legyen felkészült, hogy megértsék a technológiai és környezeti problémák mutatkoznak a mezőgazdaság korszerűsítésére irányuló, hogy képes tanulni, design, elősegíti és irányítja a rendszerek megvalósítására és tevékenységek jelentik a legjobb megoldást egy mezőgazdasági tevékenység sikerét.

Álláslehetőség ... [-]
Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

A Mester biokémia, amelynek fő célja, hogy készítsen szakemberek képesek elvégezni feladataikat a biokémia területén, alkalmazott, a környezetet, a termelés és az élelmis ... [+]

BEMUTATÁS

A Okleveles Biokémia fő célja, hogy készítsen szakemberek képesek elvégezni feladataikat a biokémia területén, alkalmazott, a környezetet, a termelés és az élelmiszer-tartósítás, a növekedés és a takarmány öregedés, az egészség és a megőrzésére és helyreállítására az eszközök műszaki pályát, tudományos vagy kutatási , így számukra a képesség terv tapasztalatok, stratégiák meghatározása és végrehajtása protokollok innovatív projektek műszaki és tudományos kutatás. A diákok meg kell szerezni a fejlett képzés: Tervezési és laboratóriumi gyakorlat, bioinformatika, molekuláris modellezés és szimuláció; Önképző és az önálló, valamint az információs kutatás során alkalmazandó jelentések és tudományos közleményt intézett szakemberek biokémia vagy mások. Speciális laboratóriumi tanítások alapján szár cselekvési irányok az intézmények, kutatóközpontok, laboratóriumok (ICAAM, ICT, EQC és Lab. Hercules).... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

A második ciklus Mechatronikai mérnöki célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók 3 képzettségi szint. ... [+]

BEMUTATÁS

A második ciklus Mechatronikai mérnöki célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók 3 képzettségi szint:

általános 1.Competências - Professzionalizmus Engineering, képes dolgozni csapat és a vezetés; olvasási képesség és a megértés a tudományos és műszaki cikkek; kapacitás elemzési eredmények; képességét, hogy javasoljon új, eredeti megoldások keretében fejlesztés, kutatás; kapacitáskihasználás megszerzett tudás megoldására komplex és ismeretlen problémák multidiszciplináris kontextusban;

specifikus 2.Competências - képes használni a fejlett matematikai módszerek a tervezés és az új Mechatronikai berendezések; amely lehetővé teszi a fejlesztési mechatronikai berendezések; képes létrehozni és módosítani szimulációs szoftver; kapacitás fejlesztése és végrehajtása automatizált rendszerek gyártására vagy vizsgálatára ipari termékek (integrációs különböző technológiák, pneumatika, elektronika, gépi látás); képes készíteni a tervezés az új termékek gyártásában. ... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

Ez persze, fő célja, hogy a hallgatók megfelelő és megbízható tudományos háttér; fokozza problémamegoldó készség; fejleszteni az érvelés képességét. ... [+]

BEMUTATÁS

Ez persze, fő célja, hogy a hallgatók megfelelő és megbízható tudományos háttér; fokozza problémamegoldó készség; fejlesztése az érvelés képesség; Előmozdítják a önfoglalkoztatás; serkentik az interdiszciplináris gondolkodás; fejlessze a tudományos kutatási kapacitását; fejleszteni a képességét, hogy hajtsák végre és az ICT menedzsment támogatása; készségek fejlesztése önálló irányított vagy autonóm üzemmódban tanulást. Diponíveisl az alábbi szakterületeken (minden évben szerepelnek azok működött): pénzügy, marketing, számvitel, szervezése és információs rendszerek, vállalkozási és innovációs, államháztartás, Human Resources.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

Ez a Master kiegészíti a szerzett tudás 1. ciklus in Computer Science, mely magas szintű képzés különböző területein Information Technology, serkenti a hozzáigazítását az ... [+]

BEMUTATÁS

Ez a Master kiegészíti a szerzett tudás 1. ciklus in Computer Science, mely magas szintű képzés különböző területein Information Technology, serkenti a hozzáigazítását az új technológiák fejlesztése a képességét, hogy innovatív termékeket tervezzenek a jelenlegi technikák és ösztönzi a készségek elsajátítását, mint egyfajta kritikus, a kreativitás és a csapatmunka. Diplomás kötelező képzést, amely magában foglalja tanfolyamok a következő területeken: Mesterséges intelligencia, információs rendszerek és Elosztott Rendszerek és Multimédia és menedzsment; amely kiegészül az információs terület választani. A dolgozat egyéni és must és lehet tenni a kutatási vagy fejlesztési az egyetemen, vagy cégek, amelyek alkalmazzák a tudás és a készségek már megszerzett megszilárdítását és a megszerző új. A diplomára szakmai működése a következő területeken információ: Tanácsadó és ellenőrzési, irányítási és információs rendszerek fejlesztésére, kezelésére és alkalmazások fejlesztése és a kutatás és fejlesztés. Felhúzása közszolgáltatások, szoftverfejlesztő cégek, bankok, biztosítók, könyvvizsgálók, távközlési cégek, többek között.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

A Master tanulmányi program kialakítása is fokozza a tudományos és szakmai önállóságát a hallgató, amelynek középpontjában a tudás és készségek erősen megalapozott a felt ... [+]

BEMUTATÁS

A tanulmányi program Mester Design Ez fokozza a tudományos és szakmai önállóságát a hallgató, amelynek középpontjában a tudás és készségek erősen megalapozott a feltárása tervezési módszerek és a tudományos kutatás. Ez a program egyesíti az új paradigmák a társadalmi tervezés, a vállalkozás, Biomimetika és az ökológia, amely potenciálisan mindkét oldalán Product Design akar levetkőzni tervezés Editorial, függően az adott képzési érdeklődés a diák.

Álláslehetőség

A Masters Design képes lesz integrálni kutatási és technológiai fejlesztési csapatok (R & D) a tervezési folyamat az ipar, műhelyek és szolgáltatások; integrálja a tudományos kutatócsoportok területén a Product Design és Kommunikációs Design valamint a kapcsolódó területeken; jogosult hozzáférést más ágai posztgraduális képzés szintjén a 3. ciklus, vagy funkciók, amelyek szükségessé tehetik a felsőoktatásban, beleértve a tanítás a különböző szinteken.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

A Master of Music célja, hogy a vonat a zenészek, hogy dolgozzon ki egy független és szakmai karrier magas szintű művészi követelmény, akár egyedül, vagy bejegyzett intéz ... [+]

BEMUTATÁS

A Master of Music Célja, hogy a vonat a zenészek, hogy dolgozzon ki egy független és szakmai karrier magas szintű művészi követelmény, akár egyedül, vagy bejegyzett intézmények és csoportok; kutatási kapacitást fejlesszenek ki és sóvárgást megújítására repertoár nemzeti és nemzetközi szinten; előmozdítása közötti kapcsolatok előadóművész és zeneszerző; kutatás előmozdítása a nemzetközi szabványok és gyakorlat; lehetővé teszi a megszerzése speciális készségek a felsőoktatáshoz való hozzáférés és a képzés a 3. ciklus. Szakterület: összetétele és értelmezése és konkrét képződmények: harmonika; tuba; euphonium; sarok; Fuvola; oboa; klarinét; fagott; ügynökség; szegfű; trombita; Harsona; kürt; gitár; Portugál gitár; ütőhangszerek; zongora; szaxofon; hegedű; Viola; cselló; basszus; Jazz: Voice; fuvola; klarinét; trombita; szaxofon; Harsona; gitár; zongora; vibrafon; basszus; Electric Bass; Akkumulátort.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

A művészi gyakorlatok mestere a vizuális művészetben arra irányul, hogy tanulmányozza a művészet és a művészi gyakorlat kortárs gondolkodását. A kutatás arra összpontosít ... [+]

Áttekintés

A művészi gyakorlatok mestere a vizuális művészetben arra irányul, hogy tanulmányozza a művészet és a művészi gyakorlat kortárs gondolkodását. A kutatás arra összpontosít, hogy a mai művészet kreatív felfedezését fejlessze ki, és hogyan használhatja az elméleti eszközöket, a fogalmi keretet, a technológiai eszközöket és a művészeti tárgyak előállításához szükséges gyakorlati intézkedéseket. A képzést három területre gondolják: a művészetelmélet, a kritika és a történelem ismerete, gyakorlati készségek a projektek létrehozására, tervezésére és fejlesztésére. A hallgató különböző tudományágakban megszerzi a kérdések kezelésére alkalmas képességeket: elméleti tudományágak, amelyek célja a hallgató művészi gyakorlatának előkészítése; Elméleti és gyakorlati tudományágak, amelyek kombinálják a művészi gyakorlatot, a példákat és a művészi gyakorlatot lefedő elméleti kérdések megvitatását; A technikai gyakorlatok és technológiák laboratóriumi tudományágai, lehetővé téve a hallgató számára a művészi teljesítményhez nélkülözhetetlen eszközök használatát. A bemutatott információk és az oktatóanyagok stratégiája a kortárs művészet komplex területének és kategóriáinak megfelelő formális kísérletezést és ikonográfiai találmányt erősítő diákok sajátos érdekeit célozza.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

MA

Universidade de Évora

A mesterképzés Economics célja, hogy alapvetően olyan ismeretek a Közgazdasági mező lehetővé teszi a teljes kialakulása az első ciklus, és ezzel növeli a kilátások foglal ... [+]

BEMUTATÁS

A mesterképzés Economics célja, hogy alapvetően olyan ismeretek a Közgazdasági mező lehetővé teszi a teljes kialakulása az első ciklus, és ezzel növeli a kilátások foglalkoztathatóság és a pályaválasztás a diákok. A kurzus három ágra: Economic Analysis, regionális gazdaság és a helyi fejlesztés és a nemzetközivé és versenyképesség. A gazdasági elemzés Branch célja, hogy általános készségek Közgazdasági, ami bátorítja a közvetlen kutatási tevékenység és a progresszió végzős egy erős együttműködés a PhD tanulmány terv Economics. Azt is kiemeli a rugalmasságot, a tanterv ezen ága, ahol három a nyolc tanfolyamok letiva komponens választható jellegét. Az ágak Regionális Gazdasági és helyi fejlesztési és a nemzetközivé és versenyképesség célja a hatásköröket, amelyek középpontjában elsősorban a következő területeken a gazdaság útján tudásátadás kiválóan alkalmazható együtt egy szilárd elméleti komponenst. Ezek az ágak irányul elsősorban a diplomások, akik végre vagy szándékozik végezni, szakmai feladatok ezeken a területeken, célja, hogy elmélyítsék az elméleti és / vagy tudásukat a tudományos és műszaki képzés. A három ág célja elsősorban: - hozzájárulni a készségek fejlesztése, amelyek segítik az azonosítás, elemzés és problémamegoldást gazdasági természetűek; - ösztönzése és fejlesztése érdeke kutatás gazdasági kérdések, és ebből következően részt a jelöltek kutatási projektek keretében kidolgozott EU-CEFAGE tanulmányi központ, és elősegítik azok progresszió doktori programokban.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul