Hivatalos Leírás

Az iskoláról

Az Universidad Metropolitana egy magántulajdonban levő középiskolai felsőoktatási intézmény, és az Ana G. Méndez Egyetem Rendszer (AGMUS) tagja, nonprofit szervezet.

Történelem

Hat évtizeddel ezelőtt három megkülönböztetett oktató, Ana G. Méndez, Florencio Pagán Cruz és Alfredo Muñiz Souffront felismerték, hogy új megközelítésekre van szükség az oktatásban, hogy lépést tartsanak a társadalmi és gazdasági változásokkal Puerto Rico-ban. 1949-ben megalapozták a korszerű, rugalmas felsőoktatási intézmények létrehozását. Az első három ilyen intézmény, a Puerto Rico Junior College 1949-ben nyitotta meg kapuit. Egy Río Piedras-i egyetemen indult, 1959-ben Cupey-ben új létesítményekbe költözött.

1969-ben az alapítók szervezték meg az Ana G. Méndez Oktatási Alapítványt (AGMEF) annak érdekében, hogy húszéves felsőoktatásban szerzett tapasztalataikat szélesebb körben bővítsék. A folyamatos fejlesztés részeként a Colegio Universitario Metropolitano 1980-ban alakult a Cupey campusban, és 1985-ben az Universidad Metropolitana lett.

Küldetés

Az Universidad Metropolitana küldetése, hogy a hallgatókat az akadémiai szabadság és az intellektuális kihívások légkörével, a szükséges kulturális és etikai értékekkel, kritikai gondolkodással, intellektuális kíváncsisággal, nyelvi és technológiai készségekkel, valamint a személyes sikerük a szakmájukban és mindennapi életükben.

Az egyetemi tapasztalatokat az oktatás, a tanulás és a folyamatértékelés terén alkalmazott modern technológiák támogatják.

Az UMET megkülönböztető intézményi jellemzőit a tanulási minőség, az egyetemi és a végzős tudományos kutatás iránti elkötelezettség, a helyi és nemzetközi gyakornoki lehetőségek, a hallgatók és oktatók cseréje a leginkább elismert intézményekkel és a közösségi szolgáltatással jellemzik.

Az UMET elkötelezett a környezeti erőforrások megőrzésében és fenntartható fejlődésében.

Az Universidad Metropolitana olyan rugalmas felvételi politikára támaszkodik, amely nyílt kommunikációs csatornákat biztosít az akadémiai közösség és az adminisztráció között az adminisztratív eljárások egyszerűsítése és az akadémiai közösség közvetlen bevonása a döntéshozatali folyamatba a szabályok és szabályozások hagyományos hierarchiáján belül. Ezt a politikát egy magasan képzett, a tudományos kiválóság iránt elkötelezett tanszék támogatja. A diákok támogatási szolgáltatásai integrálódnak, és akadémiai, társadalmi és kulturális céljaik elérésére irányulnak.

Az Universidad Metropolitana felismeri a "face-to-face", valamint a távoktatási szolgáltatásokat a Puerto Rico-ban a felsőoktatási lehetőségek bővítésére irányuló felelősségét. Az UMET olyan tanulási közösség, amely gyorsan reagál a hallgatók, oktatók és adminisztratív személyzet igényeire és érdekeire megfelelő, biztonságos és vonzó létesítményekben. A csapatmunka és a csoportok közötti szoros együttérzés kedvezően hat az emberi erőforrásainak személyes és szakmai fejlődéséhez.

Az Universidad Metropolitana elismeri, hogy az oktatás egész életen át tartó folyamat, és értékeli a felnőttképzést a nem hagyományos, felsőoktatási formákhoz való hozzájárulásként. Az UMET kiválóan fejleszti az egyéni és kollektív elkötelezettséget a középfokú oktatás minden területén, nagy intellektuális kihívásokkal teli környezetben és bőséges lehetőségeket kínál az emberi tehetségek és potenciálok fejlesztésére.

universidad

Külföldi és nemzetközi hallgatók

Az új hallgatóként pályázó külföldi és nemzetközi hallgatóknak az alábbi dokumentumokat kell benyújtaniuk:

 • Az utolsó tanulmányok hivatalos átiratai
 • A tudományos bizonyítványok egyenértékűségének igazolása
 • EXADEP (PAEG) vagy GRE pontszámok.
 • A Pályázati és Pénzügyi Támogatási Hivatal engedélye (I-134) nyomtatvány kitöltése.
 • A Visa (F1) bizonyítéka, a rezidens állandó kártya vagy a tanulmányra utaló bizonyíték.
 • A Universidad Metropolitana részére fizetendő, vissza nem térítendő 25,00 USD díjat kell fizetni.

Az átadó diákokként jelentkező külföldi hallgatóknak a következő dokumentumokat kell benyújtaniuk:

 • Az utolsó tanulmányok hivatalos átiratai.
 • Az egyetem katalógusának egy példánya a származási országban volt jelen.
 • A Visa (F1) bizonyítéka, a rezidens állandó kártya vagy a tanulmányra utaló bizonyíték.
 • A Universidad Metropolitana részére fizetendő, vissza nem térítendő 25,00 USD díjat kell fizetni.

* A diáknak 45 napja van a hitel átiratának benyújtására, ha a diákok nem felelnek meg ennek a kifejezésnek, akkor a regisztrációs adatai törlésre kerülnek.

Elérhetőség:

 • Oficina de asuntos internacionales umetinternacional@suagm.edu
 • Admisiones admisiones-umet@suagm.edu
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6532
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6657
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6321

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Universidad Metropolitana (UMET)

A marketing specialitás célja, hogy szélesítse az elméleti keretet a marketing területén, és dolgozzon ki alkalmazási és kutatási készségeket a döntéshozatalban. ... [+]

A marketing specialitás célja, hogy szélesítse az elméleti keretet a marketing területén, és dolgozzon ki alkalmazási és kutatási készségeket a döntéshozatalban.

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK

Az üzleti adminisztráció alapképzésű hallgatóknak meg kell felelniük a következő követelményeknek:

Egy akkreditált egyetem birtokosa.

Küldjön be egy alkalmazást, amely tartalmazza:

Minden egyetemi tanulmány hivatalos felirata

Három ajánlólevél azoktól az egyénektől, akik képesek felmérni a jelölt sikerességét a programban.

Kérdezze meg a program felvételi bizottsága... [-]

Puerto Rico San Juan
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Metropolitana (UMET)

Ez a specialitás arra irányul, hogy megkönnyítse a Speciális Oktatás tanára számára olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik számára, hogy hatékonyan és hatékonyan végez ... [+]

Ez a specialitás arra irányul, hogy megkönnyítse a Speciális Oktatás tanára számára olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik számára, hogy hatékonyan és hatékonyan végezze el feladatait az osztályteremben. Ezenkívül a specialitás ezen a szinten megkönnyíti, hogy a mesterfokozatban versenyezzen egy társult tanári ranghoz.

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK: MASTER PROGRAM

A kérelmező akkor jogosult a felvételre, ha megfelel a következő követelményeknek:

A Bachelor of Arts in Education vagy egy kapcsolódó terület egy akkreditált intézmény vagy egy Bachelor of Arts egy tudományos fokozatot egy adott területen, amely szükséges az oktatási tanfolyamok;A belépési index 3,00 fő a Bachelor diploma. Ha a mesterképzés befejezése után a hallgatónak 2,50 és 2,99 között van GPA, akkor az EXADEP oktatási tesztet kell tennie. Azok a hallgatók, akiknek a GPA 3,00 vagy annál nagyobb, mentesülnek az EXADEP felvételétől.Angol és spanyol nyelvű és írásbeli kompetencia szükséges.Kitöltött jelentkezési lap és megfelelő díjak az egyetemi naptárban meghatározott időn belül;Az egyetemi és a posztgraduális tanulmányok bizonyítéka (hivatalos átirat).... [-]
Puerto Rico San Juan
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Metropolitana (UMET)

Specializálódott Projektmenedzsment feladata, hogy dolgozzon a szakemberek a szükséges készségeket ahhoz, hogy hatékonyan vezetők projektek generálására alkalmas ötletek ... [+]

Specializálódott Projektmenedzsment küldetése , hogy fejlessze szakemberek a szükséges készségeket ahhoz, hogy hatékonyan vezetők projektek generálására alkalmas ötletek és kreatív projektek. Kialakítása lehetővé teszi, hogy megfeleljen az oktatási igény felnőtt szakemberek éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti szektor, akik szeretnének javítani a képzés által vezetőnek projektek fejlesztése vagy stratégiai üzleti tervek és egyéb kezdeményezések szükségesek. Ezek az eredmények egy részét a tényezőket, amelyek alapján az a projekt sikere van határozva, érteni paraméterein belül az idő, a költségvetés és a vevői elégedettséget.

... [-]
Puerto Rico San Juan
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Metropolitana (UMET)

Tanulási program azoknak, akik érdeklődnek a szabadidős szolgáltatások és sportprogramok fejlesztésében, megvalósításában, irányításában és értékelésében a kormányzati üg ... [+]

Tanulási program azoknak, akik érdeklődnek a szabadidős szolgáltatások és sportprogramok fejlesztésében, megvalósításában, irányításában és értékelésében a kormányzati ügynökségekben, az önkormányzatokban és a magánintézményekben.

Master Program felvételi követelmények

A kérelmező akkor jogosult a felvételre, ha megfelel a következő követelményeknek:

1. az általános iskolai végzettség vagy az ahhoz kapcsolódó terület egy akkreditált intézménytől vagy egy bizonyos fokozattal rendelkező tudományos fokozattal rendelkező mesterképzéstől; 2. A belépési index 3,00 fő a Bachelor diploma. Ha a mesterképzés befejezésekor a hallgatónak 2,5 és 2,99 között van GPA, akkor az EXADEP oktatási tesztet kell tennie. Azok a hallgatók, akiknek a GPA 3,00 vagy annál magasabb, mentesülnek az EXADEP felvételétől; 3.Az angol és spanyol nyelvű és írásbeli kompetencia szükséges; 4. Teljesített pályázati űrlap és megfelelő díjak az egyetemi naptárban meghatározott időn belül; 5. Egyetemi és posztgraduális tanulmányok (hivatalos átirat).... [-]

Puerto Rico San Juan
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Metropolitana (UMET)

Egy tanulmányi program az érdeklődők számára, akik adaptálják a fizikai oktatókat a speciális populációk számára nyilvános vagy magán forgatókönyvekbe. ... [+]

Egy tanulmányi program az érdeklődők számára, akik adaptálják a fizikai oktatókat a speciális populációk számára nyilvános vagy magán forgatókönyvekbe.

Az Oktatási Iskola mesterképzési programjai számos innovatív alternatívát kínálnak a formális oktatási intézményekben és más kapcsolódó munkakörnyezetben vezető szakemberek fejlődéséhez.

Az Oktatási Iskola küldetése

Az Oktatási Iskola küldetései azon az elven alapulnak, hogy az oktatás a társadalmi etikán alapuló pozitív változások művészete. A kiválóság célja, hogy a jó életminőség a hallgató és az oktatási szakember holisztikus oktatásának eredménye. Az egyetemi autonómia, a sokféleség tiszteletben tartása, az egyenlőség és az emberi méltóság, valamint a gondolkodó és sokszínű gondolat jellemzi szervezeti környezetünket.... [-]

Puerto Rico San Juan
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Universidad Metropolitana (UMET)

A Környezetgazdálkodási Minisztérium Környezetgazdálkodási (MSEM) szakosodott környezetvédelmi kockázatkezelés és értékelés kínál kiemelkedő és frissített tanterv, amely ... [+]

A Környezetgazdálkodási Minisztérium Környezetgazdálkodási (MSEM) szakosodott környezetvédelmi kockázatkezelés és értékelés kínál kiemelkedő és frissített tanterv, amely felkészíti a diákokat, hogy vállalja kezelési felelősséget a mai környezetvédelmi területen.

Az iskola tudományos és gyakorlati tapasztalatai lehetővé teszik a diákok számára, hogy fejlesszék a környezeti menedzsment kompetenciáit, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy vezető szerepet vállaljanak az állami és a magánszektorban. A program fő célja egy olyan képzett és képzett szakember előkészítése, amely hozzájárul a világ környezeti problémáinak megoldásához a fenntartható fejlődés elérése érdekében.... [-]

Puerto Rico San Juan
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Metropolitana (UMET)

A Természettudományi Természettudományi Konzerválásra és Menedzsmentre szakosodott Master of Science in Environmental Management (MSEM) kiemelkedő és naprakész tananyagot ... [+]

A Természettudományi Természettudományi Konzerválásra és Menedzsmentre szakosodott Master of Science in Environmental Management (MSEM) kiemelkedő és naprakész tananyagot kínál fel, amely felkészíti a hallgatókat arra, hogy vállalják a mai környezetvédelmi területen szükséges irányítási feladatokat./iframe>

Az iskola tudományos és gyakorlati tapasztalatai lehetővé teszik a diákok számára, hogy fejlesszék a környezeti menedzsment kompetenciáit, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy vezető szerepet vállaljanak az állami és a magánszektorban.

A program fő célja egy olyan képzett és képzett szakember előkészítése, amely hozzájárul a világ környezeti problémáinak megoldásához a fenntartható fejlődés elérése érdekében.... [-]

Puerto Rico San Juan
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul