Artidi Escuela Superior

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A történelem

A nyolcvanas években egy vállalkozói csoport elkezdte szakmai tevékenységét ablakszárók és -kereskedőkként Barcelonában. Fokozatosan a kereskedelmi dekorációs szolgáltatások kínálatát kiterjesztik más közösségekre is, 1990-ben utat nyitva a Barcelonában a Kereskedelmi Kamara számára elrendezett első ablakboltos tanfolyamnak, amelyet később kibővítenek.

A kilencvenes években megkezdődött a formáló kapcsolat a Barcelonai Egyetem Oktatási Intézetével, 1995-ben az ablakszállítás és értékesítés első tanfolyamát tanították a kereskedelem és marketing professzorok számára. A csapat sokfélesége lehetővé tette a nemzetközileg elismert vállalatok szakmai szolgáltatásainak kombinálását és új képzési tervek készítését a vállalatok, városháza, szakszervezetek, egyesületek és más szakmai csoportok számára.

Az üzleti kapcsolatok, a képzés elismerése és a szakemberek iránti igény adta az ÁRTIDI ablakszínező iskola megnyitását egy régi, 1910-es fémszerkezetben, amelyet új szakemberek képzésére alapítottak. Jelenleg kibővítettük Európának a legnagyobb ablakot készítő iskolát és a vizuális értékesítés képzését, valamint a kereskedelemmel kapcsolatos oktatást.

filozófia

ÁRTIDI filozófiája úttörő a képzésben, mert nem csak tanítunk. Diákjaink innovációkat fejlesztnek és fejlesztnek üzleti és kereskedelmi értékesítési stratégiákat. Az ÁRTIDI-ben stratégiákat és képzéseket kínálunk annak elérésére. Az ÁRTIDI hallgatók az üzleti életben nemcsak professzionális szakemberek, hanem az értékesítési technikák újítói is.

Diákjaink megtanulják, hogy tájékozódjanak saját kritériumaikról és döntésükről. Azok a hallgatók, akik elhozzák a híreket, trendeket hoznak létre és felfedezik a piaci igényeket, mert mi motiváljuk őket és megtanuljuk nekik, hogyan kell csinálni.

Hogyan készíthetjük diákjainkat a trendek meghatározására? Az iskolában bizonyos osztályokat tanítanak a piac elemzésére és az újdonság felfedezésére. Kerekasztalok, ahol a hallgatók Coolhunterré válnak, és hozzájárulnak az új tendenciákra vonatkozó saját elképzelésükhöz. Motivációs és kreativitási osztályok. Konferenciákon vesznek részt, ahol főszereplők, kreatív akciókat generálnak, eredeti és valós eredményekkel. Önálló diákok, akik márka trendeket hoznak létre.

A módszertan

Az ÁRTIDI-ben elismert, professzionális, multikulturális képzést tanítanak, amely nyitott és többes számú hozzáállással rendelkezik, és eltér a többi formációtól. Több mint 20 éves szakmai és tanári karrierünk tapasztalatai megmutatták, hogy jó szakemberként valódi tereken való tanulást és képzett szakemberekkel kell megtanulnunk.

Az ARTIDI módszer valódi nemzetközi elismeréssel rendelkezik, amely messze túlmutat a hagyományos tanfolyamok megvalósításán. Az iskolánkban a legkonkrétabb és részletesebb elmélettől a leginnovatívabb stratégiák megismeréséig törekszünk a formáló kiválóság elérésére. A képzési módszer praktikus, hatékony és valós, mivel csak az ÁRTIDI rendelkezik olyan infrastruktúrával, amelyet kizárólag az ilyen típusú képzésekre terveztek.

A hallgatók teljes képzésen vesznek részt, amely magában foglalja az összes szempontot, például a valódi kirakatokat, az eredeti és dekoratív elemek tervezését, a vizuális árusításokat egy valódi áruházban és a legújabb számítógépes eszköz az iskolánk exkluzív képzéséhez. Az üzlettervezés, bútorok, 3D-s termék elrendezés és üzleti gyakorlatok mellett. A formáló eredményt a legfejlettebb módszerekkel érik el, a képzéstől kezdve a szakmai értékek, attitűdök és stratégiák felé.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Létesítmények Vizuális értékesítés és ablaktáblák

"Amit megtanulunk csinálni, azt megtanuljuk." Ez az Arisztotelész idézete az Ártidi-i képzést írja le. Az ablakszekrényt és a vizuális kereskedőt gyakorlati képzésben kell részesíteni. A tervezés, kivitelezés és összeszerelés az a valódi sorrend, amellyel ezeket a szakembereket ki kellene képezni. Ezért Ártidi Európában a legnagyobb infrastruktúra rendelkezik az ilyen típusú képzésekkel.

A „London School of Architects” képviselői, valamint más nemzeti és nemzetközi médiumok megemlítették létesítményeinket, amelyek a leginkább alkalmasak magasan képzett szakemberek felkészítésére.

Elméleti tantermek; több szerszámmal és anyaggal felszerelt műhelyek; kísérleti üzlet a termékmegjelenítéstől, a hangulattól a vállalati imázsig; 3D-s design tanterem és több mint 40 valódi különféle típusú vitrin és lámpa izzók, amelyek több mint 1000 m2-es létesítményünket alkotják. Jelenleg több mint 100 vállalati manöken, valódi terméküzlet és kültéri terasz található.

Infrastruktúránk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a szokásos képzésen túl valós környezetben tanuljanak.

Minőségi és képzési garancia

Jelenleg egy képzési kurzus lefolytatása elengedhetetlen ahhoz, hogy ennek a versenyképes munka világnak része legyen. Ehhez különféle értékelési tényezők vannak, hogy az érdekeltek értékelhessék a legmegfelelőbb választást.

A Minőség és a Formatív Garancia pecsétje az ablakszállítás és a vizuális értékesítés ágazatának nemzeti önszabályozó képzésének koncepciója. Jelvény, amely garantálja a tanfolyamok iránt érdeklődőket; az oktatási terv, valamint az oktató személyzetének irányítása, programozása, megtervezése és megtervezése; Ezeket képzett szakemberek végezték és felügyelték a mérnöki képzés területén.

1992 óta ösztönözzük és hozzájárulunk az oktatás kiválóságához. A CGF jelvény Ártidit olyan képzési központként azonosítja, ahol a minőség és a garancia szerepel minden képzési programjában.

Helyszínek

Barcelona

Address
Calle de la Llacuna, 50
Barcelona, Katalónia, Spanyolország