Romanian-American University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes velünk?

Nagy Accademics

A English programok illik bármilyen fiatal diplomás európai Egyetem és lehetővé teszi számukra, hogy folytassák a jövőben szakmai karrier álmokat.

A tananyag a programok angol tervezték, hogy megfeleljen a követelményeknek az európai akkreditációs rendszer és a diákok a lehetőséget, külföldön tanuló egy félévre vagy egy évre az Erasmus mobilitási program.

Miatt az amerikai soul, jelentős számú a tanfolyamok tanítják majd a US professzorok meglátogatta a campus és professzoroknak, hogy szereztek tanári diplomát az USA-ban.

Nagy, megfizethető Diákélet

Románia az egyik legkedvezőbb árú Európai Unió tagállamaitól, hogy él - Átlagos havi költségét, beleértve a szállás, étkezés, közlekedés körül megfelelője 350 EUR; és ez az egyik legélénkebb európai főváros - Bukarest.

Az egyetemeken belüli hosszú tevékenységek listáját a diákok által szervezett hallgatói számára kerül sor minden héten. Ön garantáltan nem fog unatkozni tanulmányai során a Román-Amerikai Egyetem.

Nagy hely

Romániában kerül a keleti határa az Európai Unió nagy linkeket Európában. Városokban, mint Budapesten, Bécsben, Athénban is könnyen megközelíthető vonattal, és ott is több száz olcsó járatokat sehol máshol Európában.

Románia maga is széles körét kínálja, a látvány és díszlet - hegyek, a tenger, festői vidéki területeken, élénk városi életbe, a Duna-delta és még sok más ... Fedezze Romania itt.

Az egyetem kerül a legnagyobb város, a főváros, Bukarest, azonban a helyi campus nagyszerű biztonságot és békét az egyik legforgalmasabb város Kelet-Európában.

Nagy lehetőség

Az egyetem kínál a hallgatók széles palettáját lehetőség, hogy az élet az egyetemen, és a tanulmányok alatt is a lehető legkellemesebb legyen. A szálloda tiszta, modern kollégiumi szobák élni, friss és egészséges ételeket szolgálnak fel minden nap a cafeteria, és a diákok is hozzáférhetnek fitnesz és társalgó pihenni.

Az egyetem ad otthont a Microsoft Development Center és más különböző, teljesen felszerelt számítógépes szoba és a laborok. Sőt, interaktív tantermek, hogy a tudósok sokkal szórakoztatóbb. A könyvtár csendes helyen belül az épületek a campus, ahol a diákok a nyugalmat, miközben tanul az vizsgáznak.

történelem

1991-ben, Professor Ion Smedescu, Ph.D.Volt a létrehozását kezdeményezte a román-amerikai egyetem. Ő volt az alapítója és az egyetem rektora, valamint elnöke a román-Amerikai Alapítvány támogatásáról az Oktatási és Kulturális, a tevékenységek, amelyek az egyetem integrált.

A Román-Amerikai Egyetem -ben alakult azzal a céllal, hogy előmozdítsa az amerikai progresszív nevelési értékeket együtt a gazdag nemzetközileg elismert egyetemi hagyományok a román oktatási rendszer.

Az alapító succeded abban, hogy Romániában az amerikai felsőoktatási elveket, amelyek, mint az az általánosnak mondható modell az amerikai társadalomban:

A hatékony szervezése tevékenység A kitartó kötelességtudat termesztése a munka jegyében önbecsülés és a tisztelet a többiek becsületes versenyszellem kihívás a mások és az Ön

Fogant, mint alternatív és kiegészítő nyomtatványt az állami felsőoktatás, az egyetem 6 Iskolák szerkezetében: 5 tanítási Economics és egy törvény.

Keretében az egyetemi reform és Románia integrációs folyamatát az Európai Unió, hogy bevezessék az európai dimenziót, illő tantervek, a megfelel az európai normáknak, támogatják a tanulmányi teljesítmény nemzetközileg elismert kritériumok, egyetemek közötti együttműködési, felsőoktatási mobilitást és A tanulmányok elismerése és diplomák közül a stratégiai célkitűzése a Román-Amerikai Egyetem.

Reformja következtében elrendelt a bolognai folyamat, az egyetem követett növekvő kompatibilitását oktatási kínálatát, hogy az európai oktatási és sikerült elérnie kifejtett tevékenysége révén, a nyitó integrált oktatási rendszer (bachelor - master - Ph.D .).

Révén elért, a román-amerikai egyetem megszilárdította pozícióját a román oktatási rendszer, a tevékenységét ért el az új szabványok, összefüggésben szükség van egy kemény versenyt a magasan kvalifikált munkaerő-piaci az Európai Unió és a világ minden tájáról . Által azon küldetését és céljait, az egyetem sikerült fejlesztése és megszilárdítása a jó hírnévre tett szert a román és a nemzetközi vállalatok.

Akkreditációs

A Román-Amerikai Egyetem megkapta a "Nagy megbízhatósággal"Minősítést (a legjobb az összes lehetséges különbséget) a román minőségbiztosítási ügynökség (Felsőoktatási ARACIS), amely teljes jogú tagja az Európai Minőségbiztosítás a felsőoktatásban (ENQA), és be van jegyezve az európai minőségbiztosítási Regisztráljon Higher Education - EQAR-nek.

Az egyetem és minden tanulmányi programok teljesen által akkreditált Román minőségbiztosítási ügynökség (Felsőoktatási ARACIS), És a mértéke nyújtott nemzetközileg elismert.

A román-amerikai egyetem "The Best Private University Romániában" szerint a független "University Ranking" felmérése szerint Kienbaum Management Consultants együttműködve "Capital" üzleti magazin.

Helyszínek

Bukarest

Romanian-American University

Address
1B Expozitiei Blv., Sector 1,
Bukarest, Bukarest, Románia
Telefonszám
+40 21 202 95 07

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket