Technical University Of Cluj-Napoca

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Technical University Of Cluj-Napoca , a „Haladó Kutatási és Oktatási Egyetem”, amelyet a Nemzeti Oktatási Minisztérium 5262 / 2011. szeptember 5-i rendelete elnyert, ma felsőoktatási intézmény, amely hagyományokkal, valamint nemzeti és nemzetközi elismeréssel rendelkezik.

A Technical University Of Cluj-Napoca tizenkét karból áll a két akadémiai központban , Kolozsváron és Nagybányán, valamint olyan helyszíneken, mint Alba-Julia, Besztercebánya , Szatmár és Zalau . A bolognai rendszerhez igazodó oktatási ajánlat magában foglalja az alap-, a mesterképzés és a doktori képzéseket, valamint a folyamatos képzési programokat.

A tanulmányi területek széles skálán mozognak, a mérnöki tevékenységtől kezdve az építészettől, az alaptudományokig, a társadalom-humán tudományokig és a művészetekig. A Műegyetemen belül a Továbbképzés, a Távoktatás és a Csökkentett Gyakoriság Tanszék folyamatos oktatási tevékenységeket és programokat, posztgraduális képzéseket, folyamatos szakmai továbbképzési programokat vagy tanfolyamokat szervez, illetve foglalkozási normák alapján.

A Technical University Of Cluj-Napoca a tudományos értékek nemzetközi cseréjével foglalkozik, és ez a tendencia megtalálható a több mint 400 egyetemközi együttműködési megállapodásban vagy a hallgatói mobilitások nagy számában . Az egyetem egyik fő célkitűzése az oktatás és a kutatás európai és világtér felé való nyitása a folyamatos nemzetköziesedési folyamat révén.

A kutatás az oktatással együtt a Technical University Of Cluj-Napoca fő prioritása. Az egyetem minden karán vannak kutatási struktúrák, a kollektíváktól, csoportoktól és laboratóriumoktól a kutatóközpontokig és platformokig. A társadalmi- gazdasági környezetben horgonyzott előadás , a nemzetközi láthatóság és együttműködés, valamint a tudományos újdonság és az interdiszciplinaritás a Technical University Of Cluj-Napoca kutatási környezetének néhány jellemzője.

A nyitott kutatási irányok a globális prioritások és perspektívák felé orientálódnak: az információs és kommunikációs technológiától a megújuló energiáig és az ökológiáig; a szupravezetéstől, a spintronikától és a nanoanyagoktól kezdve a menedzsmentig és a robotikáig; a mechatronikától és az elektrotechnikától kezdve az autóig és a jövő otthonáig, vagy az urbanizmusig és a társadalomig.

Helyszínek

Bună Ziua

Address
Strada Memorandumului,28
400114 Bună Ziua, Kolozs megye, Románia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: