International American University - College of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A következőkről

2003-ban alapított Nemzetközi Amerikai Egyetem szívében található a Karib-szigeteken, a déli kerület, Vieux Fort, St. Lucia, Nyugat-India. Az egyetem bérelt és engedélyezett a kormány a St Lucia ruházza különböző graduális és posztgraduális fok, beleértve a Doctor of Medicine (MD) fokozatot. Kínálunk egy state-of-the-art tananyag egészségügyi oktatás, a legmodernebb technológia és a tanítási módszerek alapján az amerikai modell, és szállítják a csapat a szakértői kar. Minden orvosi iskola saját egyedi jellemzőkkel, egy külön személyiség és célok a jövőre nézve. Küldetésünk, hogy minőségi orvosi tanulmányait, képes és motivált egyének, akik szeretnék folytatni a karrierjét a gyógyászatban. A számos közreműködik az egészségügyi szervezetek, akadémiai egészségügyi intézmények és más kulcsfontosságú érdekeltek, már jelentős szerepet játszott a fejlesztés az egészségügyi és oktatási infrastruktúra St. Lucia, és feltéve, képzés és oktatás több száz egészségügyi szakemberek és a diákok a világ körül.

Csapatunk összehozza a sokféle tudás és tapasztalat minden sarkából az egészségügyi ágazat. A magas rangú vezető csoport tagjai amerikai és kanadai egészségügyi oktatás és az egészségügyi rendszerek. A teljes munkaidős alkalmazottak áll, tapasztalt szakemberek a különböző területeken az orvostudomány, az oktatás, a kutatás, az orvosi tervezés, egészségügyi informatika, az üzleti stratégia kidolgozása, vezetés és irányítás. A szolgáltatások és programok továbbra is meríteni a szakértelme karról és a személyzet az egész orvosi iskola, és az összes kapcsolt tanítási kórházak és intézmények számára.

történelem

Nemzetközi American University-ben alakult 2003 októberében Vieux Fort Saint Lucia aktusa által az Országgyűlés a kormány Saint Lucia. Február 1-jén, 2004-ben, mindössze kilenc diák és öt osztályok, osztályok kezdődött. IAU érkeznek diákok szerte az Egyesült Államokban és szerte a világon, köztük Kanada, India, Nigéria, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Nyugat-India, és Zambia, megtapasztalni egy valóban személyre szabott egészségügyi oktatás.

Meghívására a kormány Saint Lucia, alapító tagja IAU létre a testület, mint a közvetlen válasz a szükségleteit és törekvéseit amerikai pre-orvostanhallgatók szeretnének szolgálni az amerikai egészségügyi rendszer. Az elmúlt évtizedben az egyetemi vezetés és az IAU Orvostudományi Főiskola közösségének tagjai olyan gondozó orvosok fejlesztésére törekedtek, akik érdeklődnek a globális egészségügyi ellátás javításáért, beleértve az amerikai kontinenseket is. Az egyetem innovatív eset-alapú tanterv, a klinikai integráció által vezetett nemzetközi kar elkötelezett diákok sikere és továbbra is vonzza a diákok a világ minden tájáról.

Az alapító dékánja az egyetem, Paul Cherian, MD, kifejlesztett egy innovatív tantervet, melynek célja a diákok ismereteit az alapvető tudományok, valamint fokozzák a problémamegoldó készségek révén probléma alapú tanulás tananyag. Ő vezette az alapító kar nyilvánított tanuló központú tanterv, amely továbbra is a sarokköve az egyetem sikerének. John Minarcik, MD, egyike volt az első kar tagjai, akiket tanítani IAU, és továbbra is szolgálja a kar, hogy ezen a napon. Továbbá, Olusina Adesanya, MD, az alapító kar tagja a klinikai orvostudomány továbbra is szolgálja a kar IAU a mai napig. Minden alapító kar tagjai már tanult sem az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és nemzetközösségi országok és azok széles körű tapasztalat vezetett, hogy a szállítás a hallgató központú pedagógia célzó végzős szerény és ügyes orvosok. Az évek során a kar a Fülöp-szigeteken, Kanadában, Nigériában, és az Egyesült Államokban, csatlakozott a növekvő IAU közösség.

Küldetésünk

A vonat a jövőben az orvosok szolgálni önzetlenül és alázattal, ugyanakkor hangsúlyozza az erős orvosi etika és megbecsülése az emberi ér és méltóságát.

Jövőképünk

Hogy elősegítse és támogassa a pezsgő egészségtudomány tanuló közösség a diákok, oktatók, alkalmazottak, és a közösségi partnerekkel.

Ahhoz, hogy épít egy kiemelkedő tudományos program, a tapasztalatok, átfogó tudós támogatás, barátságos campus kultúra és környezet, amely elősegíti a hallgató jólét, oktatók és dolgozók elkötelezettség, és a közösségi részvétel.

Vezetni egy innovatív egészségügyi oktatási program egészségügyi hallgatók, oktatók, és a közösség orvosok.

Fejleszteni a kutatási és tudományos programok a hangsúlyt az alkalmazott kutatás a betegségek megelőzése, személyre szabott gyógyítás, és javítja a lakosság egészségi.

Akkreditáló és bizonyítványok

Mint IAU diák, garantáljuk az elégedettség minden egyes „szintje” hitelesítő szükséges amerikai, kanadai és nemzetközi engedélyeztetést.

IAU van bérelt és akkreditált kormánya Saint Lucia, mint egy átfogó egyetem a hatóság ruházza általános orvosi diploma. A megyék Oktatási és Egészségügyi St. Lucia jóváhagyta a jogosultsági IAU College of Medicine diplomások praktizálni St. Lucia.

ECFMG: IAU által elismert oktatási szakbizottság Külföldi orvosi diplomát (ECFMG). Ez megadja azt a jogot, hogy mind a három lépés az Egyesült Államok Egészségügyi Engedélyezési vizsga (USMLE), amelyet át kell adni, hogy egy gyakorló orvos az USA-ban

International Medical Education Directory (IMED): IAU szerepel az International Medical Education Directory (IMED). Ez egy pontos és naprakész összeállítása a nemzetközi orvosi iskolák által elismert megfelelő kormányzati szerv az orvosi iskolákban adott országban. Elismerés a ECFMG közvetlenül függ-e vagy sem az iskola szerepel ebben a könyvtárban.

Egészségügyi Világszervezet (WHO): Az IAU szerepel az Avicenna könyvtárakban is, amely az Egészségügyi Orvosok Világkönyvének utódja.

Orvostudományi Egészségügyi Világtár (WDMS): Az IAU jelenleg szerepel a WDMS-ben, melyet az Egészségügyi Világszervezet (WFME) és az International Medical Education és Research (FAIMER) fejlesztésének alapjává fejlesztettek ki az Egészségügyi Világszervezettel és a Koppenhágai Egyetemmel együttműködésben.

Europa World of Learning: IAU is szerepel Europa Világ Directory ami tulajdonképpen egy adatbázis akkreditált felsőoktatási intézmények szerte a világon.

Association of Commonwealth egyetemek (ACU): IAU tagja az Association of Commonwealth egyetemek és bekerülését az egyetemi adatbázisban. IAU az egyetlen Iskola St Lucia szerepel ebben a könyvtárban, és egyike azon kevés iskolák karibi szerepel.

Orvosi Tanács India: IAU által elismert orvosi tanács India (MCI) és a diplomások jogosult ülni MCI Screening Test.

Az űrlap, adok írásos beleegyezését Nemzetközi Amerikai Egyetemen és annak képviselőit, hogy kapcsolatba lépjen velem oktatási programok és szolgáltatások segítségével az e-mail, telefonhívás vagy szöveges üzenetek - beleértve az automatizált tárcsázás technológia hívásokhoz vagy szövegeket bármilyen vezeték nélküli vagy vezetékes szám I nyújtani. Megértem, hogy ezt a hozzájárulást nem köteles termékek vagy szolgáltatások vásárlását, és hogy én is hívni IAU közvetlenül.

Helyszínek

Rodney Bay

Address
Rodney Bay, Gros-sziget, Saint Lucia

Baltimore

Address
Maryland
Baltimore, Maryland, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: