Hivatalos Leírás

BEBS vezetői üzleti iskola nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az üzleti menedzsment és a képzés területén. BEBS élen jár a végrehajtó oktatásban, inspiráló, kihívó és hozzájárul a sok ország és ágazat jelenlegi és jövőbeli vezetői fejlődéséhez.

BEBS innovatív intézmény, amely pozitív, átfogó és következetes hatást gyakorol az emberekre, a vállalkozásokra és a társadalomra.

A BEBS sikerének alapja egy tudományos megközelítés, amely nagy hangsúlyt fektet a szakmai és humánus megközelítésre az üzleti életben és a vezetésben: bármelyik programunkban professzoraink és végrehajtó szakembereink tükrözik a gondolkodást, a párbeszédet, a kritikai elemzést, a projekteket és kezdeményezéseket, hogy kiváló oktatást biztosítsanak ezáltal értékes hozzájárulást biztosít az üzleti és társadalmi átalakuláshoz.

BEBS missziója az embereket világszerte képes felhatalmazni, hogy váljék magasan képzett szakembergé, és teljes mértékben megértsék a vállalat és a társadalom szerepét. Üzleti Iskolánk határozott elkötelezettséget tanúsít az intellektuális szigorral és a tudományos kiválósággal szemben, és világos hangsúlyt fektet az emberekre - személyes és szakmai fejlődésükre.

Mi teszi különbözõvé a BEBS ?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" egy üzleti iskola, amelyet a vezetők BEBS . Azt akarjuk, hogy megtanuljátok azáltal, hogy csinálnak, és nem csak tudományosan.
  • BEBS kettős akkreditációval rendelkező mestereket kínál.
  • Tanáraink olyan vezetők és menedzserek egy csoportja, akik nagyszerű pályafutással rendelkeznek az üzleti világban.
  • Modellünk azon alapul, hogy milyen vállalkozásoknak kell ma. Nem olyan régi mintákra, amelyek már nem illeszkednek a jelenlegi üzleti rendszerünkbe.
  • A BEBS ben BEBS arra törekszünk, hogy megtanultuk, hanem a gyakorlatban, amit tanultatok, oktatási, kreatív és zavaró megközelítéssel.

Mit kapnak a BEBS diákjai?

· Az oktatás a nemzetközi üzleti életben és az innováció által vezérelve

· Empowerment a saját cég létrehozásához

· A vezetés stratégiai víziója, amely inspirálja az innovatív és fenntartható üzleti modelleket

· A társadalmi felelősségvállalás érzése, amely szakmai hozzáértéssel és elkötelezett vezetéssel jön

· Kiváló hálózati lehetőségek professzorok, tanulmányi látogatások és gyakornokok révén

· Aktuális és naprakész gyakorlati ismeretek

· Egy olyan tanulmányi környezet, amely üzleti orientációjú, rendkívül humanisztikus megközelítéssel

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Az e-Supply Chain Management nemzetközi mestere arra törekszik, hogy kifejlessze a szükséges kritériumokat, hogy áttekinthető, aktuális és átfogó képet kapjon a műveletek ... [+]

Az e-Supply Chain Management nemzetközi mestere arra törekszik, hogy szakembereket oktasson a stratégiai jövőkép kialakításában, hogy ne csak a logisztikát elsajátítsák, hanem a vállalat nemzetközivé válásának fejlesztésére koncentráljanak, a szállítást és a tárolást túlszárnyalva. az igények és területek, mint például a logisztikai stratégia tervezése, irányítása és ellenőrzése, valamint a vállalat nemzetközivé válása.

A program moduljai

1. modul: Az ellátási lánc menedzsment (SCM) stratégiai és globális szemléletmódja - 6 kredit ECTS

2. modul: SCM innováció és optimalizálás - 9 kredit ECTS

3. modul: igény, stratégia, beszerzés, beszerzés és beszerzés az SCM-ben - 6 kredit ECTS... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Barcelona Executive Business School (BEBS)

A nemzetközi üzleti innováció mestere (IMBI) felkészül arra, hogy globális környezetben újítsák meg az innovációt, ahol az új technológiák, a személyes fejlődés stb. Font ... [+]

Az MBA Nemzetközi Üzleti Innováció (IMBI) a vállalat munkatársainak képességeit és készségeit kívánja fejleszteni különböző ágazatok és osztályok, hogy képesek legyenek reagálni az újra kihívásokkal, amelyekkel a jelenlegi társadalomban szembesülnek. Olyan környezet, amely rendelkezik a strukturális változás miatt más, vállalkozói szellemre van szükség megközelítés.

Akadémiai tananyag

Az innovációs képesség: a kevés tartós versenyelőnyök egyike - 9 kredit ECTS

Az innováció kulcstényezője: Emberek - 6 kredit ECTS

Innovációs kihívások azonosítása (innovációs stratégia) - 9 kredit ECTS... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Barcelona Executive Business School (BEBS)

A BEBS által BEBS MBA tehetséggondozás és vezetés (HR) felkészíti a szakembereket arra, hogy karrierjük során vezető szerepet BEBS be az emberi erőforrások (HR) területén ... [+]

Függetlenül attól, hogy karriert folytat egy nagyvállalaton belül vagy egy fiatal indulóban, van egy olyan terület, amely a leginkább kihívást jelent azoknak a vállalatoknak a kezelésében - az emberi tőke. Amikor emberekkel dolgozik, nem mindig elégséges ahhoz, hogy jó menedzser legyen, jó vezetőnek is lennie.

A BEBS által BEBS MBA tehetséggondozás és vezetés (HR) felkészíti a szakembereket arra, hogy karrierjük során vezető szerepet BEBS be az emberi erőforrások (HR) területén, és megoldásokat kínáljanak a mai kihívásokra ezen a területen.

A HR alapelveinek megismerése mellett a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megtanulják a humánerőforrás-gazdálkodási koncepciókat, például a munkavállalók motivációját, a tehetség megszerzését, a megtartást, a változáskezelést és a szervezeti kultúrát, amely lehetővé teszi számukra, hogy igénybe vegyék a szükséges készségeket. Mivel a HR stratégiai szerepet játszik a globális szervezetek teljesítményében, ez a program minden nehézséget nyújt a hallgatóknak... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Barcelona Executive Business School (BEBS)

A siker és a kudarc között jó projektmenedzsment vagy hiány van. Ki akar kudarcot vallani? A válasz erre a kérdésre az oka annak, hogy a Project Management az utóbbi évek ... [+]

A siker és a kudarc között jó projektmenedzsment vagy hiány van. Ki akar kudarcot vallani? A válasz erre a kérdésre az oka annak, hogy a Project Management az utóbbi években a cégek számára a csillagok eszközévé vált.

A célok valósággá válását könnyebb mondani, mint sok vállalat számára. A jelenlegi üzleti környezet hiper-versenyképes és globalizált, ahol minden nap változik. Ez azt jelenti, hogy a vállalatoknak gyors döntéseket kell hozniuk, miközben bizonytalanok vagyunk attól, hogy mi következhet. A növekedés fenntarthatóságának egyik módja annak, hogy jó terv jöjjön létre, és kihasználja a változások előnyeit, és ne tekinti őket akadálynak. A legsikeresebb cégek ötleteket valósítanak meg azáltal, hogy ezeket a változásokat projektekké alakítják át és végrehajtják őket a jól megtervezett projektmenedzsment révén.... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Barcelona Executive Business School (BEBS)

A nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment mestere az idegenforgalmi szektorban és a humánerőforrás-gazdálkodásban és az idegenforgalmi piacra gyakorolt ​​hatásaiva ... [+]

A nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment mestere az idegenforgalmi szektorban és a humánerőforrás-gazdálkodásban és az idegenforgalmi piacra gyakorolt ​​hatásaival kapcsolatos ismeretek átadásával, valamint az innováció és az evolúciós fejlesztések ösztönzésével foglalkozik. Ez az oklevél célja, hogy fejlessze a diákok pályafutását rendezőként, területi vezetőként vagy vállalkozóként, és lehetővé tegye számukra, hogy megszerezzék a döntéshozatalhoz szükséges ismereteket és készségeket ebben az ágazatban.

Az idegenforgalmi és vendéglátóipari szektorban a turisztikai hotelek tervezésének és irányításának ismerete elengedhetetlen a vezetőségnek a vendéglátás vagy az idegenforgalom izgalmas szakmája terén.... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Spanyolország
Telefonszám
false