Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Ana G. Méndez Egyetemi Online Campus hozzáférést biztosít a felsőoktatásnak a helyi és a nemzetközi közösség számára a legmagasabb minőségi követelményekkel. E cél elérése érdekében innovatív technológiákat alkalmaztunk, hogy agilis és hatékony szolgáltatást nyújtsunk a hallgatónak. Olyan tudományos programokat és továbbképzési kurzusokat készítünk, amelyek oktatási modellt és oktatási terveket követnek, amelyek célja a hallgatói integráció kialakulásának elősegítése.

A mai piacon a számítógép és az internet használata olyan tényezők, amelyek egyre inkább elősegítik a távoktatást. Az UAGM Online Campusban felkészülhet a legjobb eszközökkel a globális munka világában való sikeres versenyre. Tanfolyamok olyan szakembereknek szólnak, akik munka útvonaluk és többszörös elkötelezettségük miatt nem tudnak részt venni egy hagyományos programon; De be akarják fejezni a tanulmányaikat, vagy magasabb szintű tudományos fokozatra törekednek.

kilátás

Az Ana G. Méndez Online Campus elismerésre kerül a helyi és a nemzetközi közösségben, mint a fő Puerto Rico-i távoli egyetem. Ez kiemelkedik a legmagasabb minőségi és akadémiai kiválósági követelményekkel. Intézményünk hozzájárul Puerto Ricó gazdasági és társadalmi fejlődéséhez. Az UAGM elismerésre kerül az amerikai és latin-amerikai országok spanyol közösségeinek nyújtott oktatási szolgáltatások terén is.

misszió

Az Ana G. Méndez Egyetemi Online Campus egy távoktatási intézmény, amely alternatívát kínál a hagyományos egyetemi oktatásnak a feltörekvő technológiák révén. Kihirdet egy befogadó filozófiát az elismerés és a sokféleség tiszteletben tartásának. Egyetemi, posztgraduális és továbbképzési tanúsításokat kínál és nyújt; mindegyik célja a helyi és a nemzetközi közösség integrált formációjának előmozdítása.

Intézményi célok

 • Online tudományos programok támogatása a helyi és a nemzetközi piaci igényekhez igazított kompetenciák terén.
 • A diákok diverzifikálása azáltal, hogy kétnyelvű programokat készít egyetemi és egyetemi hallgatók számára.
 • Folytassa a továbbképzési lehetőségeket a nem hagyományos oktatási környezetben a szakemberek és általában a közösség fejlesztése érdekében.
 • Olyan környezet elősegítése, amely lehetővé teszi a tanárok és társaik számára a növekedés, a folyamatos szakmai fejlődés és az intézményi folyamatokban való részvétel lehetőségeit.
 • Biztosítsa a szükséges eszközöket a hallgatók számára ahhoz, hogy továbbra is elérjék céljaikat, és megszerezzék azt a tudományos fokozatot, amelyre törekednek.
 • Hozzon létre egy egyetemi és intézményi értékelési elemet az intézményi folyamatok minőségi színvonalának folyamatos javítását célzó terv kidolgozására.
 • Erősítse meg az online hallgatói szolgáltatási programot a támogatás és a válasz garantálásával körülbelül 24–48 óra alatt.
 • Az intézményi értékek előmozdítása a tudományos, hallgatói és közigazgatási kezdeményezésekben és folyamatokban.
 • Támogassa azokat a közösségi programokat és projekteket, amelyek hozzájárulnak az általunk szolgált lakosság életminőségének javításához.
 • Az online tanfolyamokhoz és a hallgatói szolgáltatásokhoz kapcsolódó technológiai infrastruktúra maximális felhasználása.
 • Azonosítsa a feltörekvő technológiákat a hatékony és innovatív folyamatok és szolgáltatások frissítése érdekében.

shutterstock_703648972

értékeket

Az Ana G. Méndez Online Campusban az értékek képezik annak a viselkedésnek a alapját, amelyet munkatársainknak ki kell mutatniuk. Az általunk létrehozott értékek az intézmény természetén, a létrehozásának célján és a jövőbeli előrejelzésén alapulnak.

A következő értékek inspirálják a céljaink eléréséhez szükséges hozzáállást és cselekedeteket:

kiválóság

Inspirálja a kiválóságot az oktatásban, a kutatásban és a szolgáltatásban.

innováció

Az innováció előmozdítása a szolgáltatásokban, a folyamatokban és a technológia felhasználásában.

tisztelet

Tisztelet a sokféleség mellett, és nagyra értékeltem a befogadást.

szabadság

A véleménynyilvánítás szabadságának előmozdítása.

méltányosság

Tegyen méltányossággal, hogy pártatlanul és indokoltan értékelje.

közlés

Támogatja a hatékony, részvételen alapuló és őszinte kommunikációt, és elősegíti az információ és ötletek cseréjét pozitív és eredményes módon.

becsületesség

Tegyen tisztességet és kölcsönös tiszteletet.

Társadalmi felelősség

A társadalmi felelősségvállalás előmozdítása a társadalom életminőségének javítása érdekében.

Az Ana G. Méndez Egyetemről

Az Ana G. Méndez Egyetemi (UAGM) online campus a Puerto Rico-i Ana G. Méndez Egyetem négy helyszínének egyike, és az első teljesen online online Puerto Rico-i egyetem. Az UAGM elismerten átalakító szervezetként működik az oktatás területén, és úttörő szerepet játszik a technológiai erőforrások integrálásában a tanítási és tanulási folyamatokba.

Az UAGM nonprofit intézmény, amely a következőkből áll:

 • Négy (4) egyetemi campus.
 • 13 egyetemi központ található a sziget különböző részein.
 • Három (3) egyetemi központ Florida államában: az Orlando Campus Metro, a Tampa Bay Campus és a South Florida Campus; az egyik Marylandben, a Fővárosi Campuson és a Dallas Area Campuson Texasban.

Helyszínek

San Juan

Address
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: