Barcelona Executive Business School (BEBS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BEBS vezetői üzleti iskola nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az üzleti menedzsment és a képzés területén. BEBS élen jár a végrehajtó oktatásban, inspiráló, kihívó és hozzájárul a sok ország és ágazat jelenlegi és jövőbeli vezetői fejlődéséhez.

BEBS innovatív intézmény, amely pozitív, átfogó és következetes hatást gyakorol az emberekre, a vállalkozásokra és a társadalomra.

A BEBS sikerének alapja egy tudományos megközelítés, amely nagy hangsúlyt fektet a szakmai és humánus megközelítésre az üzleti életben és a vezetésben: bármelyik programunkban professzoraink és végrehajtó szakembereink tükrözik a gondolkodást, a párbeszédet, a kritikai elemzést, a projekteket és kezdeményezéseket, hogy kiváló oktatást biztosítsanak ezáltal értékes hozzájárulást biztosít az üzleti és társadalmi átalakuláshoz.

BEBS missziója az embereket világszerte képes felhatalmazni, hogy váljék magasan képzett szakembergé, és teljes mértékben megértsék a vállalat és a társadalom szerepét. Üzleti Iskolánk határozott elkötelezettséget tanúsít az intellektuális szigorral és a tudományos kiválósággal szemben, és világos hangsúlyt fektet az emberekre - személyes és szakmai fejlődésükre.

Mi teszi különbözõvé a BEBS ?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" egy üzleti iskola, amelyet a vezetők BEBS . Azt akarjuk, hogy megtanuljátok azáltal, hogy csinálnak, és nem csak tudományosan.
  • BEBS kettős akkreditációval rendelkező mestereket kínál.
  • Tanáraink olyan vezetők és menedzserek egy csoportja, akik nagyszerű pályafutással rendelkeznek az üzleti világban.
  • Modellünk azon alapul, hogy milyen vállalkozásoknak kell ma. Nem olyan régi mintákra, amelyek már nem illeszkednek a jelenlegi üzleti rendszerünkbe.
  • A BEBS ben BEBS arra törekszünk, hogy megtanultuk, hanem a gyakorlatban, amit tanultatok, oktatási, kreatív és zavaró megközelítéssel.

Mit kapnak a BEBS diákjai?

· Az oktatás a nemzetközi üzleti életben és az innováció által vezérelve

· Empowerment a saját cég létrehozásához

· A vezetés stratégiai víziója, amely inspirálja az innovatív és fenntartható üzleti modelleket

· A társadalmi felelősségvállalás érzése, amely szakmai hozzáértéssel és elkötelezett vezetéssel jön

· Kiváló hálózati lehetőségek professzorok, tanulmányi látogatások és gyakornokok révén

· Aktuális és naprakész gyakorlati ismeretek

· Egy olyan tanulmányi környezet, amely üzleti orientációjú, rendkívül humanisztikus megközelítéssel

Helyszínek

Barcelona

Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Katalónia, Spanyolország