International University Of The Health Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A következőkről

International University Of The Health Sciences

Küldetés

IUHS használ innovatív, alacsony költségű megoldás, hogy átalakítsa a tanulási tapasztalat és mögöttes közgazdasági orvosi oktatás, azzal a céllal, foglalkozik a globális hiány, egyenlőtlen elosztása, és a demográfiai képviseletét az egészségügyi szakemberek, különösen az alapellátásban.

A küldetés magában újbóli orvosképzés ezért fontos, hogy a társadalom igényeire, ma és a jövőben is. Sőt, folyamatosan kérdezik: "Hogyan tudjuk jobban nevelés és ápolják az új generációs orvosok és előkészíti őket szállítani 21. az egészségügyi ellátás egy gyorsan változó világban?" Az egyetem egy vezető társadalmi átalakulás szélesítésével medence leendő orvosok és ápolók túl szűk demográfiai hagyományos orvosi iskolák.

Mottónk - "a servitium Communitatis mundi" jelentése: "szolgáltatást a globális közösség". Arra törekszünk, hogy hatása az innováció és a változás az orvosi oktatás globális alapon.

kormányzás

Az Igazgatóság elősegíti a hang fejlődését a Nemzetközi Egyetem Egészségtudományi belül funkciók számára előírt, így ez átalakítja a globális egészségügyi oktatási ágazat és segíti azt végző magas színvonalon minden törekvés.

Az Igazgatóság feladata a felügyelet és a felső szintű útmutatást IUHS. Gyakorlása során a feladat- és hatáskörét, az Igazgatóság rendelkezik stratégiai felügyeletet biztosítani a koordinációt, fókusz, érdekképviselet, gondnokság és vezetői számára a különböző IUHS tanuló közösség.

Engedélyeztetést

International University Of The Health Sciences

1997-ben alakult, és a diákokkal praktizáló 22 ​​állam, a Nemzetközi Egyetem Egészségtudományi School of Medicine által akkreditált kormánya Szövetsége St. Christopher és Nevis (Saint Kitts), és szerepel az Egészségügyi Világszervezet világ Directory of Medical Schools, 7. kiadás. A WHO listák már fenn online a Koppenhágai Egyetemen az Avicenna könyvtárak. Következésképpen az Egyesült Államokban, az Oktatási Bizottság a külföldi orvosi diplomát (ECFMG) lehetővé teszi IUHS diplomások ülni engedélyezési vizsgálatok (USMLE lépés 1 & 2); és ugyanez érvényes arra, hogy az engedélyezési eljárás a legtöbb más országban (pl LMCC vizsgák Kanada Plab vizsga az Egyesült Királyságban (figyelemmel tartózkodási követelmények), AMC vizsgák Ausztrália, stb.) Befejezését követően a regisztrációs folyamat és a szükséges vizsgákat, ECFMG és nemzetközi részlege ECFMG / EICS mindketten megbízólevél IUHS diplomások. Minden vonatkozó dokumentumot és a linkeket teljesen bemutatva a virtuális könyvtárban az IUHS honlapján.

Orvosi kereső diplomások engedélyeztetést az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában, vagy máshol kell vennie a kapcsolatot a megfelelő egyedi nemzeti / állami tanács Orvosi Oktatási és engedélyeztetést kapcsolatos információkat, engedélyeztetést követelményeket hogy az illetékes. Diákok számára, engedélyeztetést más országban, mint az Egyesült Államokban kell vennie a kapcsolatot az adott ország egészségügyi szabályozó szerv kapcsolatos információkat, a szabályozás az engedélyeztetést. Minden egyes állam és az ország szabályozza az engedély praktizálni, hogy az állami vagy ország. Míg IUHS törekedni fog a legjobb erőfeszítéseit annak érdekében, hogy a diákok és a diplomások, ez végső soron a diákok és a diplomások felelőssége, hogy meghatározza és eleget engedélyezési követelmények.

A IUHS különbség

A New Model of Medical Education a 21. században

Annak megértése, hogy az innováció megteremti a fenntartható változás, IUHS nem egy hagyományos tégla és habarcs iskolába. Az egyetem fektet a diákok nem nagy tőkeigényes infrastruktúra. Gondold azt, hogy orvosi egyetemre 3.0.

Aktív tanulás

IUHS használ a technológiai innováció és az élen az új tudás arról, hogyan tanulnak az emberek. Az egyetem az "Aktív tanulás" és a probléma alapú esetben kontextusba orvostudomány tanulás a klinikai és növeli a megértés és megtartása.

Active Learning helyezi a diákok és a tanulási igények középpontjában a tapasztalat; ez ellentétben áll a "standard" módok utasítást, amelyben a pedagógusok a szót és a diákok passzív.

Egyre több kutatás egyértelművé tette, hogy az általános minőségét a tanítás és tanulás javul, ha a diákok bőséges lehetőséget, hogy tisztázza, kérdés, alkalmazni, és megszilárdítsa az új ismereteket. Ennek eredményeként, a szerepe az előadás drámaian megváltozott. Abban IUHS az előadás nem hagyta, de az oktatók lehetőséget teremt a diákok, hogy vegyenek részt az új anyagot, útmutatóként, hogy segítsen nekik megérteni és alkalmazni információkat.

International University Of The Health Sciences

Előnyök Aktív tanulás:

  • Továbbfejlesztett kritikai gondolkodás
  • Fokozott megtartása és átadása az új információs
  • fokozott motiváció
  • Továbbfejlesztett interperszonális készségek

Use of Technology

IUHS úgy véli, hogy több módozatokra van szükség az aktív tanulás: a kölcsönhatás professzor és a diákok és a hallgatók kell sokkal több folyadékot, és hatékonyabb, mint a hagyományos vezetékes férőhelyes amfiteátrum előadás.

Abban IUHS, a pre-klinikai orvostudomány program szállított egy egyedülálló integrált megközelítés, amely egyesíti alapvető szervi alapú, preklinikai alaptudományokban szállított online együttműködés a helyi társult klinikai kari, akik alapvető kezét a képzést, valamint egy-to- egy kölcsönhatás a tudományos tartozékot csapat.

Ennek eredményeként IUHS diákok élni és tanulni a környezetben, amelyben gyakorolják, és hozzáférhetnek a legfinomabb kar az egész világon.

Ezen túlmenően, az egyetem használ számos olyan technológiát egész programot, hogy aktívan vegyenek részt a diákok oly módon, hogy nagyon különbözik a túlságosan is jellemző előadás osztályt, ahol az oktató pakolások mindent, és a diákok szalad ki a következő osztályba. Az egyetem vonultatja Tábla együttműködni akadémiai technológiától, hogy megkönnyítse az interaktív tanítás és csoportos tanulmány. A mag preklinikai előadások jellemző kétirányú audió, többpontos felhasználói videó, interaktív tábla, alkalmazás és asztal megosztás, multimédiás, pihenőszobákban, és add felvételek (hozzáférni, mint a virtuális könyvtár a IUHS hallgatói portál). Ezen túlmenően, a University használ DXR klinikus, a vezető probléma alapú virtuális beteg szimulátor oktatási rendszer, mint egy integrált eleme a program. DXR egy web-alapú, teljesen interaktív beteg szimulációs szoftver, amely teszteli és integrálja az összes elemét a beteg találkozás. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy IUHS értékelni az egyes tanulók teljesítményét standardizált virtuális beteg. Végül a virtuális könyvtár egy jelszóval védett központi tudományos erőforrás a diákok, valamint a platform kutatócsoport tevékenységét.

International University Of The Health Sciences

Alacsony tandíj

IUHS tandíjat mintegy 80.000 $ összesen 4 évig az orvosi egyetemet. Ha a terv bemegy Family Medicine vagy bármilyen egyéb olyan gyakorlat, amely nem egy al-specialitás, az egyetem alacsony tandíj azt jelenti, hogy nem terheli nagy hiteleket érettségi után.

Sokszínű hallgatói szervezet

Az egyik fémjelzi IUHS van a hallgatói sokszínűség. Az Egyesült Államokban egy sokszínű és multikulturális társadalom változatos hiedelmek és szokások. IUHS hallgatók részesülhetnek tudományos környezetben, amely olyan változatos, mint a közösségekben, ahol fognak gyakorolni. Továbbá, a legtöbb amerikai orvosi iskolák hivatalos korhatárhoz így nehéz, ha nem lehetetlen, hogy "érett" diák is el kell ismerni. IUHS nézi a teljes hallgatói értékelésének saját kapacitását, hogy sikeres legyen az orvosi egyetemen.

IUHS ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni minden tudományágban. A pályázóknak, akik fokkal, mint orvos asszisztens, gyakorló nővér, orvos a Podiatric orvostudomány és a doktor Kiropraktika teszik ki jelentős százalékát a jelenlegi hallgatói szervezet és excel azok MD tanulmányait IUHS. Minőségi Akadémiai Kar Mivel az iskola nem korlátozzák fizikai helyét, azt a legjobb amerikai professzorok és nemzetközi társult oktatók, akik élvezik, hogy része a globális innovációs közösség.

IUHS kar világszerte közönség a következő generációs orvosok, kapcsolatok létrehozását és hálózatok előremutató egészségügyi szakemberek, rugalmasságot élveznek előadásokat gyakorlatilag bárhol, és képesek, hogy végezzen kutatást vagy a szerző és szerkeszteni egyéb projektek.

Bejárat követelmények

International University Of The Health Sciences

IUHS globális orvosi iskola, amely értékeli a sokszínűséget, ami létezik a hátterét világszerte hallgatói szervezet. A pályázóknak a következő észak-amerikai egyetemi oktatás útját kell egy minimum 90 kredit felé mértékben, amely tartalmazza a felsorolt ​​előfeltételek. A pályázóknak más jogrendszerekben kell egy oktatási profil összhangban a helyi felvételi követelmények az orvosi egyetemre. Befejezett egyetemi fok előnyös. A IUHS orvosi diplomát, mint akár MD vagy MBBS választása a diplomás.

Az egyetem úgy találta, hogy a korábbi orvosi tanfolyam és klinikai tapasztalat teszi a diákok különösen jól képzett, hogy folytassák MD fok. Továbbá IUHS hisz a diákok, akik nem tudományos fokozatot olyan területeken, mint a bölcsészettudomány, a műszaki és jogi hozni egy nagy érték, hogy az orvosi szakma és üdvözöljük ezeket a kérelmezők. IUHS kínál premedical tanulmányok, amelyen keresztül a diákok teljes a felvételi követelményeket.

Helyszínek

Basseterre

Address
P.O. Box 1267, Wigley Ave. & Wilkin St.
Basseterre, St. Kitts West Indies

Basseterre, Szent György Basseterre plébánia, Saint Kitts és Nevis

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: