Danubius University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A romániai Galati "Danubius" Egyetem egy felsőoktatási nonprofit intézmény, magánjogi és közhasznú jogi személy, a Nemzeti Oktatási Rendszer részét képezi, amelyet a Törvény 2. 409/2002, amely a román alkotmánynak , az oktatási törvénynek, az oktatói státusnak és a saját Carta egyetemi tanácsa szerint jóváhagyott.

Ez az 1992-ben alapított intézmény a román kultúra és a civilizáció értékeinek gazdagítását, a nemzeti identitás és a szellemiség megalapozásának szerepét veszi át annak érdekében, hogy társadalmunkat demokratikus és társadalmi jogi helyzetként alakítsuk ki.

A "non-profit" elv alapján a Galati "Danubius" Egyeteme az Alkotmánnyal és a romániai felsőoktatási rendszert szabályozó törvényekkel összhangban működik. Javasolja, hogy szakembereket oktassanak a tudás és a kortárs előadás terén, és támogassák az új oktatási módszereket az emberi társadalom jelenlegi fejleményeivel összhangban az emberi jogokkal és szabadságokkal együtt.

A magánoktatás előmozdításával megteremti a versenyképes állapot lehetőségét, melynek célja az egyéni képességek és a vizsgált területek legmagasabb szintű ismereteinek megfelelő hasznosítása, a felnőttek folyamatos képzése, a fiatalok oktatásának jelentős kiadásainak feloldása emberek. Így a kereslet és a kínálat aránya optimális szinten marad, hiszen mind a képzettség, mind az oktatás iránti érdeklődő állampolgár és intézmények folyamatosan alkalmazkodnak a képzettség és a teljesítmény szociális igényeihez. Másrészt a gazdasági, jogi, technikai és kulturális fejlődés irányai igénylik és dinamikusan vesznek részt a szükséges szakemberek, anélkül, hogy befolyásolnák a tudósok díját vagy a mesterséges specializációkat.

A "Danubius" egyetem biztosítja a román és a külföldi munkaadók számára végzett diplomák átláthatóságát; a diploma-kiegészítés összetett tartalmán keresztül a munkaerőpiacon nagyobb valószínűséggel , a Bolognai Megállapodás szerint egy egyetemi diplomával rendelkező kétnyelvű írásos dokumentum (2005-2006) kezdődik.

A galatii "Danubius" Egyetem oktatói az elit tudományos központokból származnak, mint Iasi, Galati és Bukarest. Mindegyik Ph.D. diploma vagy PhDs folyamatban van.

Az egyetemi karok a tudományterületek birtokosainak, könyvtári szolgáltatásainak mintegy 30 000 kötetet és több mint 2000 folyóiratát, számítástechnikai laboratóriumokat, igazságügyi klinikát, kriminológiát, kiadványokat és kiadványokat biztosítanak, valamint folyamatos hozzáférést biztosítanak az összes hallgatóhoz és oktatók.

Helyszínek

Galaţi

Universitatea Danubius din Galati

Address
Danubius University of Galati
3 Galati Blvd

800654 Galaţi, Galaţi, Románia
Telefonszám
+40 372 361 102

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket