American University Of Puerto Rico

Bevezetés

Hivatalos Leírás

FILOZÓFIA

American University Of Puerto Rico egy nonprofit felsőoktatási intézmény, amely Puerto Rico északi és középső területeinek hagyományos és nem hagyományos hallgatói körét szolgálja. Az American University Of Puerto Rico az oktatás átalakító ereje iránti meggyőződésének köszönhetően minden hallgatónak kiváló szolgáltatást és lehetőséget kínál arra, hogy a fejlődésük iránt elkötelezett szigorú tudományos környezetben oktassák magukat. Az American University Of Puerto Rico tudományos minősége azon elveken alapul, amelyek a liberális és humanista felsőoktatást irányítják, és amelyek elősegítik az átfogó képzést és az egész életen át tartó tanulást. Hasonlóképpen, az intézmény elkötelezett az olyan diplomások képzése iránt, akiket a munkahelyen a teljesítményük minősége különböztet meg.

KÜLDETÉS

Oktatás a szakmai területen való sikeres irányítás, a vállalkozói szellem és az állampolgári feladatok felelősségteljes gyakorlása érdekében.

LÁTOMÁS

A hallgatóra fókuszált egyetemként elismert, innovatív és hatékony tanításban, aktualizálva a tantervi kínálatban, integrálva a közösségbe, és stratégiai szövetségek létrehozója a diákok érdekeihez és igényeihez kapcsolódó társadalmi-gazdasági ágazatokkal, Puerto Ricó-i társadalom. és a globális közösség.

Helyszínek

Hato Tejas

Address
00959 Hato Tejas, Bayamón, Puerto Rico

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket