Escuela Albufera

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Található L'Albufera Nemzeti Park, az akadémia egy nagy esélyt, hogy megtanulják spanyolt Spanyolországban. A természet körös-körül, és élvezheti tartózkodik a luxus fából készült bungalók, harmóniában a környezettel. Nem csak mi kínálunk spanyol leckéket, hanem kínálunk páratlan ünnep, tanulni, szórakozni, és, hogy vegyenek részt az emberek a más országokkal és a kultúra.

Kultúra valutaváltó Valencia itt van!

Albufera iskola is kínál különböző szabadidős tevékenységek, mint a túrázás, paella főzőtanfolyam, kerékpár kölcsönzés, salsa táncórák és városi túrák. Vagy ha úgy tetszik, akkor csak feküdni a napon, és élvezze a friss Sangria miközben a dip a meleg strandok, vagy megpihenhetnek egy jó szieszta a mi privát medence egy pálmafa alatt.

Mindezek a tulajdonságok teszik Albufera iskola nem csak egy nyelviskola, hanem egy ideális sors eltölteni a nyaralás, és élvezze, és fedezze fel egy kicsit a Valencia és Spanyolország.

Iskolánk található, csodálatos természeti környezetben, a L'Albufera Nemzeti Park, az El Saler.

El Saler járási Valencia, mindössze 5 km-re a várostól. Ez egy olyan terület, a nagy természeti örökség és a tökéletes hely, hogy felfedezzék a két, a kozmopolita és a hagyományos, oldalán Valencia és ásni a gyökerei a gyönyörű kultúra.

Lakótér:

Helyszínek

Valencia

Address
Carrera Del Riu 556
El Saler

46012 Valencia, Valenciai közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: