Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Ana G. Méndez Egyetem olyan felsőoktatási intézmény, amely nagy tapasztalattal rendelkezik olyan programok kínálatában, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű akadémiai színvonalnak. A széles és naprakész tudományos ajánlat ismeretével tudjuk, hogy megtalálja az életmódjának legmegfelelőbb programot és a tanulási módot.

Az Ana G. Méndez Egyetem arra törekszik, hogy legyen egy speciális oktatószemélyzet és tapasztalattal rendelkezik a tanulást elősegítő módszertanban, széles körű szolgáltatásokat nyújtson a hallgató számára, valamint modern fizikai eszközöket és a legfrissebb technológiai erőforrásokat biztosítson. .

Felkérjük Önt, hogy fedezze fel oldalunkat, hogy többet tudjon meg történelemről, eredményeinkről és a sokrétű hozzájárulásokról, amelyeket naponta nyújtunk a Puerto Rico-i közösségnek és a társadalomnak. Az UAGM egyetemek Puerto Rico különféle részein, az Egyesült Államokban pedig Floridaban, Dallasban és Marylandben találhatók. Programjaink és szolgáltatásaink nemzetközileg is érezhetők.

kilátás

Puerto Rico és a világ legnagyobb akadémiai színvonalú egyetemeinek elismerése.

misszió

A Carolina Ana G. Méndez Egyetemi campus (korábban Universidad del Este) egy akkreditált, magán, világi, nonprofit felsőoktatási intézmény, amely az Ana G. Méndez Egyetem részét képezi. Tudományos és szolgálati munkáját a konstruktivista tanulás, a sokféleség tiszteletben tartásának és a társadalmi igazságosságnak szenteli. Feladata, hogy elősegítse az emberek integrált fejlődését, hogy felelős és támogató polgárokat képezzenek, és képesek legyenek hozzájárulni környezetük fenntartható fejlődéséhez, kiválósági szocio-humanista oktatás útján; a kutatás, a nemzetközivé válás, a vállalkozói szellem, a technológia, a kultúra és a közösségi elkötelezettség értékelése. Minden forrása támogatja a bizonyítványok, társult diplomák, érettségi, végzős tanulmányok és továbbképzés akadémiai ajánlatát.

kezdet

Az intézményt irányító alapelvek a kiválóság, az innováció, az igazságosság, a tisztelet, a gondolat és cselekvés szabadsága, szolidaritás, méltányosság, integritás és társadalmi felelősségvállalás.

Kiemelt adatok

Intézmény típusa

Magán, világi és akkreditált, nonprofit.

alapítvány

1949.

jelmondat

Nagyszerűek vagyunk kultúránk számára.

Exalumnos

Öregdiákjaink magasabb célokat értek el.

A 22 267 öregdiákot elérő adatbázis lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük helyzetüket az orvosi szakmában; a jobb; az oktatás; ápolás felsőoktatás adminisztrációja; vállalkozók; kereskedelmet; közrend; kezelése; Azt marketing; vendéglátás és turizmus; kulináris művészetek; banki szolgáltatások; egészségügyi ipar; kommunikáció; szórakoztatás; repülés és mérnöki munka, amelyekkel az ország részesül és erősíti emberi tőkét.

A Puerto Rico kormányán kívül olyan cégek, mint a Telemundo, a GFR Media, a Pfizer, a Walgreens, a CVS, a St. Regis Bay Beach Resort, a Plaza Provision, a Sheraton Convention Center Hotel

Tanulási központok

 • Puerto Rico: Carolina (fő campus), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • Egyesült Államok (kétnyelvű programok): Maryland, Orlando, Tampa, Dél-Florida és Dallas (Texas).

Tudományos ajánlatok

Több mint 70 program a vállalkozói szellem, az üzleti élet, az egészségtudomány, a vendéglátás és a kulináris művészetek, a társadalom- és a humán tudományok, a tudomány és a technológia, az oktatás és a szakmai műszaki tanulmányok területén.

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Akkreditáció

A felsőoktatási intézmény akkreditálása olyan folyamat, amelynek során egy külső szervezet megvizsgálja az intézményben kínált oktatási programok minőségét.

Annak érdekében, hogy hallgatóink számára a legjobb oktatást biztosítsuk, intézményünket a következő szervezetek akkreditálták:

 • Középállami Felsőoktatási Bizottság (MSCHE)
 • Puerto Rico Oktatási Tanács
 • A vendéglátás adminisztrációja programjainak akkreditációs bizottsága (ACPHA)
 • Az Amerikai Kulináris Szövetség Oktatási Alapítványának (ACFEF) Akkreditációs Bizottsága
 • Üzleti iskolák és programok Akkreditációs Tanácsa (ACBSP)
 • Nemzetközi Szakképző Szövetség (IACET)
 • Tanárképzési Akkreditációs Tanács (TEAC)
 • A Szociális Munka Oktatásának Tanácsa (CSWE)
 • Az ápolási oktatás akkreditációs bizottsága (ACEN)

Egyetemi kronológia

1949 - megalakult a Puerto Rico Junior College (PRJC).

1959 - A PRJC lett az első kétéves magán egyetemi főiskola Puerto Rico-ban, amelyet a Közép Államok Szövetsége (MSA) akkreditált.

1990 - A PRJC megnyitotta új campusát Carolina településen. A szolgáltatásokat a falon kívül öt településen központosítják: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado és Moca.

1992 - Ez a Keleti Egyetemi Főiskola (CUE) lett, és érettségi fokozat ajánlásával kibővítette tudományos ajánlatát.

1996 - A Turisztikai Vállalkozás Hoteliskola hallgatóinak áthelyezése a Nemzetközi Turizmus és Vendéglátás Menedzsment Iskolába (ISTHM).

1997 - Létrehozták a Szakképzés Iskoláját, és megkezdődött az AHORA program, a felnőtt szakmai célú gyorsított tanulási alternatíva.

2001 - Az intézmény kibővítette tudományos ajánlatát a mesterek bevonásával, frissíti küldetését és az Universidad del Este (UNE) lett.

2003 - A Carolina campuson új épületet nyitnak a Nemzetközi Turisztikai és Hoteligazgatási Iskola számára.

2004 - A Turisztikai és Szállodaigazgatás Nemzetközi Iskoláját elismerik a Spanyolországban székhellyel rendelkező Business Initiative Directions szervezet által odaítélt International Quality Star díjjal.

2005 - A Carolina egyetemen megnyitják a Foglalkoztatási Központot és megkezdi az óvodai Oktatási Központ működését. A Turisztikai és Szállodamenedzsment Nemzetközi Iskoláját második alkalommal elismerik az üzleti kezdeményezések iránymutatásai a Gyémánt kategóriában elért Nemzetközi Minőségkorona-díjjal.

2006 - A Közép-Állami Felsőoktatási Bizottság 2015-ig engedélyezte az intézmény újbóli akkreditációját. Létrehozták az északkeleti technológiai kezdeményezést (INTENE). Harmadik alkalommal a Nemzetközi Turisztikai Iskola megkapta a Business Initiative Directions megkülönböztetést azáltal, hogy a Nemzetközi Csillag kategóriában elnyerte a World Quality Commitment díjat.

2007 - Az iskola épületének megnyitása: üzleti adminisztráció, egészségtudomány és oktatás.

2010 - Az Universidad del Este akkreditációt kap a Kollégiumi Üzleti Iskolák és Programok Szövetségétől (ACBSP), a Radiológiai Technológia Oktatás Közös Felülvizsgálati Bizottságától (JRCERT) és az Amerikai Kulináris Szövetségtől (ACF).

2013 - Az Universidad del Este promóciós irodát nyit Mayagüezben és Arecibóban, valamint az első UNE Salud létesítményt.

2014 - Megkezdődik a Jesús T. Piñero könyvtár fenséges építése. A kulináris művészetek programja megnyílik Washington DC-ben

2019 - Az Universidad del Este nevét Universidad Ana G. Méndez Carolina campus-ra változtatja.

Helyszínek

Carolina

Address
Carretera 190 Km 1.8
Barrio Sabana Abajo

Carolina, Carolina, Puerto Rico

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket